InTouchOmni-crop

Kan vise vei til en ny generasjon med driftsadministrasjon

Søker nå aktivt etter beta-brukere og tredjepartsutviklere for Wonderware InTouch Omni

Schneider Electric, den globale spesialisten innenfor energistyring og automasjon, tilbyr nå en forhåndsvisning av neste generasjons programvareplattform for industrien: Wonderware InTouch Omni bygger på et rammeverk med Wonderware System Platform og Wonderware InTouch for System Platform.

Schneider Electric søker nå aktivt etter beta-brukere og tredjepartsutviklere som kan vise vei til en ny generasjon med driftsadministrasjon, bygget på Schneider Electric’s suksess med utrulling og administrasjon av HMI/SCADA-systemer. Den nye generasjonens produkter er så dramatisk forskjellige at de fortjener en ny betegnelse – Operations Management Interface, eller OMI.

  • Innovativt, neste generasjons verktøy bringer forenkling, fleksibilitet og bredde til HMI/SCADA-administrasjon
  • Verktøy for oppfølging av standardisering og beste praksiser for flere anlegg

Innovasjon oppnås sjelden langs en rett linje. Eksisterende HMI/SCADA-plattformer har gjennomgått kontinuerlige forbedringer gjennom flere tiår, og motivet har vært bevaring av status quo. Schneider Electric har investert i neste generasjons industriprogramvare som vil overgå nåværende HMI/SCADA-funksjonalitet ved å sette brukerne i stand til å benytte kraftfull og brukervennlig programvare med kapasitet til å administrere alle sider ved driften. InTouch Omni fungerer sammen med HMI/SCADA-systemer og med den mest avanserte maskinvaren i kontrollrommet, eller med populære håndholdte, mobile enheter, som f.eks. nettbrett og smarttelefoner.

Opprinnelsen til InTouch Omni kan spores tilbake til mange år med investeringer i den underliggende teknologien for ArchestrA - et industrielt operativsystem som utgjør hjertet i Wonderware System Platform. InTouch Omni har sprunget ut av denne teknologiplattformen, og ble senere vesentlig oppgradert gjennom betydelige investeringer de senere årene. Forbedringene omfatter bedre visuell HMI-opplevelse, utvidet webbasert tilgang og forbedring av mulighetene til tilgang og sammenstilling av Industrial Internet of Things (IIoT)-data. Resultatet er en ny industriell programvareløsning som har mye nytt i forhold til HMI/SCADA-systemer og alle andre tilbud i industrien.

De viktigste grunnene til å investere i denne nye OMI-løsningen – for utviklere og sluttbrukere – er å drive frem teknologiske løsninger og effektivitet på høyt nivå samt å redusere produktenes livssykluskostnader. Implementering av Wonderware InTouch Omni har potensiale til å forbedre tre nøkkelpunkter:

Enkelhet – Forbedrer brukerens opplevelse ved levering av innhold “out-of-the-box” og løfter standarden for prosessvisualisering, hvilket i vesentlig grad forenkler oppgaven med å oppnå optimal situasjonsforståelse av industrielle prosesser

Fleksibilitet – Fungerer med alle enheter, introduserer moderne formfaktorer, smart navigasjon og displayer som er i stand til å levere overlegen betjeningsopplevelse

Omfang – Støtte for tredjeparts apper er en integrert del av løsningen, noe som bidrar til å drive frem ytterligere samordning av informasjons- og driftsteknologi (IT/OT)

Hvis du er interessert i å delta i denne tidlige beta-opplevelsen som kunde, eller du er en utvikler som ønsker å bidra til å tilføre et nytt nivå av tredjeparts interoperabilitet og integrasjon til HMI/SCADA, vennligst kontakt din lokale salgsrepresentant, eller ta direkte kontakt med John Krajewski på John.Krajewski@schneider-electric.com.

 

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

5G unterstützt effizient zukünftige Netzwerkanforderungen / 5G

Industrielt 5G – nettverk på industriens premisser

En sikker, fremtidsrettet kommunikasjonsteknologi er avgjørende for applikasjoner som mobile roboter, autonom logistikk og førerløse transportsystemer i fabrikker. Derfor har Siemens lansert privat industrielt 5G, en 5G-infrastruktur utviklet spesifikt for kravene til industrielle kunder.

NORTH SEA FLOW MEASUREMENT WORKSHOP 2000

Måling av hydrogen med ultralyd mengdemåling

Hydrogen antas å spille en viktig rolle i energiomstillingen, og det vil følgelig være behov for overførings- og distribusjonsledningsnett for hydrogen. I disse nettverkene er det nødvendig med målinger av gassmengden som transporteres. 

les mer...
Aquarobotics crop

Nysnø Klimainvesteringer og Skeie teknologi investerer i Aqua Robotics

Det norske selskapet Aqua Robotics leverer automatiserte og robotiserte not-vaskesystem til aquakulturbransjen. Nå investerer Nysnø og Skeie teknologi rundt 85 millioner kroner for å bidra til å realisere selskapets ambisjoner som teknologileverandør innenfor fiskehelse, fiskevelferd og bærekraft. Selskapet vil etter transaksjonen være godt posisjonert til å nå sine ambisiøse vekstplaner om å bli den ledende aktøren innen renhold av nøter.