Seeq Amco crop

Selvbetjente serviceanalyser, prediktiv modelleringsanalyser og visualisering

Seeq annonserer Industriell Digitaliseringsavtale med Aramco

Innføring av Seeq programvare vil ekspandere produksjonsinnsikt for å støtte data-baserte beslutninger hos Aramco. Seeq Corporation, en leverandør av produksjons- og industriell Internet of Things (IoT) avansert analyseprogramvare, har inngått en avtale med Saudi Aramco om å videreutvikle deres operasjonelle analysestrategi som en del av selskapets pågående Digital Transformasjonsprogram. I Norge er Amitec partner.

Avtalen vil gi ingeniører og fagspesialister fra Saudi Aramco tilgang til Seeqs selvbetjente serviceanalyser, prediktiv modelleringsanalyser og visualiseringsverktøy.

Eksempler på hvordan Seeqs programvare kan bli brukt hos Aramco inkluderer:

  • Automatisering av feildeteksjon in multi-fasemålinger
  • Forutsigelse av katalysatorordredeaktiveringshastighet
  • Forutsigelse av forkoksing
  • Analyse av korrosjonsgrad
  • Automatisert overvåking av Avansert Prosesskontroll for oljefelt.
  • Flåtestyring
  • Operasjonalisering av prediktive analysemodeller for bærekraftighetsinnsikt

"Seeq styrker våre ingeniører og fagspesialister med analyseverktøy som er enkle i bruk, for å virkelig demokratisere datavitenskap. Vi ser dette som et nøkkelelement for å skalere operasjonell analyse over hele organisasjonen," sier Walid A. Al-Naeem, Manager of Process & Control Systems Department, Saudi Aramco.

"Vi er glade for å inngå partnerskap med Crucial Solutions & Services (CSS) om å samarbeide på Aramcos industrielle digitaliserings-initativer," legger Lisa Graham, CEO for Seeq, til. "Vi skal gjøre dette ved å bygge på stordriftsdata, maskinlæring og innovasjon innen datavitenskap."

"Seeq skal hjelpe Aramco til å nå nye nivå for prosesseffektivitet, produksjonsoptimalisering og interdisiplinært samarbeid," kommenterer Sulaiman Alzuhair, Daglig Leder og grunnlegger av CSS. "Vi ser fram til å jobbe tett med Aramco og Seeq."

 

Elteco nye crop

Personalnytt fra Elteco

Fra venstre; Inge Fuglset, Kristin Kraby Skjøldt og Vibeke Lundsholt Bjerke

Som alle andre firmaer og privatpersoner har vi i Elteco vært igjennom to svært spesielle år i 2020 og 2021. Koronapandemien har preget hele samfunnet. Den har gjort at vi har måttet ta mange grep og få til kreative løsninger for å etterkomme smittevernregler, samtidig som bedriften skal drives mest mulig normalt. 

 

les mer...
Vard_Bilde crop

Tett samarbeid for utvikling av helautomatisk fôringssystem

Phoenix Contact, Maritech Systems og Vard Aqua Sunndal AS har samarbeidet i utviklingen av Vard Aqua sin nye generasjon fôringssystemer, med blant annet helautomatiske fôringsroboter og fôringsautomater. Vard Aqua har levert velkjente fôringsprodukter siden 1985, men har nå tatt den nye generasjonen til et nytt nivå hva gjelder automatisering.

Phoenix Contact har levert komponenter samt vært med på utviklingen av HMI-løsningen for enkel oversikt av anlegget.

les mer...
Goodtech Bekas crop

Bergen Elektrokompetanse AS overtar Goodtech sitt tavleverksted på Os

Viderefører de gode tradisjonene tavlevirksomheten har bygget opp

Goodtech har signert en avtale med Bergen Elektrokompetanse AS (BEKAS) om å overta tavlevirksomhet på Os fra 31.1.2022. Transaksjonen er i tråd med selskapets strategiske handlingsplan, hvor selskapet skal fokusere og styrke Goodtech innen kjernevirksomheten robotikk, automasjon og digitalisering.

les mer...
AVEVA_photo_Control-Room_crop

Wonderware Scandinavia bytter navn til AVEVA Select Scandinavia

Vil øke verdien AVEVA Select Scandinavia gir til sine kunder

Samtidig utvides samarbeide med AVEVA. Etter 20 år under navnet Wonderware Scandinavia, starter nå et nytt kapittel som AVEVA Select Scandinavia. Alliansen med AVEVA er nok en bekreftelse på selskapenes solide og langvarige samarbeid. Som AVEVA Select-partner kan Wonderware Scandinavia levere hele AVEVAs produktportefølje av ledende industrielle programvareløsninger for økt bærekraft og lønnsomhet. 

les mer...