Schneider-Gutor-PXC-crop

Betydelig redusert leveringstid og lavere kostnader

Schneider Electric lanserer UPS for industrielt bruk

Gutor PXC er en standardisert avbruddsfri strømforsyning (UPS) med fleksibelt design, laget spesielt for tøffe forhold, som olje- og gassindustrien, maritim næring og transportsektoren.

UPSen er basert på opprinnelig kundetilpasset Gutor UPS for tøffe miljøer.Ved hjelp av blokkbasert standardisering har kostnaden blitt lavere, uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

«Innenfor olje og gass, maritim næring og transportsektoren er det stort behov for utstyr i industriell utførelse som Gutor PXC.I dag er markedet fullt av datasenter UPSer som ikke har noe i så krevende miljøer å gjøre", sier Arild Bjørkedal, Country Sales Director ITD i Schneider Electric Norge.

Laget for ekstreme forhold

Tidligere måtte kunder som ønsket en industriell og robust UPS designe en helt egen løsning for deres infrastruktur. Gutor, som de 10 siste årene har vært eid av Schneider Electric, er et markedsledende merkenavn på UPS til olje- og gassindustrien og kjernekraftverk. Med den nye løsningen kan man anskaffe en industriell UPS på en mer kostnadseffektiv måte. Gutor PXC er en standardisert løsning, men har et fleksibelt design som kommer med en rekke mulige konfigurasjoner tilpasset krevende driftsmiljøer. Dette gir en betydelig redusert leveringstid (18-20 uker til 6-8 uker) og lavere kostnader.

Andre nøkkelegenskaper ved Gutor PXC er:

  • Høy driftstemperatur: opptil 55 ° C / 131 ° F
  • Integrert seismisks design: hel-stålskap for å møte vibrasjoner opp til 1G
  • Motstandsdyktig mot støv: innebygd støvfilter, IP42
  • Lavt fotavtrykk: 600mm bredde for 10 til 80kVA uten transformatorer
  • Levetid: 20+ år

Schneider Electrics Gutor PCX UPS er tilgjengelig fra 01.10.2016 i størrelsene fra 10-80 kVA.

Scneider batterifab crop

Går sammen om pilotanlegg for ny batteriteknologi

Schneider Electric, ZnL Energy og Eltronic har signert en samarbeidsavtale for en pilotfabrikk som skal utvikle ny batteriteknologi i Trondheim. Partene skal kombinere sin kompetanse og erfaring for å utvikle, bygge og drive et pilotanlegg i Trondheim. Pilotanlegget skal produsere batteriseparatorfilmen ZnL-NPx i en forberedende fase for et senere og større fullskala anlegg. 

Årsmøte i Tavleforeningen

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det verifikasjonsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023.

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser.