SONY DSC

Utmerkelsen regnes som bransjens «Oscar-pris»

Schneider Electric vant pris for datasenter i Sagrada Familia

Schneider Electric mottok nylig prisen «DatacenterDynamics Leaders EMEA Award» for sitt spesialtilpassede, prefabrikerte datasenter installert i Antoni Gaudís verdensberømte Sagrada Familia i Barcelona.

- Sikkerheten knyttet til IT-prosessene våre er kritisk. For å sikre fleksibel og skalerbar infrastruktur i en periode med omfattende endringer, måtte vi tenke alternativt. Microdatasenteret levert av Schneider Electric møter våre spesifikasjoner og krav knyttet til mobile løsninger, uten å påvirke turistene negativt, byggearbeidene eller måten vi driver en aktiv kirke på. Jeg er svært fornøyd med prisen, sier Fernando Villa, informasjonsdirektør for Sagrada Familia.

Utmerkelsen regnes som bransjens «Oscar-pris»

- Siden den ble lansert, har denne prisen blitt “Oscar-prisen“ i vår bransje, og vi er svært glade for å motta en slik utmerkelse som innebærer en stor anerkjennelse av teamet som har arbeidet med prosjektet, både i Sagrada Familia og i Schneider Electric. Prisen kommer i en periode hvor vi ser økende interesse for microdatasenterløsningene våre og et stadig økende antall enheter og applikasjoner som kobles til nettet og edge computing, sier Hal Grant, Executive Vice-President, IT Business hos Schneider Electric.

Den integrerte, prefabrikerte datasenterløsningen fra Schneider Electric gjør operatørene i stand til å styre sikkerheten, og effektivt kontrollere de mange millioner besøkende i kirken hvert år. Sagrada Familia er på UNESCOs verdensarvliste og er den mest besøkte turistattraksjonen I Barcelona.

For å spesialtilpasse løsningen, la Schneider Electric ekstra vekt på at det prefabrikerte datasenteret enkelt skal kunne flyttes ved behov. Fasiliteten krever minimalt med montasje på stedet. Modulene ble levert til kirken med racks, UPS, strømfordeling, kjøling, monitorering og overvåking forhåndsinstallert. Modulen har et robust design med høy sikkerhet. Elektriske og mekaniske forbindelser kobles enkelt til og fra ved behov for flytting og service av datasentermodulen eller infrastrukturkomponentene.

 

Mongstad crop

Aker Solutions skal oppgradere renseanlegg på Mongstad-raffineriet

På det meste skal 500 personer sysselsettes i prosjektet på flere steder i Norge og i Mumbai i India, skriver Aker Solutions i en pressemelding. Kontrakten er verdt mellom 2,5 og 4 milliarder kroner, men selskapet oppgir ikke den eksakte summen.

Eliaden MW crop

Eliaden nærmer seg

Fra 28. til 30 mai åpner elektrobransjens største arrangement sine dører på Norges Varemesses lokaler på Lillestrøm. Også denne gangen har automatiseringsbransjen fått plass i hall C. Arrangementet følger samme lest som tidligere år.

10 beste AI-generatorer for produktbeskrivelser

10 beste AI-generatorer for produktbeskrivelser

Å lage produktbeskrivelser er ofte en kompleks og tidkrevende prosess. Å finne de riktige ordene og konstruere dem på en måte som er både engasjerende og overbevisende er utfordrende, spesielt når du har å gjøre med et stort utvalg av produkter.

Emerson PACSystems crop

Emersons nye, kompakte og robuste PC designet for å koble industrigulvet til skyen

PACSystems IPC 2010, med forhåndsinnstilt Movicon-programvare og PACEdge IIoT-plattform, leverer høyytelses databehandlingsfunksjoner for industrielle datavisualiseringsapplikasjoner. Emerson introduserte i dag sin nye PACSystems™ IPC 2010 Compact Industrial Computer (IPC), en robust industridatamaskin designet for å håndtere et bredt utvalg av automatiseringsapplikasjoner innen maskinproduksjon og frittstående detaljproduksjon.