runar_hansesaetre crop

Har som mål å hjelpe sine kunder

Schneider Electric og Rejlers inngår samarbeidsavtale

Energispesialisten Schneider Electric og det rådgivende ingeniørselskapet Rejlers inngår en samarbeidsavtale som skal styrke begge selskapers tilbud innen områder som olje og gass, datasenter, vei, jernbane og e-verk.

Begge selskaper har som mål å hjelpe sine kunder til å få mest mulig ut av sine ressurser, og dette samarbeidet legger grunnlaget for at kompetanse i begge selskaper utnyttes for å finne løsninger på komplekse utfordringer.

Schneider Electric er en global spesialist innen energistyring og regnes som verdensledende leverandør av integrerte løsninger for energi og infrastruktursektoren, prosessindustri og byggautomasjon, sikkerhet, datasentre og boligbygg. Rejlers er et av Nordens største tekniske konsulentselskaper og teller 1 800 eksperter som arbeider med prosjekter innen elkraft, energi, elektro, jernbane, telekom og el-sikkerhet.

- Rejlers og Schneider Electric har komplementerende kompetanse, noe som vil komme våre kunder til gode. I første omgang bidrar Rejlers med spisskompetanse inn i noen av Schneider Electric sine prosjekter innen olje- og gassektoren, og vi ser frem til å utvikle dette samarbeidet videre inn i andre strategiske segmenter, sier Runar Hansesætre, administrerende direktør i Schneider Electric.

- Rejlers er glade for å starte opp samarbeid med Schneider Electric i Norge, med vår felles fokus på gjennomføring av teknisk krevende prosjekter. I fremtiden blir samarbeid av denne typen stadig viktigere for å realisere verdier raskere og sikrere for sluttkundene, sier Morten Thorkildsen, administrerende direktør i Rejlers.

Rejlers

Rejlers er et av Nordens største tekniske konsulentselskaper. 1 800 eksperter som arbeider med prosjekter innen bygg og eiendom, energi, industri, og infrastruktur. Hos oss møter du spesialiserte ingeniører med bredde, spisskompetanse og ikke minst energi som skaper resultater. Vi vokser og finnes i dag på over 80 steder i Norge, Sverige og Finland.  Rejlers omsetter for ca. 1,5 milliarder kroner og B – aksjen er notert på NASDAQ OMX, Nordiske listen.

Schneider Electric: Make the Most of Your Energy
Som global spesialist på energistyring med kontorer i mer enn 100 land, er Schneider Electric en verdensledende leverandør av integrerte løsninger innen flere markedssegmenter: energi og infrastruktur, prosessindustri, byggautomasjon, sikkerhet, datasentre/nettverk og boligbygg. I enkelte av disse er Schneider Electric markedsleder. Med fokus på sikker, pålitelig, effektiv og grønn energi, oppnådde selskapet med over 140 000 medarbeidere en omsetning på 24 milliarder euro i 2013. Schneider Electric har et aktivt engasjement for å hjelpe enkeltindivider og organisasjoner til økt energieffektivisering: ”Make the most of your energy”. www.schneider-electric.com/no

Tavle årsmæte crop

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det sertifiseringsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.