Eplan Hartmut_Puetz

For å oppnå optimal integreringen

Strategiske partnerskap Mitsubishi Electric og Eplan

Mitsubishi Electric Europe og Eplan arbeider med forbedringer som partnere i e-F@ctory Alliance vil ha nytte av for å øke prosjektkvalitet og datakonsistens for brukere.

Mer integrering for elektrisk ingeniørarbeid og PLC-programmering Overføring av data fra elektrisk ingeniørarbeid direkte inn i PLC-programmering har nå blitt til en toppmoderne teknologi ved hjelp av integreringen av Eplan Electric P8 og GX Works2.

Utviklingsavdelingene hos Mitsubishi Electric og Eplan jobber i nært samarbeid for å oppnå optimal integreringen av elektrisk ingeniørarbeid og PLC-programmering. Eplan plattformen og GX Works2 - Mitsubishi Electrics programmeringsprogramvare for sine PCL-er i MELSEC-serien er nå koblet sammen igjennom det nye grensesnittet. Dette muliggjør reduksjoner i utviklingskostnadene på mer enn 50 prosent for felles kunder. Her har du et spesifikt brukereksempel: en elektrisk ingeniør lager et kablingsdiagram og med ett museklikk sender han informasjonen for I/O-adressene og funksjonstekstene (som eksempler) til PLC-programmereren, som programmerer GX Works2-kontroller.  Denne automatiske datautvekslingen gjør at man sikrer seg mot tidskrevende og kostbare feil.

Dette fører så til betraktelig reduksjon i utviklings- og idriftsettelsestid for anlegg og systemer. Som en del av denne plattformen kombinerer Eplan Electric P8 dataen for elektrisk maskinvareplanlegging og kontrollteknologi i tillegg til omfattende dokumentasjon. «Prosjektkvalitet og datakonsistens forbedres ved hjelp av integreringen med GX Works2 og reduserer samtidig kostnadene og utviklingstiden til våre felles kunder.» sier Hartmut Pütz, president ved Mitsubishi Electrics Factory Automation - Europeisk forretningsgruppe. Maximilian Brandl, president for Eplan, legger til: «Det gleder oss å være medlem av Mitsubishi Electrics partnernettverk. Våre globale kunder drar fordel av E-CAD- og PLC-grensesnittet samt den høye komponenttilgjengeligheten til Eplan Data Portal. Videre vil dette samarbeidet med Mitsubishi Electric Europe styrke vår nye etablering i Japan.»

10 beste AI-generatorer for produktbeskrivelser

10 beste AI-generatorer for produktbeskrivelser

Å lage produktbeskrivelser er ofte en kompleks og tidkrevende prosess. Å finne de riktige ordene og konstruere dem på en måte som er både engasjerende og overbevisende er utfordrende, spesielt når du har å gjøre med et stort utvalg av produkter.

Emerson PACSystems crop

Emersons nye, kompakte og robuste PC designet for å koble industrigulvet til skyen

PACSystems IPC 2010, med forhåndsinnstilt Movicon-programvare og PACEdge IIoT-plattform, leverer høyytelses databehandlingsfunksjoner for industrielle datavisualiseringsapplikasjoner. Emerson introduserte i dag sin nye PACSystems™ IPC 2010 Compact Industrial Computer (IPC), en robust industridatamaskin designet for å håndtere et bredt utvalg av automatiseringsapplikasjoner innen maskinproduksjon og frittstående detaljproduksjon. 

Scneider batterifab crop

Går sammen om pilotanlegg for ny batteriteknologi

Schneider Electric, ZnL Energy og Eltronic har signert en samarbeidsavtale for en pilotfabrikk som skal utvikle ny batteriteknologi i Trondheim. Partene skal kombinere sin kompetanse og erfaring for å utvikle, bygge og drive et pilotanlegg i Trondheim. Pilotanlegget skal produsere batteriseparatorfilmen ZnL-NPx i en forberedende fase for et senere og større fullskala anlegg. 

Årsmøte i Tavleforeningen

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det verifikasjonsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023.