Siemens Jensen crop

Jarl-Inge Jensen vil ha fokus på olje, gass og marine

Siemens øker staben

Jarl- Inge Jensen er ansatt som senior Sales Engineer i Siemens avdeling Process Industries and Drives (PD), Large Drives (LD), Quotation Center.

Jensen er 45 år og har sin utdannelse fra Høgskolen i Telemark, Porsgrunn, sivilingeniør i prosess automatisering.

Arbeidserfaring er fra sentra norske bedrifter og leverandører. det gjelder både landbasert og olje og gass virksomneter.

Hovedoppgavene til Jensen vil være:

  • Utvikle langvarige kundeforhold gjennom å møte deres krav på best mulig måte
  • Tekniske avklaringer og løsningssalg for å møte kundens behov
  • Utarbeide tilbud for kunder og administrere kundekontoer 

Large drives har en bred portefølje som omfatter motorer, generatorer og omformere. Jarl-Inge Jensen vil ha fokus på olje, gass og marine.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.

Rittal kapsling crop

Driftsikkerhet for kapslinger

Varme er sjelden en velkommen gjest i skapsystemer. Derfor er det viktig at uønsket varme fjernes og at ytterligere oppvarming unngås om mulig for å sikre problemfri drift av installerte komponenter. For å løse denne oppgaven brukes ofte filtervifter – et kjølealternativ som ikke tidligere har fått den respekten og påskjønnelsen det fortjener. 

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner.