Schneider collage_PowerTag_Flex_NSX crop

Kan måle til og med 63 A og er egnet for montasje i eksisterende installasjoner

Schneider Electric utvider PowerTag-familien

Verdens minste trådløse energimåler PowerTags suksess har ført til at Schneider Electric nå utvider sortimentet. - Med introduksjonen av PowerTag FLEX og PowerTag for NSX energimålere blir det enda enklere å skaffe seg full oversikt over strømforbruket, sier Offer Manager Odd Arvid Kleven.

PowerTag FLEX trådløs energimåler

leveres som 1+N og 3+N utførelse og kan benyttes på komponenter som ikke har 18 mm modulbredde, eller der standard PowerTag fysisk ikke kan monteres.
PowerTag FLEX er utstyrt med korte ledninger og kan dermed monteres på for eksempel 3-modul-jordfeilautomater, brytere, kontaktorer, og så videre. PowerTag FLEX kan måle til og med 63 A og er perfekt for montasje i eksisterende installasjoner.

PowerTag for NSX trådløs energisensor

er utviklet for effektbrytere og lastbrytere inntil 630 A. PowerTag for NSX leveres i fire versjoner: 3- og 4-pol for Schneider Electrics effekt- og lastbrytere til og med 250 A, samt 3- og 4-pol for Schneider Electrics effekt- og lastbrytere til og med 630 A. PowerTag for NSX passer også på forrige generasjons effektbryter Compact NS, samt INS/INV lastbrytere.

Både PowerTag FLEX og PowerTag for NSX er tilrettelagt for innhenting av data via Schneider Electric Smartlink gateway, som gir eieren av installasjonen tilgang til verdifull data installasjonen. PowerTag-ene benyttes sammen med Schneider Electric Smartlink SI D Gateway for tilkobling til byggets SD anlegg

Eplan Efficiency_Studie_4_0_Integrated_User crop

Rapport viser potensial i “Engineering 4.0”

Delvis automatisering av tekniske prosesser oppnår et optimalt kostnad/fordel

European 4.0 Transformation Center (E4TC) på RWTH Aachen Campus har undersøkt den strategiske digitaliseringen av design- og kontrollteknologi og den tekniske utformingen av maskiner og anleggssystemer.

les mer...
Iot oversikt crop

Hvordan orientere seg i jungelen av nyheter

Utviklet for å gi deg en rekke praktiske ideer

Nye, avanserte automatiseringsteknologier dukker stadig opp innen Industrial Internet of Things (IIoT), Industry 4.0 og smart produksjon. Og selv om fremveksten av disse nye mulighetene kan være spennende, kan det være lett å miste synet på hva som fikk deg til å undersøke dem i utgangspunktet.

les mer...
ABB 3000 timer Sub crop

ABB demonstrerer verdens første undervannskraftsystem, signaliserer en ny epoke offshore

Kan gjøres med en enkelt kabel med lite eller intet vedlikehold i opptil 30 år

ABBs banebrytende undervanns kraftdistribusjonssystem og omformerteknologi er kommersielt levedyktig viser en 3000-timers gruntvannstest. Det gir unikt potensial for renere, tryggere og mer bærekraftig olje- og gassproduksjon.

les mer...
Flow-Teknikk Tricor-230k crop

Kan erstatte flere ulike instrumenter

Leveres i 3 forskjellige serier

Tricor coriolis flowmeter, som forhandles av Flow-Teknikk, måler masse-flowen, volumgjennomstrømning , temperatur og tetthet, og kan dermed erstatte flere ulike måleinstrumenter.

les mer...