Schneider H crop

Miljøfokus trenger vi definitivt mer enn noensinne fremover

Styrker fokuset på energiovervåking gjennom digitalisering

Hallgeir Holmedal (alder 47) er ansatt som Digital Power Sales Specialist i Schneider Electric Norge. - Gjennom digitalisering kan vi utvikle løsninger og prosjekter med økt lønnsomhet, pålitelighet og bærekraft. Det gleder jeg meg til å være en del av, sier Holmedal, som startet i Schneider Electric 1. juni 2021.

Den 21. oktober vil Holmedal blant annet presentere den digitale plattformen for energiovervåking EcoStruxure Power Monitoring Expert på Schneider Electric-konferansen Innovation Day 2021. Eventet fokuserer på forretningsmulighetene ved bærekraftsteknologi.

Holmedal er utdannet høyskoleingeniør i elektro/automasjon fra Høgskolen i Sør-Trøndelag. Han har en tung arbeidsbakgrunn med fokus på energidistribusjon, -effektivisering og -kvalitet fra tidligere ledende stillinger: fra bid managment til prosjektering og prosjektstyring hos globale leverandører som selger blant annet til metall-, olje- & gass- og maritimindustrien.

- Jeg kjenner Schneider Electric fra før og setter pris på det hyggelige arbeidsmiljøet. I tillegg har selskapets utpregede fokus på miljø og bærekraft vært en viktig grunn til å takke ja til denne stillingen. Miljøfokus trenger vi definitivt mer enn noensinne fremover. Samtidig ser jeg for meg utfordringer i enkelte bransjer som ennå ikke har innsett hvor lønnsomt det er å digitalisere. Slike segmenter, som for eksempel veiinfrastruktur, utgjør en utfordring og samtidig også et betydelig markedspotensial, avslutter Holmedal.

Hallgeir Holmedal er fra Bergen, men har lenge vært bosatt i Åfjord og Trondheim før han flyttet til Oslo, hvor han har bodd de siste 21 årene. Han er gift og hans hobby er friluftsliv, trening og musikklytting.
 

Autic Rød crop

Autic utvider staben og ansetter ny selger

Jan-Egil Røed er fra 1. mars 2023 ansatt som ny selger i Autic System AS! Dette vil styrke Autic sin salgskapasitet, og sette ytterligere fokus på både nye og eksisterende kundeforhold. Jan-Egil vil sammen med resten av teamet i Autic, tilby markedet og sine partnere innovative produkter innen både hardware og software for automasjon.

les mer...
Knut Ivar Helland

Beckhoff Automation AS øker staben i Ålesund

Bred erfaring vil komme godt med i den videre satsingen

Beckhoff Automation AS fortsetter veksten og ser et økende behov på Nordvestlandet, så derfor har vi valgt å utvide staben vår i denne regionen. Marius Nedrelid starter den 1. april i stillingen som Applikasjonsingeniør ved vårt avdelingskontor i Ålesund.

les mer...
NFEA Jostein crop

NFEA engasjerer trainee til å lede OPC UA forum

Jostein Våga Rygg er engasjert som prosjektleder for OPC UA forumet. Som en utadvendt og nysgjerrig person med en bachelorgrad i informasjonsteknologi og informasjonssystemer, og en nylig fullført mastergrad i informasjonssystemer fra Universitetet i Agder, Kristiansand, er det ingen tvil om at Jostein har mye å tilby en potensiell arbeidsgiver.

les mer...
Krohne nyansatt crop

Krohne Instrumntation styrker ledelsen, og satser mot det grønne skiftet

Krohne Instrumentation har den glede av å presentere Kjetil Rabba som er nyansatt hos oss. Han skal jobbe som Direktør forretningsutvikling innen det grønne markedet med fokus på nye prosjekter som hydrogen og biogass. Samt batteriproduksjon og Karbonfangst.

les mer...