Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

I tillegg til standard kabeltilkoblinger tilbyr de administrerte svitsjene SFP-porter med optisk fiber. Med Gigabit-hastighet på alle porter, muliggjør RocketLinx svitsjer effektiv dataoverføring over lange avstander eller på fiber når immunitet mot elektromagnetisk interferens er nødvendig. Sammen med utvalget av uadministrerte svitsjer for tilkobling på enhetsnivå, leverer RocketLinx administrerte svitsjer et fleksibelt system som kan utvides individuelt og kostnadseffektivt for å møte det bredeste spekteret av applikasjonskrav.

Konvensjonelle Ethernet-svitsjer har vanligvis kabelforbindelser som overfører data opptil 100 m uten tap av ytelse. Imidlertid er disse typene koblinger utsatt for elektromagnetisk stråling, noe som gjør dem mindre egnet i visse bruksområder. RocketLinx® Ethernet-svitsjer inkluderer ekstra SFP-fibertilkobling for kompatibilitet med små formfaktor pluggbare (SFP) sendere og mottakere. Disse fiberkontaktene påvirkes ikke av elektromagnetisk stråling og muliggjør effektiv dataoverføring ved raskere Ethernet- eller Gigabit-hastigheter over lange avstander på opptil 120 km. Som et eksempel kan SFP-mottakere brukes til effektiv kommunikasjon i elektrisk støyende industrimiljøer og for enkelt å utvide nettverk av administrerte Ethernet-svitsjer over store områder som vind- og solparker. Senderne/mottakerne er ikke permanent installert i enheten. I stedet kan de legges til etter behov for å matche applikasjonens behov. SFP-mottakere kan plugges inn og ut og kan skiftes ut under drift. Dette sikrer at svitsjene kan rekonfigureres etter hvert som kravene endres over tid, noe som reduserer både behovet for dyre infrastrukturoppgraderinger og nedetid. Uadministrerte Ethernet-svitsjer er også tilgjengelige. Disse versjonene gjør det enkelt og kostnadseffektivt å utvide nettverk på feltnivå.

Ulstein crop

Ulstein Verft startar utrustinga av Olympic sin neste CSOV

Slepet av skroget til byggnummer 319, det andre TWIN X-STERN CSOV-skipet (Construction Service Operation Vessel) til Olympic, kom til Ulstein Verft 8. mai 2024 frå Crist-verftet i Polen. No startar utrustingsarbeidet. I 2022 signerte Olympic og Ulstein ein kontrakt på skipsdesign og bygging av to CSOV-ar av ULSTEIN SX222-designet frå Ulstein Design & Solutions AS. 

Lynlader crop

Norsk lynlader med Formel E teknologi

Den norske pioneren innen mobil hurtiglading, Nordic booster, har utviklet verdens første mobile og skalerbare hurtiglader med integrerte batterier - Hummingbird®. Batteriteknologien stammer fra det elektriske racing-mesterskapet Formel E. Den sikrer mulighet til å møte fremtidige behov etter hvert som den elektriske maskinparken utvikler seg.

Benjamin Doerr

Watson-Marlow presenterer den avanserte OEM-panelmonterte løsningen

Watson-Marlow Fluid Technology Solutions (WMFTS) har videreført DriveSure™ med aller nyest teknologi for å tilby en komplett peristaltisk panelmontert pumpeløsning for OEM-er (Original Equipment Manufacturers). Industriell Ethernet-kompatibilitet gjør det enklere å integrere DriveSure i avanserte distributerte styresystemer og tilbyr sluttbrukeren fjernstyrt overvåkning og kontroll.

IIRO RAUTIAINEN

Eaton møter sterk etterspørsel etter avanserte UPS-systemer med ny fabrikk i Finland

Eaton har åpnet en ny toppmoderne fabrikk i Helsinki. Dette skal øke produksjons- og leveringskapasiteten for å møte den voksende etterspørselen etter UPS-systemer. Energistyringsselskapet Eaton er en av verdens største produsenter av 3-fase avbruddsfri strømforsyningssystemer (UPS).