Balluf iot crop

Deteksjonssignalene er klargjort og forhåndsbehandlet i sensoren

Smart sensor for Internett of Things (IoT)

Generering, transportering og prosessering av informasjon er sentrale oppgaver i et Industri 4.0-miljø. Grunnlaget for all informasjon er intelligente sensorer som gir nødvendige innspill. Med sin BOS 21M viser ADCAP en nyutviklet optisk multifunksjonssensor i BOS 21M-serien.

Denne allsidige all-rounderen, som forhandles av Primatec, bruker rødt lys og lar deg velge blant fire sensormoduser: bakgrunnsundertrykkelse, energetisk spredning, retrorefleksiv eller gjennomgående-strålesensor. Alle sensorfunksjonene kan konfigureres via IO-Link mens systemet kjører, slik at fjernprogrammering kan initieres av kontrolleren.

I tillegg registrerer sensoren de faktiske driftsforholdene, samler og behandler informasjon og gir langt mer data enn bare koblingssignalet via IO-Link. Deteksjonssignalene er klargjort og forhåndsbehandlet i sensoren. Dette letter belastningen på systemkontrolleren og reduserer datavolumet på feltbussystemene.

Omfattende, smarte diagnostiske funksjoner gir viktig informasjon, slik som forventet levetid, driftstid og funksjonsreserve. Økende mengde smussoppsamling, sensorfeiljustering, innstillingsfeil eller andre uregelmessigheter kan da pålitelig oppdages tidlig ved å overvåke utslippsverdiene som et mål på sensorsignalkvaliteten. Men når det gjelder operativ sikkerhet, tilbyr denne intelligente sensoren enda mer. BOS 21M ADCAP er den første til å optisk overvåke utgangen av emitter-LED direkte og for å bestemme "stressnivået" ved hjelp av sensorens innvendige temperatur og forsyningsspenning.

 

Mer informasjon finnes på; www.balluff.com

Lenze digitalisering crop

Undersøkelse viser at ledere ikke er omstillingsklare

Forklare hvorfor de vil endre de grunnleggende rammevilkårene

Driveren for den nåværende digitale transformasjonen og den tette koblingen til de enorme økonomiske potensialer er det evige nasjonale og internasjonale produktivitetsløpet. Det blir ikke bare raskere for de involverte parter.

les mer...
ABB konsernsjef crop

ABB utnevner Björn Rosengren til konsernsjef

Møte behovene til kundene med en portefølje av teknologi og digitale løsninger

ABBs styre har enstemmig utnevnt Björn Rosengren til konsernsjef (CEO). Han starter i ABB 1. februar 2020 og etterfølger konsernsjef Peter Voser i rollen 1. mars 2020. På samme tidspunkt vil Peter Voser gå tilbake til stillingen som kun styreleder i ABB.

les mer...
Powerbox crop

Powerbox' nye DC/DC for krevende og robuste applikasjoner

I stand til å drive et stort spekter av applikasjoner

Powerbox, en av Europas største leverandører av kraftforsyninger og en ledende aktør gjennom mer enn fire tiår innen optimalisering av kraftløsninger for krevende applikasjoner, lanserer tre nye serier med 40W til 100W kortmonterte DC/DC-omformere.

les mer...
Siemens digital crop

Ledere er ikke rustet for digital omstilling

Flere virksomheter erkjenner behovet for rask omstilling

Årlig vurderer Siemens den digitale omstillingsevnen i norsk næringsliv. Årets funn konstaterer at selv om næringslivet erkjenner viktigheten av digitalisering, er ikke mellom- og toppledere rustet for omstillingen.

les mer...