Pepperl Visunet crop

Serien også kan brukes i utvidede temperaturområder fra -20 °C til +50 °C

Større fleksibilitet med nye alternativer for HMI-serien VisuNet FLX

Visunet HMI-system blir enda bedre. Nå kan det leveres med innebygget RFID-leser for enklere adgangskontroll og utvidet temperaturområde for bruk i krevende industrielle omgivelser. Den modulære VisuNet FLX HMI-plattformen fra Pepperl+Fuchs står for maksimal fleksibilitet. 

 

Enten remote- eller direktemonitor, industri- eller boks-PC: Serien tilbyr ulike HMI-systemer for et bredt spekter av applikasjoner og installasjonskrav i ATEX/IECEx Sone 2/22 og ikke-Ex-områder. Den modulære "one-fits-all"-designen gir mulighet for nøyaktig konfigurasjon av HMI-løsningen din og muliggjør enkel og rask tilpasning i felten. Pepperl+Fuchs utvider VisuNet FLX-serien med to nye alternativer, noe som gjør den enda mer fleksibel.

I tillegg til det velprøvde huset i rustfritt stål, er nå et nytt aluminiumshus tilgjengelig for enhetene i VisuNet FLX-serien. Dette betyr at serien også kan brukes i utvidede temperaturområder fra -20 °C til +50 °C og utendørs. Det robuste aluminiumshuset står ikke bare for optimal varmeavledning, men også for høy motstand. For å sikre god lesbarhet til enhver tid, selv under svært sterke lysforhold, har enhetene i serien en spesielt godt lesbar skjerm. Med det nye aluminiumshuset kan ekstra solskjermer festes på sidene, øverste kant og bak etter behov. De tjener også som beskyttelse mot regn og andre miljøforhold. Med disse forbedringene, trosser VisuNet FLX-serien tøffe miljøforhold og kan nå også brukes utendørs.

For å forhindre uautorisert tilgang til prosesskontrollsystemet er  kort eller -brikker ekstremt nyttig. Dette gjør inntastingen av legitimasjon mer effektiv. I tillegg til muligheten for å bruke RFID-lesere i VisuNet FLX-serien som ekstern periferenhet, er det nå også mulighet for å integrere en RFID-leser direkte i huset. Brukere mottar derfor hele pakken fra én enkelt kilde og kan gjøre brukerautentisering i anlegget deres ikke bare sikrere, men også mer effektivt

 

itSMF SigMa crop

En viktig møteplass for AI og digital transformasjon

Signe-Marie ser frem til å ta i mot folk til workshops og på itSMF-konferansen

Vi er på full fart inn i en ny teknologisk revolusjon. Deet er ingen tvil om at kunstig intelligens er en disruptiv teknologi – som vi må forhode oss til. På itSMF-konferansen 6 vil over 30 internasjonale eksperter ta for seg både problematiske sider og de enorme mulighetene som oppstår i den digitale tidsalderen.

Emerson ASCO_327C_Group crop

Emerson-magnetventil med høy strømning øker pålitelighet og driftseffektivitet

ASCO-serien 327C magnetventil har et direktevirkende design med høy strømning for overlegen strømningskontroll og driftssikkerhet. Emerson har introdusert en ny ASCO-serien 327C magnetventil med et direktevirkende design for høy strømning som leverer et overlegent strømning/kraft-forhold sammenlignet med lignende ventiler. 

E&H Template Test

Kjetil Gulliksrud ansatt som Sales Engineer i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Kjetil Gulliksrud som Sales Engineer. Kjetil tiltrådte stillingen i februar og er lokalisert på våre kontorer i Sandefjord og Tranby.

Karsten Moholt crop

IKM KJØPER Karsten Moholt AS og Aquamarine AS

IKM Gruppen AS har signert en avtale med Remold Invest AS om kjøp av 100% av aksjene i Moreld AS med datterselskaper, herunder Karsten Moholt AS og Aquamarine AS. Moreld AS er etter salget av flere virksomheter og en omstrukturering omdannet til et holdingselskap som eier selskapene Karsten Moholt AS, Aquamarine AS, Teknisk AS, More Holdco KM AS, AO Holdco AS og More Asset AS. Disse selskapene omsatte for 470 MNOK i 2023 (ureviderte tall).