Schneider ANNA_OLSEN crop

Ser frem til å bli godt kjent med kollegaer, kunder og samarbeidspartnere

Schneider Electric utvider industri-salgsteamet på Sunnmøre

Anna Laila Olsen fra Ulsteinvik er ansatt i Schneider Electric som salgsingeniør med fokus på løsninger for maskinbyggere (OEM Solutions Sales Engineer) på Sunnmøre. Anna Laila Olsen (42 år) kommer fra stillingen som salgsingeniør/Service Sales Specialist i ABB Marine & Ports, Divisjon Industrial Automation, 

Hos ABB hadde hun ansvar for proaktivt salg av komponenter, kostnadskontroll samt oppfølging av kunder og leverandører.  

Hun har også ervervet erfaring fra sin tid som salgsleder innen fiskeri fra Frøystad AS og 10 år i Rolls-Royce Marine. Her arbeidet hun som salgsingeniør, ansvarlig for teknisk salg med fokus på utvalgte seismikk- og subsea-kunder.

Olsens bachelorgrad i eksportmarkedsføring med økonomi og ledelse fra NTNU i Ålesund (Høgskolen i Ålesund) kommer godt med i et internasjonalt konsern som Schneider Electric.

- Gjennom mine tidligere arbeidsplasser har jeg opplevd Schneider Electric som en pålitelig samarbeidspartner, og det så ut som en attraktiv arbeidsplass. Så dette føles for meg som en unik mulighet til å være med og bidra til det grønne skiftet i et selskap som leder an innen feltet. Jeg gleder meg til å tilby våre kunder en mulighet til å optimalisere drift og oppnå økt energieffektivitet. Det er svært motiverende å skape noe som gir både økt lønnsomhet og direkte positiv klimaeffekt, sier Anna Laila Olsen.

- Jeg ser frem til å bli godt kjent med kollegaer, kunder og samarbeidspartnere og til å bidra med min kompetanse til å kommersialisere fantastiske produkter og løsninger. Jeg ser frem til å skape et godt miljø på en fin arbeidsplass, poengterer hun.

- Jeg synes for øvrig at det er flott at Schneider Electric jobber for økt mangfold og ønsker å rekruttere flere kvinner innen teknologistillinger. Fra forrige arbeidsgiver fikk jeg kjennskap til kvinnenettverket Oda, som er Nordens ledende nettverk for kvinner i «tech». Schneider Electric er platinumpartner i Oda. Sammen jobber de tett, strategisk og målrettet i det viktige arbeidet med å skape en bedre kjønnsbalanse i teknologibransjen.

Anna Laila Olsen er gift og har en sønn på 9 år. Hun er glad i hytte- og familieliv og i friluftsaktiviteter som fiske, ski og fjellturer.

Pepperl induktiv giver crop

Induktive givere med forbedrede egenskaper fra ledende leverandør

Utviklingen av den nye porteføljen var utvilsomt selskapets lange erfaring

Selv om sylindriske induktive givere har vært på markedet i mer enn 60 år er det fortsatt behov og muligheter for forbedringer. Pepperl+Fuchs har gjennomført en redesign av DC-utgaven som har medført forbedring av egenskaper som er viktige for mange kunder.

les mer...
Håland SVi3-positioner-ventilstiller crop

Ny Masoneilan SVI3 positioner

Håland Instrumentering AS presenterer ny brukervennlig digital ventilpositioner / ventilstiller for pneumatiske kontrollventiler. Den benytter samtidig avansert teknologi for pålitelig og nøyaktig ventil posisjonering.

les mer...
NORD-Cazaux-Rotorflex-Drehkolbenpumpe-crop

Driv teknologi for desentraliserte frittstående applikasjoner

Kan enkelt og lokalt styres og betjene

NORD DRIVESYSTEMS leverer også applikasjonsoptimaliserte drivsystemer for kompakte mobile maskinsystemer som pumper eller vifter opp til 22 kW. For drift med variabel hastighet på slike maskiner som ofte bare har en eller noen få drivakser, kan NORDAC FLEX SK 200E frekvensomformeren monteres direkte på motoren eller i nærheten av motoren på maskinen.

les mer...
AMNYTT 05 2021 kollasj crop

AMNYTT 05 2021 er publisert

Mange bedrifter er på god vei i å utvikle bærekraftige og lønnsomme arbeidsplasser. Men flere bør følge etter de gode eksempler. Utfordringene er muligens å ta til seg nødvendig kompetanse. Men det er det overkommelig å løse. Snakk med bedrifter som har startet den digitale reise, eller spør anerkjente utviklingsmiljøer. Vi har nødvendig kompetanse her i landet.

les mer...