NFEA kurs crop

Den nye hverdagen blir nok mer digital enn den var før

Tilbake til hverdagen, forhåpentligvis

Myndighetene håper at vi i slutten av september skal kunne leve som normalt her i landet. De siste dagers tall for nysmittede personer kan nok stille spørsmål ved muligheten for å slutte med å følge smittevernregler. Norsk Forening for Elektro og Automatisering (NFEA) planlegger for mer normal drift i høst.

Foreningens arrangement vil være en blanding av tradisjonelle kurs og online arrangementer. Om lag halvparten er tradisjonelle kurs, hvor vi møtes fysisk og kan stille foredragsholderne spørsmål i salen. Men den nye hverdagen blir nok mer digital enn den var før 12. mars 2020. NFEA vil videreutvikle sine digitale arrangementer. Med online kurs og møter kan nye grupper nås.

Du kan se NFEAs arrangements plan for høsten på nettsiden; https://nfea.no/arrangementer/

Graphic Group Mensch & Medien Gm

3D onlinekonfigurator for modulære testpluggsystemer

Testpluggsystemene FAME er den modulære systemmodulen for energiteknikk fra Phoenix Contact. Med FAME-konfiguratoren kan man nå med få klikk opprette personlig tilpassede løsninger for funksjonskontroll av strøm- og spenningsomformere samt utløse- og signalkontakter.

les mer...
Mario_Drechsler

Rittals fabrikk i Haiger vinner Industrie 4.0 Award

Rittal tildeles prisen Industrie 4.0 Award for sin smarte fabrikk i Haiger ROI-EFESO Management Consulting har etablert en standard for industrien i form av Industrie 4.0 award. I år går prisen til bedrifter som baner vei for den tyske industrien med smarte fabrikker. Rittal tildeles «Industrie 4.0 award 2022» for å digitalisere produksjon ved sin fabrikk i Haiger med hjelp av søsterbedriften German Edge Cloud.

les mer...
Pepperl F191 crop

Økonomisk RFID-løsning med IO-Link og høy ytelse

F191 IO-Link er et helt nytt RFID Lese/skrivehode fra Pepperl+Fuchs med innebygd IO-Link kommunikasjon. Det nye Lese/skrivehodet er beregnet for leseavstander opp til 1 meter.

les mer...
Knut Ivar Helland

Beckhoff Automation AS øker staben i Ålesund

Bred erfaring vil komme godt med i den videre satsingen

Beckhoff Automation AS fortsetter veksten og ser et økende behov på Nordvestlandet, så derfor har vi valgt å utvide staben vår i denne regionen. Marius Nedrelid starter den 1. april i stillingen som Applikasjonsingeniør ved vårt avdelingskontor i Ålesund.

les mer...