Seeq Amco crop

Selvbetjente serviceanalyser, prediktiv modelleringsanalyser og visualisering

Seeq annonserer Industriell Digitaliseringsavtale med Aramco

Innføring av Seeq programvare vil ekspandere produksjonsinnsikt for å støtte data-baserte beslutninger hos Aramco. Seeq Corporation, en leverandør av produksjons- og industriell Internet of Things (IoT) avansert analyseprogramvare, har inngått en avtale med Saudi Aramco om å videreutvikle deres operasjonelle analysestrategi som en del av selskapets pågående Digital Transformasjonsprogram. I Norge er Amitec partner.

Avtalen vil gi ingeniører og fagspesialister fra Saudi Aramco tilgang til Seeqs selvbetjente serviceanalyser, prediktiv modelleringsanalyser og visualiseringsverktøy.

Eksempler på hvordan Seeqs programvare kan bli brukt hos Aramco inkluderer:

  • Automatisering av feildeteksjon in multi-fasemålinger
  • Forutsigelse av katalysatorordredeaktiveringshastighet
  • Forutsigelse av forkoksing
  • Analyse av korrosjonsgrad
  • Automatisert overvåking av Avansert Prosesskontroll for oljefelt.
  • Flåtestyring
  • Operasjonalisering av prediktive analysemodeller for bærekraftighetsinnsikt

"Seeq styrker våre ingeniører og fagspesialister med analyseverktøy som er enkle i bruk, for å virkelig demokratisere datavitenskap. Vi ser dette som et nøkkelelement for å skalere operasjonell analyse over hele organisasjonen," sier Walid A. Al-Naeem, Manager of Process & Control Systems Department, Saudi Aramco.

"Vi er glade for å inngå partnerskap med Crucial Solutions & Services (CSS) om å samarbeide på Aramcos industrielle digitaliserings-initativer," legger Lisa Graham, CEO for Seeq, til. "Vi skal gjøre dette ved å bygge på stordriftsdata, maskinlæring og innovasjon innen datavitenskap."

"Seeq skal hjelpe Aramco til å nå nye nivå for prosesseffektivitet, produksjonsoptimalisering og interdisiplinært samarbeid," kommenterer Sulaiman Alzuhair, Daglig Leder og grunnlegger av CSS. "Vi ser fram til å jobbe tett med Aramco og Seeq."

 

Pepperl profinet gateway crop

Remote I/O gateway med Profinet

Når du vil modernisere med PROFINET samtidig som du ønsker å gjenbruke eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayene enhetene fra Pepperl+Fuchs løsningen.

les mer...
Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
963534188

Utvider partnerskap om nettverk og Edge computing

Skal bistå bedrifter med digital transformasjon

Kyndryl og Nokia har inngått en global treårsavtale om felles utvikling og leveranser av private LTE- og 5G-tjenester og Industri 4.0-løsninger. Selskapene skal blant annet etablere en innovasjons-lab i North Carolina i USA der det skal utvikles sikre løsninger og tjenester som konvergerer IT og OT for bedrifter.

les mer...