Nortelco_Finn_Eirik_Eilerts

Braadland Automasjon passer perfekt med Nortelcos langsiktige planer

Skaper fremtidens automasjonspartner

Braadland Automasjon (Ing. E. Braadland AS) har fått ny eier i Nortelco. For å styrke og videreutvikle sin sterke posisjon, har Braadland Automasjon lenge vært på jakt etter en samarbeidspartner.

Braadland Automasjon har hatt hovedfokus på næringsmiddel- og prosessindustrien. Kundene har også vært innen vanlig automatisering og selskapet er kjent som “problemløsere” innen bransjen. Det er søkt etter en samarbeidspartner som kan bidra til å øke selsakpets potensiale i markedet. Det har vi nå funnet i Nortelco Gruppen.

Nortelco satser videre innen automatisering

Bjørn Nysted i Nortelco Gruppen sier at Braadland Automasjon passer perfekt med deres langsiktige planer. Nortelco har kjøpt opp to andre selskaper som sammen med Braadland vil utfylle hverandre og styrke posisjonen i markedet ved å tilby kundene et enda bredere spekter av produkter og prosjekteringskunnskap.

Daglig leder i Braadland Automasjon, Finn Eirik Eilertsen, er meget fornøyd med denne overtakelsen og sier at dette er den åpningen de har ventet på, og vil satse for fullt på et tett og fruktbart samarbeid, innen et spennende marked som etter en periode med nedgang nå er i bedring.

Økt produktspekter og omsetning

Braadland Automasjon vil videreføres som eget selskap under navnet Nortelco Braadland AS. Nortelco Gruppen eier fra før Nortelco Scantron AS som driver innen industriell måling og dekker områdene veiing, display, flow og trykk. Sammen med AD Elektronikk AS, som er distributør av automasjonsprodukter og har hovedfokus på industriell kommunikasjon, satser Nortelco bevisst og langsiktig innen automasjonsbransjen. Målet er å bli en aktør som kan konkurrere med de store, men samtidig ha smådriftsfordelene. Nortelco Gruppen er ikke fremmed for å overta ytterligere selskaper som gir synergier til automasjonskonseptet.

Årsmøte i Tavleforeningen

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det verifikasjonsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023.

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.