Schneider cluster_New_crop

Fleksibiliteten gjør at man enkelt kan tilpasse tavlene etter behov

Schneider Electric lanserer ABN ESPRO, smartere fordelingstavler

ABN ESPRO modulære skap for eldistribusjon fra Schneider Electric ble utviklet i 2013 som et svar på bransjens behov for mer fleksible tavler for eldistribusjon. ABN ESPRO tavlesystem er bygget for å tilfredsstille de høyeste kvalitetsstandardene og gi optimal ytelse.

Nøkkelegenskaper:

  • Leveres som ferdige skap eller som byggesett ≤ 630A.
  • Innfelt- eller på vegg- samt gulvskap
  • Isolasjonsklasse: Klasse 1 og Klasse 2
  • Utviklet av eksperter og testet i henhold til strenge standarder.
  • Godkjent og testet med Schneider Electrics produkter og løsninger.

Hvorfor velge ESPRO

ESPRO-systemets fleksibilitet gjør at man enkelt kan tilpasse tavlene etter behov.

  • Smart tysk design med snappemekanismer og integrert monteringsbeslag tillater installasjon med lite eller ingen verktøy
  • Veggskapene opptar minimalt med plass, men byr på god plass til ledninger
  • ESPRO distribusjonssystemer er kompatible med Schneider-Electric komponenter og er testet med Schneider Electric-utstyr i henhold til EN61439.

 ABN - ny partner av Schneider Electric - har over 60 års erfaring som Tysklands ledende leverandør av systemer for elektrisk distribusjon og måleutstyr. Den mellomstore familiedrevne bedriften ABN, som er et av Schneider Electrics nylige strategiske oppkjøp, er kjent for kvalitet, service og nytenkning. Selskapene utfyller hverandre, og samarbeidet bringer sammen det beste av deres ressurser, kompetanse og erfaring. Målet er å tilby kunder et bredere spekter av løsninger for elektrisk distribusjon og -måling som fører til smartere, påliteligere og mer effektive elektriske installasjoner med overlegen ytelse.

Morrow Batteries products crop

Morrow og Optimeering skal utvikle AI-drevet software

Kraftproduksjonen må til enhver tid tilpasses forbruket

Det norske cleantech-selskaper Morrow Batteries ASA (Morrow) og Optimeering AS har undertegnet en intensjonsavtale om sammen å utvikle AI-drevet automasjonsprogramvare for kortsiktige kraftmarkedsoperasjoner.

les mer...
AMNYTT 01 2023 kolasj crop

AMNYTT 01 2023 er publisert

Endelig er det offentlig fastslått at det grønne skifte vil kreve med elektrisk kraft enn dagens system kan produsere. En rekke fagfolk og representanter har i lang tid etterlyst økt satsing på produksjon av elektrisk kraft her i landet. 

les mer...
FORSYNINGSSIKKERHET crop

Forsyningssikkerhet avgjørende for å lykkes med elektrifisering av Norge

Har utarbeidet tre råd for hvordan man kan sikre kontroll på forsyningssikkerhet

Sjefforsker Gerd Kjølle i SINTEF mener vi må ligge i forkant på forsyningssikkerhet for å lykkes med elektrifisering av Norge. Digitalisering av kraftsystemet vil bidra til viktige løsninger.

les mer...
PROpartner---Kompetanse_m crop

JFKnudtzen blir Weidmüller PROpartner

Vil forenkle planlegging, forenkle produksjon, forenkle ‘klar-til-installasjon’

Hvilken verdi gir dette kundene til PROpartner distributøren. JFKnudtzen tilbyr bred kompetanse, for å gi kunden de beste løsningene på behovene.

les mer...