Wionderware-InStudio-crop

Kobler sammen eksisterende installasjoner til skybasert datainnsamling

Schneider Electric utvider skyplattformen

Schneider Electric har introduserte Wonderware Online InStudio, et tilbud om Infrastructure-as-a-Service som revolusjonerer måten programvareingeniører, systemintegratorer og andre brukere kan klargjøre, utvikle, teste og vedlikeholde sine HMI- og SCADA-applikasjoner på.

Wonderware Online InStudio er del av den voksende Wonderware Online-skyplattformen med cloud-first-, mobile-first-teknologier som er designet spesifikt for å forbedre ytelser og effektivitet innen industriell drift.

Løsningen kobler sammen eksisterende installasjoner til skybasert datainnsamling, lagring og visualisering — nå kjent som Wonderware Online InSight — for å gi brukerne en forbedret portefølje av sikre, administrerte løsninger som bidrar til å drive digitaliseringen av moderne industri.

Denne lanseringen knytter seg tett opp til strategiske råd som er fremmet av McKinsey & Company i en artikkel datert august 2016 i Digital in Industry: From Buzzword to Value Creation. Deres anbefaling: “For å opprettholde effektiviteten og stabiliteten i den eksisterende driften, og samtidig fremskaffe den prosesseringskapasiteten og hastigheten som er påkrevd for nye datadrevne aktiviteter, tar smarte selskaper i bruk en to-hastighets IT-infrastruktur – ved å legge til et raskt, neste generasjons skybasert IT-system oppå sine sikre, robuste og fleksible tradisjonelle systemer.”

Wonderware Online InStudio er en sikker, skybasert abonnementstjeneste som gir systemintegratorer mulighet til å legg neste generasjons infrastruktur, som er meget tilgjengelig og skalerbar, over de tradisjonelle systemene. Dette tilbudet gir støtte til forbedret samhandling gjennom utviklingsprosessen, på tvers av geografi og roller. Potensielle gevinster omfatter bedre kundeopplevelser, optimalisert levering av software engineering-tjenester, forbedret applikasjonsdesign, raskere innfasing hos brukerne og lavere prosjektkostnader. InStudio tilbyr et mangefasettert miljø som brukes til utvikling, testing, versjonshåndtering og opplæring.

Med Wonderware Online InStudio kan programvareingeniørene:

  • Redusere tiden for utvikling av klargjøringstjenester, testing og opplæringsmiljøer.
  • Opprette virtuelle maskiner med noen få klikk; starte umiddelbart med forhåndslastede VM-images
  • Redusere maskinvarekostnadene; legge inn automatiserte shutdowns for å minimere kostnader
  • Redusere tiden for tilbudsarbeid og samtidig øke nøyaktigheten
  • Opprette 'sikre' miljøer for konseptgodkjenning, endringsledelse, testing og versjonsoppgradering

Undersøkelser peker mot at skybaserte Infrastructure-as-a-Service (IaaS)-løsninger og -tilbud har potensiale til lavere forbruk av energi og naturressurser, eksempelvis ved reduksjon av maskinvarekrav for testing av utviklet programvare. Denne miljøgevinsten – koblet med bedre samhandling og effektivitet – kan redusere selskapets totale karbonavtrykk, en del av endringsprosessen som Schneider Electric kaller “Life is On.” Ved å tilby et skyalternativ forsterker Schneider Electric sin “innovation at every level”-filosofi, som representerer kjernen i alt selskapet gjør.

Wonderware Online InStudio vil være allment tilgjengelig i november 2016.

Tavle årsmæte crop

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det sertifiseringsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.