Beckhoffcloud_engineering crop

Kan jobbe videre i det vanlige utviklingsmiljøet

Smart Engineering direkte i skyen

TwinCAT Cloud Engineering som grunnlag for høyeffektive IoT automatiseringskonsepter. PC-basert styring som sentral, åpen styringsplattform for alle maskinfunksjoner, støtter optimal implementering av høyeffektive IoT-baserte automatiseringskonsepter.

Maskiner, systemer og produksjonslinjer kan kobles sammen i nettverk slik at effektivitetspotensialet kan utnyttes på tvers av prosessene. I denne sammenheng tilfører TwinCAT Cloud Engineering en ny dimensjon ved å gi brukerne et enkelt verktøy for å konstruere TwinCAT-innstanser og kontrollere i skyen.

TwinCAT Cloud Engineering tillater oppretting og bruk av eksisterende TwinCAT Engineering- og Runtime-produkter direkte i skyen. Tilgang skjer enkelt via Beckhoffs nettside, dvs. at bortsett fra en nettleser, så trengs det ingen ekstra programvarekomponenter. Registrerte brukere kan på den måten arbeide med TwinCAT utviklingsmiljøet fra hittil uegnede plattformer, som f.eks. nettbrett-PC.

Forekomstene av TwinCAT Cloud Engineering generert av brukere kan kobles til fysisk kontrollmaskinvare via en sikker transportkanal. Brukerne drar nytte av alle fordelene med TwinCAT kontrollarkitekturen så vel som desentraliserte samarbeidsalternativer via et kildekontrollager. Videre tilbyr TwinCAT Cloud Engineering-instansen et omfattende og ideelt grunnlag for å oppnå de første trinnene i TwinCAT-miljøet, særlig for nybegynnere.

Med TwinCAT Cloud Engineering har du nå i tillegg muligheten til å overføre TwinCAT-arkitekturen komplett til skyen. Den eneste forskjellen i forhold til vanlig fremgangsmåte er bruken av en virtuell maskin i stedet for en lokal PC. Det har den fordelen at brukeren ikke trenger å venne seg til et nytt programvaremiljø, men kan jobbe videre i det vanlige utviklingsmiljøet. Det er ikke nødvendig å installere og vedlikeholde forskjellige programvareversjoner skreddersydd for den individuelle maskingenerasjonen på din egen PC. I stedet kan det brukes ulike TwinCAT Cloud Engineering-instanser med ulike versjoner. Tilgangen skjer eksternt og etter behov. Et kildekodekontrollager fungerer som prosjektlagring, som du kan få tilgang til direkte fra TwinCAT Engineering.

Effektivt teamarbeid med kildekontroll

Med moderne kildekontroll-funksjonaliteter kan Git-baserte systemer kobles til uten problemer og brukes til administrasjon av automatiseringsprosjektet. Funksjonen TwinCAT Multi User gjør det mulig med enkel og sømløs tilgang til kildekontrollageret uten dybdekompetanse. Med TwinCAT Cloud Engineering kan det brukes både en Git-server integrert i instansen og en separat Git-basert skytjeneste for å gjøre samarbeid på flere instanser med flere brukere lettere.

 

 

Graphic Group Mensch & Medien Gm

3D onlinekonfigurator for modulære testpluggsystemer

Testpluggsystemene FAME er den modulære systemmodulen for energiteknikk fra Phoenix Contact. Med FAME-konfiguratoren kan man nå med få klikk opprette personlig tilpassede løsninger for funksjonskontroll av strøm- og spenningsomformere samt utløse- og signalkontakter.

les mer...
Mario_Drechsler

Rittals fabrikk i Haiger vinner Industrie 4.0 Award

Rittal tildeles prisen Industrie 4.0 Award for sin smarte fabrikk i Haiger ROI-EFESO Management Consulting har etablert en standard for industrien i form av Industrie 4.0 award. I år går prisen til bedrifter som baner vei for den tyske industrien med smarte fabrikker. Rittal tildeles «Industrie 4.0 award 2022» for å digitalisere produksjon ved sin fabrikk i Haiger med hjelp av søsterbedriften German Edge Cloud.

les mer...
Pepperl F191 crop

Økonomisk RFID-løsning med IO-Link og høy ytelse

F191 IO-Link er et helt nytt RFID Lese/skrivehode fra Pepperl+Fuchs med innebygd IO-Link kommunikasjon. Det nye Lese/skrivehodet er beregnet for leseavstander opp til 1 meter.

les mer...
Knut Ivar Helland

Beckhoff Automation AS øker staben i Ålesund

Bred erfaring vil komme godt med i den videre satsingen

Beckhoff Automation AS fortsetter veksten og ser et økende behov på Nordvestlandet, så derfor har vi valgt å utvide staben vår i denne regionen. Marius Nedrelid starter den 1. april i stillingen som Applikasjonsingeniør ved vårt avdelingskontor i Ålesund.

les mer...