Rital RiP crop

Skreddersydde løsninger er mulig

Rittal RiPanel: Konfigurator i ny versjon

Enklere enn noen gang å konfigurere og bestille skap. Komplekse produkter som skapsystemer planlegges enkelt i 3D, konfigureres individuelt og bestilles raskt, takket være direkte prisinformasjon. For systemplanleggere er dette nå enda enklere.

Med Rittals nye RiPanel konfigurator kan man spesialtilpasse kapslingen, inkludert tilbehør og prisinformasjon, og deretter bestille online. Flere produsenter av apparatskap har i dag et enkelt utvalgsverktøy for standardskap. Kravene til tavlebyggere og produksjon av apparatskap er mye høyere.

Systemplanleggere og designere trenger konfiguratorer som også enkelt kan brukes til å konfigurere individuelle kapslinger enkelt – med passsende tilbehør, plausibilitetssjekker for å forhindre feil, 3D-visualisering, biblioteker med forhåndsdefinerte hullmaler og en direkte tilkobling til Eplan Engineering og webshoppen. I tillegg kan brukere nå importere og plassere individuelle utskjæringer. Rittal RiPanel blir her mer enn bare et verktøy for å velge komponenter fra en liste.

Skreddersydd, men fortsatt standard - enkelt å bestille med ett klikk
Skreddersydde løsninger er mulig i RiPanel. For eksempel, når du klargjør kapslingen for bearbeiding, kan RiPanel brukeren benytte forhåndsdefinerte boremønstre og utskjæringer om ønskelig. Plasseringen av utskjæringene gjøres nå grafisk i 3D. Dette gjør at brukeren alltid kan se nøyaktig hvor utskjæringene er plassert i forhold til andre komponenter i skapet. En artikkelliste over de valgte komponentene viser hvilke deler som er valgt og gir informasjon om totalkostnadene med lenke til Rittals webshop.

Brukeren kan når som helst under konfigurasjonen se hva hans nåværende konfigurasjon vil koste. Transparente kostnader forenkler beslutningen mellom ulike varianter. De nødvendige delene kan bestilles fra Rittals webshop med kun ett klikk.

Integrerte plausibilitetskontroller forhindrer mulige feilbestillinger eller feildesign allerede i planleggingsfasen. Dessuten kan bare de delene som passer sammen konfigureres. For eksempel kan designeren ikke ved et uhell velge feil lengde på systemchassisdeler. RiPanel filtrerer bare ut komponentene som samsvarer med den valgte kapslingen. Til slutt lagres all data i RiPanel og kan enkelt brukes til påfølgende prosjekter, selv om det gjøres endringer.

Automatisert og effektiv produksjon 

Utviklerne ved Eplan og Rittal har nøye tenkt gjennom den digitale informasjonsflyten fra design til produksjon. Data fra den virtuelle prototypen til den planlagte kapslingen kan overføres direkte til Rittals produksjonsmaskiner for videre bearbeiding, for eksempel med Perforex MT. Informasjonen kan også overføres til det nye produksjonsstyringssystemet RiPanel Processing Center. Informasjon om kapslingen kan også overføres til Eplan for å fortsette den detaljerte konstruksjonen.

Flere komponenter kan konfigureres i RiPanel
I RiPanel kan du allerede konfigurere frittstående og rekkemonterte gulvskap fra produktseriene VX25 og VX SE.

En del av det som er lagt til er skapsystemet VX IT og IT Power. Dette åpner for bedre oversikt ved konfigurering av skap for IT-infrastruktur, overvåking og strømfordeling.

Tidligere var AX- og KX-seriene tilgjengelige for konfigurasjon. Nå er AX CP lagt til for å konfigurere operatørpaneler for Rittals bærearmsystem. Stadig flere skapserier og tilbehør samt flere funksjoner legges fortløpende til i RiPanel.

Eaton PowerXL DG1-1 crop

Eatons PowerXL-familie lanseres med PROFINET

Alle parameterne og funksjonene kan enkelt behandles og endres

Alle frekvensomformere i PowerXL-familien kommer nå med PROFINET-grensesnitt – klare for fremtidens kommunikasjon. Det store utvalget av frekvensomformere i Eatons PowerXL-serie, kommer nå også med PROFINET-kommunikasjonsgrensesnitt. 

les mer...
Phoenix ethernet crop

Ny busskobler for Ethernet

Øker nettverkssikkerheten ved å sperre porter som ikke benyttes

Med den nye Inline-busskobleren for Modbus/TCP (UDP) IL ETH BK-PAC utvider Phoenix Contact produktporteføljen for å bygge opp Remote-I/O-løsninger i automasjonskapet. Busskobleren i beskyttelsesgrad IP20 er kompatibel med alle tilgjengelige Inline-I/O-moduler inkludert forgreningsmoduler for å åpne en remote-bus-kontakt.

les mer...
Eltele Siemens crop

Eltel og Siemens signerer landsdekkende serviceavtale for ladestasjoner

Vil bidra til effektiv utvikling av elektrifisert infrastruktur

Eltel og Siemens har signert en rammeavtale om installasjon, service og drift av ladere for elektriske kjøretøy. Med dette inngår de to selskapene et strategisk samarbeid som vil sikre kvalitet i leveransene og driftssikkerhet nasjonalt, til det beste for brukerne. Avtalen gjelder for to år med opsjon for forlengelse opp til ytterligere to år.  

les mer...
Parker VA crop

Parker med ny VA-serien med neste generasjons LS-ventiler

Er blitt designet med fokus på å redusere plassbehov

Forhåndskompensert, proporsjonal og lastkjennende: nye LS-ventiler med mengdehastigheter opptil 450 l/min for mobile maskinapplikasjoner. Parker Hannifin, kunngjør et sett med neste generasjons LS-ventiler, som en del av VA-serien, som er spesielt utviklet for krevende maskinapplikasjoner.

les mer...