Edge crop

Skyløsninger, kunstig intelligent (AI) og maskin læring er nå tilgjengelig

Teknologi på kanten

Under fagmessen SPS/Drives i Nuremberg, Tyskland i slutten av november, så vi ikke så mange postere med Industry 4.0 som under tilsvarende utstillinger de siste årene. Årsaken er at nå har produsentene gått fra konseptfasen for digitalisering, til lansering av industrialiserte produkter.

Skyløsninger, kunstig intelligent (AI) og maskin læring er nå tilgjengelige teknologier. For å forenkle innføringen av digitalisering og gi brukerne større fleksibilitet, er edge computing utviklet. Som alltid er standarder viktig når vi skal oppnå problemfri kommunikasjon.

Les hele oppsummering fra SPS messen her

Pepperl F191 crop

Økonomisk RFID-løsning med IO-Link og høy ytelse

F191 IO-Link er et helt nytt RFID Lese/skrivehode fra Pepperl+Fuchs med innebygd IO-Link kommunikasjon. Det nye Lese/skrivehodet er beregnet for leseavstander opp til 1 meter.

les mer...
Knut Ivar Helland

Beckhoff Automation AS øker staben i Ålesund

Bred erfaring vil komme godt med i den videre satsingen

Beckhoff Automation AS fortsetter veksten og ser et økende behov på Nordvestlandet, så derfor har vi valgt å utvide staben vår i denne regionen. Marius Nedrelid starter den 1. april i stillingen som Applikasjonsingeniør ved vårt avdelingskontor i Ålesund.

les mer...
Palo Alto crop

Palo Alto Networks forenkler AI-drevet OT-sikkerhet

Kan enkelt aktiveres – uten å installere ekstra sensorer

Ny Zero Trust OT sikkerhetsløsning sikrer kritisk infrastruktur uten ekstra sensorer. Bruk av operasjonell teknologi (OT) vokser raskt, og det gjør også nettangrep på OT-miljøer. Angrep som forstyrrer driften og forårsaker skade som strekker seg langt utover inntekter og omdømme, menneskelig sikkerhet og kritisk infrastruktur.

les mer...
Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...