Schneider collage_PowerTag_Flex_NSX crop

Kan måle til og med 63 A og er egnet for montasje i eksisterende installasjoner

Schneider Electric utvider PowerTag-familien

Verdens minste trådløse energimåler PowerTags suksess har ført til at Schneider Electric nå utvider sortimentet. - Med introduksjonen av PowerTag FLEX og PowerTag for NSX energimålere blir det enda enklere å skaffe seg full oversikt over strømforbruket, sier Offer Manager Odd Arvid Kleven.

PowerTag FLEX trådløs energimåler

leveres som 1+N og 3+N utførelse og kan benyttes på komponenter som ikke har 18 mm modulbredde, eller der standard PowerTag fysisk ikke kan monteres.
PowerTag FLEX er utstyrt med korte ledninger og kan dermed monteres på for eksempel 3-modul-jordfeilautomater, brytere, kontaktorer, og så videre. PowerTag FLEX kan måle til og med 63 A og er perfekt for montasje i eksisterende installasjoner.

PowerTag for NSX trådløs energisensor

er utviklet for effektbrytere og lastbrytere inntil 630 A. PowerTag for NSX leveres i fire versjoner: 3- og 4-pol for Schneider Electrics effekt- og lastbrytere til og med 250 A, samt 3- og 4-pol for Schneider Electrics effekt- og lastbrytere til og med 630 A. PowerTag for NSX passer også på forrige generasjons effektbryter Compact NS, samt INS/INV lastbrytere.

Både PowerTag FLEX og PowerTag for NSX er tilrettelagt for innhenting av data via Schneider Electric Smartlink gateway, som gir eieren av installasjonen tilgang til verdifull data installasjonen. PowerTag-ene benyttes sammen med Schneider Electric Smartlink SI D Gateway for tilkobling til byggets SD anlegg

David Johansen, portrait

Nyansatt Master of Science in engineering i KROHNE Instrumentation

David Johansen er 33 år og bosatt i Moss. Han skal arbeide med teknisk salg av instrumentering rettet mot KROHNE Instrumentation kunder i Olje- og Gass bransjen.

les mer...
NORD-IE5plus-Motor crop

Kostnadsreduksjon med høytytende og energieffektive motorer

Har betydelig lavere tap enn den nåværende IE4-serien

NORD DRIVESYSTEMS har utviklet en ny synkronmotor med betydelig høyere energieffektivitet (IE5+). Denne motoren er et tillegg til de standardiserte girmotorvariantene i LogiDrive-systemene og er spesielt godt egnet for å redusere antall varianter. Det betyr at IE5-synkronmotoren passer ekstra godt for bruk i intralogistikk.

les mer...
Autic edge 4transparent crop

Red Lion FlexEdge

Løser oppgaver man ellers trenger flere produkter for å løse

Red Lion Controls, som forhandles av Autic as, er spesialister på kommunikasjon, industriell automasjon og nettverksløsninger har nå lansert  FlexEdge™ Intelligent Edge Automation Platform.

les mer...
AMNYTT 03 2020 kollasj crop

AMNYTT 03 2020 er distribuert

Teknologi kan være svaret på flere av utfordringene. Automatisering og digitalisering kan løse mange av problemene vi i dag ser. Jo færre personer det er i et lokale, for eksempel produksjonshall, dess lavere er sannsynlighet er det for smitte.

les mer...