Photographer

Vil forsterker ytterligere JFKnudtzen sin markedsposisjon innen automatisering

Rockwell Automation og JFKnudtzen har inngått samarbeide

Rockwell Automation har utnevnt JFKnudtzen som autorisert distributør for deres produkter og løsninger i Norge. Rockwell Automation er verdens største selskap som er dedikert til industriell automatisering og digital transformasjon, med flaggskipene Allen-Bradley® og FactoryTalk® InnovationSuite™ med varemerket PTC i spissen.

JFKnudtzen har siden oppstarten i 1955 utviklet seg til å bli en ledende leverandør innenfor det norske elektro- og automatiseringsmarkedet. Samarbeidet med Rockwell Automation er en av våre største satsninger fremover. Sammen med fortsatt utvikling av samarbeidet med Weidmüller og en større satsning på konseptet merking, vil dette være våre store vekstområder de neste årene, - noe vi tror kundene våre vil verdsette.

«Vi gleder oss til å ta fatt på oppgaven med å få Rockwell Automation sine innovative løsninger ut på det norske markedet», sier Petter Kleven hos JFKnudtzen.

JFKnudtzen vil tilby gode løsninger, kompetanse og distribusjon til norske kunder. Produktene vil lagerføres på Nesbru i Asker, og etter hvert vil produktene bli tilgjengelig i vår nettbutikk.

Produktsortimentet er enormt, og alle produktene blir i disse dager registret inn i våre systemer. Opplæring og omfattende kursing er i gang med meget dyktige folk hos Rockwell Automation i Norden. Ett av de første områdene JFKnudtzen vil ta tak i er Rockwell Automation sine løsninger innenfor maskinsikkerhet. På dette området er Rockwell Automation verdensledende og tilbyr svært gode løsninger.

Ved å bli en partner for Rockwell Automation i Norge, forsterker vi ytterligere JFKnudtzen sin markedsposisjon innenfor området automatisering. Rockwell Automation sine produkter og løsninger er en god match for det behovet vi ser i det norske markedet. Løsninger som The Connected Enterprise, Digital Transformation, Industrial Automation and Control, Industrial Networks, Safety Solutions er noen av områdene vi løpende vil lansere gjennom JFKnudtzen.

Som Partner for Rockwell Automation vil vi tilby:

  • Teknisk kompetanse gjennom god rådgivning og veiledning
  • Programmeringskompetanse
  • Rask tilgang på deler
  • Oversiktlig og god nettbutikk

Om Rockwell Automation
Rockwell Automation er en av verdens ledende leverandører av løsninger innen industriell automatisering. Firmaet ser det som sin viktigeste oppgave å gjøre kundene mer produktive og verden mer bærekraftig gjennom høyere kompetanse, ledende teknologi og en global organisasjon. Rockwell Automation har 22 000 ansatte som hjelper kunder i over 80 land. Hovedkontoret ligger i Milwaukee, Wisconsin, USA.

 

Endress bærekraft crop

Topp klassifisering for bærekraft

Fungerer som en sentral strategisk indikator for bærekraften hos Endress+Hausers

Endress+Hauser gjør det enda bedre i uavhengig EcoVadis-revisjon Endress+Hauser har fått 76 av 100 poeng i EcoVadis’ internasjonale bærekraftsklassifisering, fire fler enn i fjor. Gruppen havnet i øverste pulje for femte år på rad i 2021 og er nå blant den øverste enprosenten av selskapene som ble sammenlignet.

les mer...
A ferry boat crossing the Tagus River (Rio Tejo) with the city of Lisbon skyline on the background, in Portugal

Sikrer bærekraftig fergeturer i Portugal

Den automatiske inn- og utkoblingen gjøres unna i løpet av 20 sekunder

10 elektriske ferger som skal frakte passasjerer over elven Tejo i Portugals hovedstad Lisboa vil bli utstyrt med autonome ladetilkoblinger fra Zinus. ABB AS tildelte nylig Zinus kontrakten på leveranse av totalt 20 ladetilkoblinger av typen SWC100, som skal installeres på 10 nye helelektriske passasjerferger som skal trafikkere Tejo-elven i Lisboa.

les mer...
IOLink crop

Intelligens fra sensor til sky

Til nå er det installert mer enn 11 millioner IO-Link noder

 IO-Link kommunikasjonsplattform for IIOT applikasjoner som er både produsent og system uavhengig. IO-Link har de siste årene bekreftet sin posisjon som foretrukket kommunikasjonsgrensnitt i industrielle applikasjoner i mange bransjer. Fra en sped begynnelse med 14 firmaer i 2006 har medlemsmassen vokst til mer enn 150 ulike produsenter av utstyr.

les mer...
Krohne 20 jub crop

Mye mer enn mengdemåling

God kompetanse har hele tiden vært en viktig faktor i selskapet

I år har Krohne dobbelt jubileum. Moderselskapet fyller 100 år. Og det norske datterselskapet har 20 års jubileum. I 100 år har moderselskapet vært en innovativ kraft i instrumenteringsbransjen. Fra starten i 1921 til i dag har det vært og er instrumentering som er selskapets kjernevirksomhet.

les mer...