Eplan Dark Mode crop

Eplan Platform lastes direkte inn i skymiljøet og deles og behandles derfra

Sniktitt på Eplan Platform 2022

På Hannover Messe Digital Edition vil løsningsleverandøren Eplan gi første visning av den kommende Eplan Platform som lanseres i sommer. Et helt nytt brukergrensesnitt med Ribbon-meny og mørkmodus er på linje med aktuelle programvaretrender og har større brukervennlighet. Den nye 2D-grafikkmodulden og sentral enhetsstyring gir optimal ytelse. En annen praktisk fordel er at skytjenesten Eplan eManage gir integrert teknologi ved å kombinere «on-premise» og skyen.

Overgangen til den nye abonnementsmodellen vil gjøre programvaren enda mer fleksibel å bruke. 

- Høydepunktet i Eplan Platform 2022 er et helt nytt brukergrensesnitt som gjør alt mye mer brukervennlig. Fokuset er på enkelhet og klarhet, med design og funksjon basert på topp moderne apper for mobilenheter og internasjonalt anerkjente skrivebordsapplikasjoner. Variable faner gir direkte tilgang til viktige og hyppig brukte funksjoner. Den praktiske, flerefunksjonelle verktøylinjen med moderne Ribbon-meny tilpasser seg applikasjonen effektivt, f.eks. ved overgang fra 2D til 3D. Den rommer også ulike menyer og verktøylinjer i ett og forenkler arbeidet for erfarne brukere samtidig som det muliggjør effektiv (gjen)innføring til programvaren. I tillegg har Eplan totalt omformet brukergrensesnittet for både 2D- og 3D-teknologi. Det generelle resultatet er en moderne applikasjon med optimal design og følelse, ikke minst med støtte fra mørk- og lysmodus.

Sterk ytelse selv for store prosjekter
En helt ny grafikkmodul på 2D-området sikrer optimal ytelse, selv for store prosjekter. Behandlingen går mye raskere, særlig ved import av DXF- eller DWG-filer. Den nye, sentraliserte enhetsbehandlingen bedrer også ytelsen og er mer fleksibel ved omforming av enhetsdata med objektorientert databehandling. Den integrerte variantbehandlingen lar brukere lagre alle enhetsegenskaper med den enkelte varianten. Nå kan enheter lett tildeles ulike makroer veldig fort - for enkel behandling av eksterne enhetsdata, selv i kombinasjon med Excel.

God oversikt på prosjektnivået
Den nye Backstage-visningen lar brukerne redigere alle aspekter ved et Eplan-prosjekt fra et sentralt sted - f.eks. når prosjekter åpnes og opprettes, ved import av DWG-filer og eksport av PLC- eller produksjonsdata. En liste over de nylig brukte prosjektene gir en glimrende oversikt - som den logiske organisasjonen til alle prosjektrelaterte handlinger. Og det nylig integrerte innsettelsessenteret forener alle funksjoner for innsettelse av symboler, makroer og enheter, inkludert en grafisk forhåndsvisning - alt som trengs for å lage skjemaer på en effektiv måte. Hyppig brukte komponenter kan markers som favoritter og tagges med individuelle arbeidsflyter.

Eplan eManage kombinerer Platform med skyen
Den nye Eplan Platform 2022, som lanseres i sommer under mottoet «Det er i dine hender», har mange flere nyskapinger. En av dem er den direkte forbindelsen av «on-premise» og skyen. Med Eplan eManage kan prosjekter med Eplan Platform lastes direkte inn i skymiljøet og deles og behandles derfra. Gratisversjonen har vært tilgjengelig siden midten av mars.

Finn ut mer på: www.eplan-software.com/inyourhandsEplan Platform 2022_EN.jpg: The new Eplan Platform 2022 has a completely new user interface. The practical multifunctional toolbar with modern ribbon technology flexibly adapts to the application.

KUKA DeviceConnect crop

KUKAs programvare løfter robotene inn i fremtiden

Gir mulighet for å analysere og oppnå fordeler som redusert energibruk

For å oppnå industri 4.0 fullt ut må produksjonsutstyr være tilkoblet og distribuere data. Og det må skje mer eller mindre sømløst mens produksjonen er i gang. Denne store mengden data utgjør grunnlaget for preventivt vedlikehold, maskinlæring og prosessoptimering.

les mer...
Kilter robot crop

Sikrer styring av ugress-robot

Kvantesprang for robotisering i landbruket

Leica Geosystems HxGN SmartNet styrer Kilter-roboten som nå settes inn for å redusere sprøytemidler og bekjempe ugress. Etter ti års utvikling er roboten fra Langhus klar for sin første virkelige sesong. Den settes i arbeid på persillerotåkeren til André Hasle i Rygge.

les mer...
Eaton effektbryter crop

Eaton lanserer sin mest avanserte effektbryter til nå

Passer inn i moderne energidistribusjonssystemer.

Den digitale effektbryteren NZM kombinerer IoT-teknologi, sikkerhet, forutsigbart vedlikehold og lavt energiforbruk. Bygg- og anleggsbransjen står for rundt 40 prosent av alle klimagassutslipp globalt, og ifølge Forskningsrådet står energibruk i bygninger for omtrent en tredjedel av all energibruk i Norge.

les mer...
Trend sikkerhet crop

Trend Micro tilbyr unik endepunktsbeskyttelse for smarte fabrikker

Setter en ny milepæl for sikker endepunktsbeskyttelse for smarte fabrikker

I Trend Micros rapport som oppsummerer 2020, kommer det frem at den tilkoblede industrien – Industri 4.0 – har vært et primært mål for cyberkriminelle. Løsepengevirus har spredt seg i et hurtig tempo og har vært svært utfordrende å håndtere. Det gjør det enda viktigere nå enn noensinne å sikre disse spesielle og ikke helt ukompliserte miljøene.

les mer...