Schneider H crop

Miljøfokus trenger vi definitivt mer enn noensinne fremover

Styrker fokuset på energiovervåking gjennom digitalisering

Hallgeir Holmedal (alder 47) er ansatt som Digital Power Sales Specialist i Schneider Electric Norge. - Gjennom digitalisering kan vi utvikle løsninger og prosjekter med økt lønnsomhet, pålitelighet og bærekraft. Det gleder jeg meg til å være en del av, sier Holmedal, som startet i Schneider Electric 1. juni 2021.

Den 21. oktober vil Holmedal blant annet presentere den digitale plattformen for energiovervåking EcoStruxure Power Monitoring Expert på Schneider Electric-konferansen Innovation Day 2021. Eventet fokuserer på forretningsmulighetene ved bærekraftsteknologi.

Holmedal er utdannet høyskoleingeniør i elektro/automasjon fra Høgskolen i Sør-Trøndelag. Han har en tung arbeidsbakgrunn med fokus på energidistribusjon, -effektivisering og -kvalitet fra tidligere ledende stillinger: fra bid managment til prosjektering og prosjektstyring hos globale leverandører som selger blant annet til metall-, olje- & gass- og maritimindustrien.

- Jeg kjenner Schneider Electric fra før og setter pris på det hyggelige arbeidsmiljøet. I tillegg har selskapets utpregede fokus på miljø og bærekraft vært en viktig grunn til å takke ja til denne stillingen. Miljøfokus trenger vi definitivt mer enn noensinne fremover. Samtidig ser jeg for meg utfordringer i enkelte bransjer som ennå ikke har innsett hvor lønnsomt det er å digitalisere. Slike segmenter, som for eksempel veiinfrastruktur, utgjør en utfordring og samtidig også et betydelig markedspotensial, avslutter Holmedal.

Hallgeir Holmedal er fra Bergen, men har lenge vært bosatt i Åfjord og Trondheim før han flyttet til Oslo, hvor han har bodd de siste 21 årene. Han er gift og hans hobby er friluftsliv, trening og musikklytting.
 

Tavle årsmæte crop[1]

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det verifikasjonsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023.

Tavle årsmæte crop

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det sertifiseringsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser.