What is the winning formula for a successful 2021-1 crop

Avanserte robotikk, sikre leverandørkjeder og bærekraftig produksjo

Teknologitrender i 2021

Avanserte robotikk, sikre leverandørkjeder og bærekraftig produksjon er stikkordene. Nød, som ordtaket sier, er mor til oppfinnelser. I 2020 måtte industrien håndtere konsekvensene av en global pandemi, uforutsigbare markeder og politisk ustabilitet i tillegg til vanlige produksjonsutfordringer. Som for eksempel behovet for å utvikle bærekraftig produksjonsløsninger.

I White Paperet vi publiserer her gis det en oversikt over tre sektorer der utfordringene i 2020 har gitt nye muligheter for 2021. Hver måned sporer Oxford English Dictionary de 25 mest brukte søkeordene i Oxford språkområde. Ikke overraskende har 2020 blitt bokstavelig talt definert av COVID19, med begreper som pandemi, karantene og lockdown i hver måned. Men hvordan har produsentene svart på nedgangen og dysterheten i 2020? Industrien har vist seg å være ikke bare å være motstandsdyktig mot utfordringene. Den har også klar til å tilpasse seg forholdene med innovative løsninger. Som et resultat kan det vise seg at strategier som foretakene utviklet for å holde seg flytende i 2020 kan bli den vinnende formelen for et vellykket 2021.

Last ned hele rapporten nedenfor.

rigol_auglit crop

Auglit AS utvider med Rigol Technologies

Auglit AS og Rigol Technologies har inngått en avtale om salg og distribusjon av Rigol test og måleinstrument.

les mer...
NORD-DuoDrive crop

To blir til en

Gir en betydelig reduksjon i den totale eierkostnaden (TCO)

Nye DuoDrive er girenhet og motor i ett. Med IE5+-synkronmotoren setter NORD DRIVESYSTEMS nye standarder med tanke på energieffektivitet i drivsystemer til næringsmiddelindustri og intralogistikk. NORD har nå optimalisert systemytelsen ved å integrere denne høytytende IE5+-motoren i et ettrinns tannhjulsgir.

les mer...
PEFU_APL_Keyvisual_Lines@2x crop

Ethernet-APL oppfyller prosessindustriens krav

Uten effektiv infrastruktur får man lite nytte av dagens smarte transmittere

I prosessanlegg rundt om i verden finner man i dag nesten utelukkende såkalte smarte instrumenter. Men kun en begrenset del av den informasjonen som disse generer hentes ut og brukes. De dataene som hentes inn brukes nesten uten unntak for prosesstyring.

les mer...
AMNYTT 02 2021 kolasj crop

AMNYTT 02 2021 er publisert

På vei inn den fjerde industriell revolusjon

På vei inn den fjerde industriell revolusjon er en viktig lærdom at vi må evne å planlegge for det ukjente. Teknologiutviklingen er nå så rask at nye muligheter utvikles samtidig som industrien prøver å ta i bruk løsninger som ble lansert for kort tid siden. 

les mer...