Schneider LED crop

Overgangen til det nye sortimentet skjer gradvis

Schneider Electric oppgraderer Harmony-serien med en ny LED-lampemodul

En ny lysdiode gir nye fordeler til alle fagfolk som jobber med lystrykknapper, signallamper og vendere med lys: Et forenklet sortiment sparer monteringstid, gjør det enklere å bestille varer og forenkler lagerstyringen – også i servicebilen. Schneider Electric kommer med en viktig nyhet for Harmony-serien: En ny og universell lampemodul og en ny generasjon fargede linser til lampehodene.

Den nye lampemodulen avgir et kraftig og jevnt hvitt lys, og passer til alle Harmony lystrykknapper, signallamper og vendere med lys. Dermed skal fagmannen i fremtiden bare velge linse i ønsket farge (rød, gul, grønn, hvit, oransje eller blå) – lampemodulen er den samme, uansett oppgave.

 

Samtidig har de fargede linsene også fått en ansiktsløftning, slik at de nå fremstår med enda klarere og tydelige farger som er enklere å skille fra hverandre. Dette gjelder også når lampen er slukket.

 

– Oppgraderingen gir selvsagt et kvalitetsløft til de enkelte produktene, og installatøren sparer tid når man ikke lenger må velge riktig lampehode og -modul hver for seg. Men en like viktig nyhet er at sortimentet blir forenklet med færre varenumre», forteller Jesper Rasmussen, ansvarlig for Harmony-sortimentet hos Schneider Electric i Norge og Danmark.

Fordeler for alle

Det forenklede sortimentet gir fordeler for alle som jobber med lystrykknapper, signallamper og vendere med lys – både grossister og tavlebyggere, maskinbyggere og elektrikere:

  • enklere å velge de rette produktene til oppgaven
  • raskere montering
  • mindre risiko for feil
  • mer effektive innkjøp og administrasjon
  • optimalisert lagerstyring og mindre plassbehov på lageret og i servicebilen
  • kortere leveringstid
  • forenklet service og vedlikehold.

Oppgraderingen gjelder alle Ø 22 mm lystrykknapper, signallamper og vendere med lys i både metall (XB4) og plast (XB5).

Overgangen til det nye sortimentet skjer gradvis, og alle oppgraderte produkter er tydelig merket på emballasjen.

Eaton PowerXL DG1-1 crop

Eatons PowerXL-familie lanseres med PROFINET

Alle parameterne og funksjonene kan enkelt behandles og endres

Alle frekvensomformere i PowerXL-familien kommer nå med PROFINET-grensesnitt – klare for fremtidens kommunikasjon. Det store utvalget av frekvensomformere i Eatons PowerXL-serie, kommer nå også med PROFINET-kommunikasjonsgrensesnitt. 

les mer...
Phoenix ethernet crop

Ny busskobler for Ethernet

Øker nettverkssikkerheten ved å sperre porter som ikke benyttes

Med den nye Inline-busskobleren for Modbus/TCP (UDP) IL ETH BK-PAC utvider Phoenix Contact produktporteføljen for å bygge opp Remote-I/O-løsninger i automasjonskapet. Busskobleren i beskyttelsesgrad IP20 er kompatibel med alle tilgjengelige Inline-I/O-moduler inkludert forgreningsmoduler for å åpne en remote-bus-kontakt.

les mer...
Eltele Siemens crop

Eltel og Siemens signerer landsdekkende serviceavtale for ladestasjoner

Vil bidra til effektiv utvikling av elektrifisert infrastruktur

Eltel og Siemens har signert en rammeavtale om installasjon, service og drift av ladere for elektriske kjøretøy. Med dette inngår de to selskapene et strategisk samarbeid som vil sikre kvalitet i leveransene og driftssikkerhet nasjonalt, til det beste for brukerne. Avtalen gjelder for to år med opsjon for forlengelse opp til ytterligere to år.  

les mer...
Parker VA crop

Parker med ny VA-serien med neste generasjons LS-ventiler

Er blitt designet med fokus på å redusere plassbehov

Forhåndskompensert, proporsjonal og lastkjennende: nye LS-ventiler med mengdehastigheter opptil 450 l/min for mobile maskinapplikasjoner. Parker Hannifin, kunngjør et sett med neste generasjons LS-ventiler, som en del av VA-serien, som er spesielt utviklet for krevende maskinapplikasjoner.

les mer...