Phoenix lysstyring crop

Strømforsyning for bygningsautomatisering: Forsyne og lade opp via USB

Strømforsyningene STEP Power fra Phoenix Contact er tilpasset behovene i moderne bygningsautomatisering. Via USB-tilkoblingen forsyner de både Smart Meter Gateways, Raspberry Pis og andre Smart Home-komponenter. De kan også brukes for rask opplading av mobilt sluttutstyr og andre 5 V forbrukere.

Strømforsyningen har en USB-A eller USB-C-tilkobling opptil 15 W. Bruk som USB-lader sørger på grunn av den smale byggbredden på bare 18 mm (1 TE) for bedre plass i installasjonsfordeleren eller automasjonsskapet eller flate operatørpaneler, som betyr at den klassiske kombinasjonen av automasjonsskap-stikkontakt med byggbredde på 45 mm (2,5 TE) og USB-pluggnettdel bortfaller komplett. Grunnet det integrerte kabelsporet med strekkavlastning i strømforsyningshuset kan USB-kabelen ved behov helt enkelt installeres under installasjonsfordelerdekselet og er slik enkel å håndtere. Strømforsyningene STEP Power har lave tap på <0,1 W ved bruk uten last og høy virkningsgrad, som gjør at energien benyttes optimalt i bygningen. Takket være effektive energibesparelser grunnet optimal effektivitet ved bruk uten last og bruk med dellast oppfyller disse strømforsyningene de strenge kravene i økodesign-direktivets effektivitetsstandarder. Det store inngangsområdet på 85 V AC … 264 V AC samt temperaturområdet fra -25 til +70 °C tilrettelegger i tillegg for bruk over hele verden ved tilnærmet alle miljøforhold.

Lynlader crop

Norsk lynlader med Formel E teknologi

Den norske pioneren innen mobil hurtiglading, Nordic booster, har utviklet verdens første mobile og skalerbare hurtiglader med integrerte batterier - Hummingbird®. Batteriteknologien stammer fra det elektriske racing-mesterskapet Formel E. Den sikrer mulighet til å møte fremtidige behov etter hvert som den elektriske maskinparken utvikler seg.

IIRO RAUTIAINEN

Eaton møter sterk etterspørsel etter avanserte UPS-systemer med ny fabrikk i Finland

Eaton har åpnet en ny toppmoderne fabrikk i Helsinki. Dette skal øke produksjons- og leveringskapasiteten for å møte den voksende etterspørselen etter UPS-systemer. Energistyringsselskapet Eaton er en av verdens største produsenter av 3-fase avbruddsfri strømforsyningssystemer (UPS).

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.