Schneider H crop

Miljøfokus trenger vi definitivt mer enn noensinne fremover

Styrker fokuset på energiovervåking gjennom digitalisering

Hallgeir Holmedal (alder 47) er ansatt som Digital Power Sales Specialist i Schneider Electric Norge. - Gjennom digitalisering kan vi utvikle løsninger og prosjekter med økt lønnsomhet, pålitelighet og bærekraft. Det gleder jeg meg til å være en del av, sier Holmedal, som startet i Schneider Electric 1. juni 2021.

Den 21. oktober vil Holmedal blant annet presentere den digitale plattformen for energiovervåking EcoStruxure Power Monitoring Expert på Schneider Electric-konferansen Innovation Day 2021. Eventet fokuserer på forretningsmulighetene ved bærekraftsteknologi.

Holmedal er utdannet høyskoleingeniør i elektro/automasjon fra Høgskolen i Sør-Trøndelag. Han har en tung arbeidsbakgrunn med fokus på energidistribusjon, -effektivisering og -kvalitet fra tidligere ledende stillinger: fra bid managment til prosjektering og prosjektstyring hos globale leverandører som selger blant annet til metall-, olje- & gass- og maritimindustrien.

- Jeg kjenner Schneider Electric fra før og setter pris på det hyggelige arbeidsmiljøet. I tillegg har selskapets utpregede fokus på miljø og bærekraft vært en viktig grunn til å takke ja til denne stillingen. Miljøfokus trenger vi definitivt mer enn noensinne fremover. Samtidig ser jeg for meg utfordringer i enkelte bransjer som ennå ikke har innsett hvor lønnsomt det er å digitalisere. Slike segmenter, som for eksempel veiinfrastruktur, utgjør en utfordring og samtidig også et betydelig markedspotensial, avslutter Holmedal.

Hallgeir Holmedal er fra Bergen, men har lenge vært bosatt i Åfjord og Trondheim før han flyttet til Oslo, hvor han har bodd de siste 21 årene. Han er gift og hans hobby er friluftsliv, trening og musikklytting.
 

Fiskal-kalibrering crop

Korrekte målinger er lønnsomt

Målefeil på 0,3 prosent kan dette utgjøre et års tap på hele 1 milliard kroner

Hver dag strømmer enorme mengder olje og gass gjennom diverse produksjons- og salgskanaler. En måleusikkerhet på 0,3% er det maksimale som tillates per i dag ifølge Oljedirektoratets forskrift om fiskal kvantumsmåling av olje og gass. Dette kan virke ekstremt nøyaktig, men når det er store verdier i spill blir også konsekvensene ved tilsynelatende små avvik dyre.

les mer...
Phoenix Pia crop

Phoenix Contact rekrutterer internt til nyopprettet salgsrolle

Har tidligere jobbet med salg og kundeservice

Phoenix Contact AS har gleden av å ønske Pia Martinsen velkommen i en nyopprettet rolle som Sales Coordinator. Phoenix Contact er i vekst og vi ser behovet for en koordinerende rolle i salgsavdelingen. Stillingenskalbidra inn i teamet med salgsstøtte, og sørge for god flyt innad i avdelingen og eksternt mot kunder, samt bidra til økt kundetilfredshet.

les mer...
Danfoss optimalisere crop

Oppnå store energibesparelser

Kan også tilby grunnleggende opplæring

Det er mulig å oppnå høyere energibesparelser og få mest mulig ut av en frekvensomformere installasjon. Brukerne kan faktisk oppnå opp til 20 prosent årlig energibesparelse helt fra første oppstart med DrivePro® Start-up fra Danfoss

les mer...
Pepperl Siv-reduced crop

Ny ansettelse i Pepperl+Fuchs AS

Siv Dahl er nylig ansatt på ordrekontoret på Pepperl+Fuchs AS i Porsgrunn. Hun overtar jobben etter Kari Glenna som går av med pensjon etter hele 47 år i samme jobb og i samme firma. Det er en imponerende karriere for Kari som nå går mot slutten. Vi vet Kari har mange venner der ute som kommer til å savne henne

les mer...