Photographer

Vil forsterker ytterligere JFKnudtzen sin markedsposisjon innen automatisering

Rockwell Automation og JFKnudtzen har inngått samarbeide

Rockwell Automation har utnevnt JFKnudtzen som autorisert distributør for deres produkter og løsninger i Norge. Rockwell Automation er verdens største selskap som er dedikert til industriell automatisering og digital transformasjon, med flaggskipene Allen-Bradley® og FactoryTalk® InnovationSuite™ med varemerket PTC i spissen.

JFKnudtzen har siden oppstarten i 1955 utviklet seg til å bli en ledende leverandør innenfor det norske elektro- og automatiseringsmarkedet. Samarbeidet med Rockwell Automation er en av våre største satsninger fremover. Sammen med fortsatt utvikling av samarbeidet med Weidmüller og en større satsning på konseptet merking, vil dette være våre store vekstområder de neste årene, - noe vi tror kundene våre vil verdsette.

«Vi gleder oss til å ta fatt på oppgaven med å få Rockwell Automation sine innovative løsninger ut på det norske markedet», sier Petter Kleven hos JFKnudtzen.

JFKnudtzen vil tilby gode løsninger, kompetanse og distribusjon til norske kunder. Produktene vil lagerføres på Nesbru i Asker, og etter hvert vil produktene bli tilgjengelig i vår nettbutikk.

Produktsortimentet er enormt, og alle produktene blir i disse dager registret inn i våre systemer. Opplæring og omfattende kursing er i gang med meget dyktige folk hos Rockwell Automation i Norden. Ett av de første områdene JFKnudtzen vil ta tak i er Rockwell Automation sine løsninger innenfor maskinsikkerhet. På dette området er Rockwell Automation verdensledende og tilbyr svært gode løsninger.

Ved å bli en partner for Rockwell Automation i Norge, forsterker vi ytterligere JFKnudtzen sin markedsposisjon innenfor området automatisering. Rockwell Automation sine produkter og løsninger er en god match for det behovet vi ser i det norske markedet. Løsninger som The Connected Enterprise, Digital Transformation, Industrial Automation and Control, Industrial Networks, Safety Solutions er noen av områdene vi løpende vil lansere gjennom JFKnudtzen.

Som Partner for Rockwell Automation vil vi tilby:

  • Teknisk kompetanse gjennom god rådgivning og veiledning
  • Programmeringskompetanse
  • Rask tilgang på deler
  • Oversiktlig og god nettbutikk

Om Rockwell Automation
Rockwell Automation er en av verdens ledende leverandører av løsninger innen industriell automatisering. Firmaet ser det som sin viktigeste oppgave å gjøre kundene mer produktive og verden mer bærekraftig gjennom høyere kompetanse, ledende teknologi og en global organisasjon. Rockwell Automation har 22 000 ansatte som hjelper kunder i over 80 land. Hovedkontoret ligger i Milwaukee, Wisconsin, USA.

 

Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
963534188

Utvider partnerskap om nettverk og Edge computing

Skal bistå bedrifter med digital transformasjon

Kyndryl og Nokia har inngått en global treårsavtale om felles utvikling og leveranser av private LTE- og 5G-tjenester og Industri 4.0-løsninger. Selskapene skal blant annet etablere en innovasjons-lab i North Carolina i USA der det skal utvikles sikre løsninger og tjenester som konvergerer IT og OT for bedrifter.

les mer...
Pepperl milliard crop

Milepæl for Pepperl+Fuchs

2022 ble året selskapet rundet 1 Milliard Euro i omsetning. Akkurat i tide til julaften kunne styret i Pepperl+Fuchs konsernet kunngjøre gode nyheter på egne vegne: For første gang i sin 77-årige historie overskred Pepperl+Fuchs terskelen på én milliard euro i globalt årlig salg akkurat denne dagen.

les mer...