Phoenix strømforsyning crop

Dynamisk Boost med opptil dobbel nominell strøm i inntil fem sekunder

Sterkeste strømforsyningen på markedet

De nye Quint Power-strømforsyningene med 40 A utgangsstrøm fra Phoenix Contact er de sterkeste strømforsyningene på markedet og imponerer med nye, innovative funksjoner: Den enfasede enheten med flertrinnet PFC på inngangssiden optimaliserer virkningsgraden over hele effektområdet og gir dermed lang levetid.

Den trefasede enheten genererer ingen innkoblingsstrøm og forhindrer slik utilsiktet utløsing av forsikringen etter korte nettavbrudd.

På samme måte som hele produktserien Quint Power imponerer også 40 A enhetene med sin sterke utgangsside, robuste inngangsside og den omfattende signaliseringen. Med utgangssiden sikrer strømforsyningene høy anleggstilgjengelighet. For å oppnå en enkel anleggsutvidelse finnes det en dynamisk Boost med permanent opptil 125 % av nominell strøm. For start av vanskelig last finnes i tillegg dynamisk Boost med opptil dobbel nominell strøm i inntil fem sekunder. SFB-Technology (Selective Fuse Breaking Technology) leverer seks ganger nominell strøm i opptil 15 ms og utløser slik standard automatsikringer selektivt. Parallelt tilkoblede forbrukere fungerer uavbrutt videre.

Den robuste inngangssiden med integrert gassavleder sørger for høy støysikkerhet på opptil 6 kV samt for nettsvikt-bufringstid på minst 20 ms. Den omfattende signaliseringen med analog-, digital- og relekontakter muliggjør forebyggende funksjonsovervåking. Kritiske driftstilstander signaliseres før feil rekker å oppstå.

Strømforsyningen Quint Power kan bestilles konfigurert fra stykktall 1. Signalterskler og karakteristikker kan tilpasses individuelt. Det store temperaturområdet fra -40 °C til +70 °C gjør enhetene fleksible i bruk, også ved temperaturer med ekstreme omgivelsesbetingelser.

AI crop

Ny AI-dreven virtuell assistent for profesjonell bruk

Kan strukturere dataene til en bedrift og avdekke sammenhenger

Å kommunisere med datamaskiner er noe vi er vant med nå til dags. Hjemme og i bilen snakker vi for eksempel med Siri og Alexa. På grunn av konfidensielle data, er denne typen tjenester imidlertid ikke et alternativ for mange bedrifter. Semcon har ved hjelp av det nyeste innenfor kunstig intelligens utviklet en revolusjonerende, virtuell assistent for profesjonell bruk: SIA (Semcon Intelligent Assistant).

les mer...
Phoenix Hannover crop

Utnytter digital teknologien

Phoenix Contact Dialog Days, et tre dages langt web arrangement

Phoenix Contact har alltid vært godt til stede på Hannover Messe med en ruvende stand. I tillegg har selskapet også hatt besøk av mange nordmenn på verdens største industrimesse. Da det ble besluttet å utsette kjempe arrangementet kastet Phoenix seg rundt og lanserte Dialog Days.

les mer...
Krohne PR 4512 crop

Få tilgang til alle prosessdataene dine via Bluetooth – nyhet fra PR electronics

Aktiver Bluetooth-kommunikasjon og datalogging på alle PR 4000- og PR 9000-enhetene fra krohne Instrumentation. Monter 4512 i fronten av transmitterne fra PR-elektronikk, og installer PPS-appen på smartenheten din (iOS og Android). Dette muliggjør direkte overvåking av prosessdataene dine, data- og hendelseslogging og enkel programmering av enheten.

les mer...
Servi Lærdal crop

Rask utvikling av nød respiratorer – ikke bare i Norge

Det har vært inspirerende og lærerikt å jobbe så tett med FFI

Under den daglige pressekonferansen torsdag 31. mars annonsert statsminister Erna Solberg at norske bedrifter hadde utviklet en nød respirator på rekordtid. Regjeringen har bestilt 1 000 respiratorer. Også i Danmark er et liknende prosjekt kommet omtrent like langt i utvikling av nød respiratorer.

les mer...