Flow FLUXUS ST-HT crop

Presis toveis strømningsmåling over et bredt måleområde

Teknisk Gjennombrudd - Noninvasiv flowmåling av høy-temperatur damp

Med FLUXUS ST-HT presenterer Flow-Teknikk AS, FLEXIM sin verdens første og eneste clamp-on ultralyds-flowmeter for høy temperatur damp. Det nye målesystemet er spesielt designet for å måle nøyaktig volum og masse-flow for mettet og overopphetet damp ved temperaturer opp til 400°C.

FLUXUS ST-HT måler gjennomstrømning av damp noninvasivt fra utsiden av røret. Noninvasiv flowmåling av dampstrømning betyr måling uten avbrudd i drift eller tilførsel. Siden clamp-on ultralydtransducere bare er montert på utsiden av røret, krever det bare minimal installasjonsarbeid og ingen kapping av rørledninger. Den akustiske målemetoden har høy måledynamikk og fungerer uavhengig av strømningsretningen. FLUXUS ST-HT tilbyr presis toveis strømningsmåling over et bredt måleområde opp til 25: 1.

Den nye FLUXUS ST-HT er komplementær til FLEXIMs eksisterende dampstrømningsmåler FLUXUS ST, som også ble markedsført som verdens første i fjor, og hvis bruksområde er begrenset til temperaturer opp til 180°C. Nå kan den nye FLUXUS ST-HT brukes til damp-flowmålinger opp til 400°C i rør opp til 900 mm i diameter. Denne viktige utvidelsen av applikasjonsområdet er oppnådd ved kombinasjonen av FLEXIMs patenterte WaveInjector-teknologi med målemetoden for krysskorrelasjon.

"I dag har det blitt ganske vanskelig å utforske ukjente territorier", sier Denis Funk, Industry Manager Power i FLEXIM: "Vi ønsket ikke å overlate dette feltet helt til Elon Musk. Ingen før oss har lyktes med å måle høy temperatur damp noninvasivt. Denne prestasjonen gjør oss stolte.”

AuticNETIO-PowerPDU-4C-2020 crop

Prisgunstig fordelingsboks med energimåling og styring

Støtter 13 ulike protokoller som kan benyttes for måling og styring av uttatak

NETIO PowerPDU, som forhandles av Autic as, er smart fordelingsboks (PDU) med fire uttak som alle kan styres og måles individuelt. Enheten kan enkelt monteres i et 19’’ rack med tilhørende braketter. Monteringen krever ingen elektriker – både inntak og uttak er forsynt med standard FL kontakter.

les mer...
CEO_KUKA Nordic crop

Lederskifte for KUKA Nordic - digitalisering i fokus for den nye konsernsjefen

Det føles veldig inspirerende å lede selskapet i denne tiden

KUKA Nordic har gjort en utskiftning i stillingen som administrerende direktør. Tidligere salgssjef Joacim Lorentssontar et steg opp og tar over etter Jonas Glimdén - som igjen fortsetter innen KUKAs internasjonale organisasjon.

les mer...
EH_virtual_booth_1 crop

Besøk vår utstilling – rett fra din arbeidsplass

Den irtuelle stand er tilgjengelig døgnet rundt

Under denne pandemien er det svært begrenset hvor ofte vi kan møte noen ansikt til ansikt, og vi må unngå store folkegrupper. Dette har ført til at store handelsmesser og bransjebegivenheter har blitt avlyst i år. Endress+Hauser har derfor funnet en ny, fleksibel og informativ måte å bringe kundene nærmere produktene, løsningene og tjenestene på. En virtuell utstilling gjør det mulig.

les mer...
Siemens SW Four pillars of the Industrial IoT crop

Utnytte data for å kutt kostnader

Utnytte data for å kutte kostnader, forbedre ytelsen og øke produktiviteten

Den fjerde industrielle revolusjonen gjør produksjon raskere, smartere og slankere. Konseptet er kjent som Industry 4.0, og denne bølgen som går over fabrikkgulv, tar automatisering til et nytt nivå. Ved å bruke det industrielle tingenes internett (IoT) kan produsenter koble den fysiske verden med det digitale og ta full kontroll over systemer som aldri før.

les mer...