Rittal crop

Skreddersydde løsninger er mulig i RiPanel

Rittal RiPanel: Konfigurator i ny versjon

Enklere enn noen gang å konfigurere og bestille skap. Komplekse produkter som skapsystemer planlegges enkelt i 3D, konfigureres individuelt og bestilles raskt, takket være direkte prisinformasjon. For systemplanleggere er dette nå enda enklere. Med Rittals nye RiPanel konfigurator kan man spesialtilpasse kapslingen, inkludert tilbehør og prisinformasjon, og deretter bestille online.

Flere produsenter av apparatskap har i dag et enkelt utvalgsverktøy for standardskap. Kravene til tavlebyggere og produksjon av apparatskap er mye høyere.

Systemplanleggere og designere trenger konfiguratorer som også enkelt kan brukes til å konfigurere individuelle kapslinger enkelt – med passsende tilbehør, plausibilitetssjekker for å forhindre feil, 3D-visualisering, biblioteker med forhåndsdefinerte hullmaler og en direkte tilkobling til Eplan Engineering og webshoppen. I tillegg kan brukere nå importere og plassere individuelle utskjæringer. Rittal RiPanel blir her mer enn bare et verktøy for å velge komponenter fra en liste.

Skreddersydd, men fortsatt standard - enkelt å bestille med ett klikk
Skreddersydde løsninger er mulig i RiPanel. For eksempel, når du klargjør kapslingen for bearbeiding, kan RiPanel brukeren benytte forhåndsdefinerte boremønstre og utskjæringer om ønskelig. Plasseringen av utskjæringene gjøres nå grafisk i 3D. Dette gjør at brukeren alltid kan se nøyaktig hvor utskjæringene er plassert i forhold til andre komponenter i skapet. En artikkelliste over de valgte komponentene viser hvilke deler som er valgt og gir informasjon om totalkostnadene med lenke til Rittals webshop.

Brukeren kan når som helst under konfigurasjonen se hva hans nåværende konfigurasjon vil koste. Transparente kostnader forenkler beslutningen mellom ulike varianter. De nødvendige delene kan bestilles fra Rittals webshop med kun ett klikk.

Integrerte plausibilitetskontroller forhindrer mulige feilbestillinger eller feildesign allerede i planleggingsfasen. Dessuten kan bare de delene som passer sammen konfigureres. For eksempel kan designeren ikke ved et uhell velge feil lengde på systemchassisdeler. RiPanel filtrerer bare ut komponentene som samsvarer med den valgte kapslingen. Til slutt lagres all data i RiPanel og kan enkelt brukes til påfølgende prosjekter, selv om det gjøres endringer.

Automatisert og effektiv produksjon 

Utviklerne ved Eplan og Rittal har nøye tenkt gjennom den digitale informasjonsflyten fra design til produksjon. Data fra den virtuelle prototypen til den planlagte kapslingen kan overføres direkte til Rittals produksjonsmaskiner for videre bearbeiding, for eksempel med Perforex MT. Informasjonen kan også overføres til det nye produksjonsstyringssystemet RiPanel Processing Center. Informasjon om kapslingen kan også overføres til Eplan for å fortsette den detaljerte konstruksjonen.

Flere komponenter kan konfigureres i RiPanel
I RiPanel kan du allerede konfigurere frittstående og rekkemonterte gulvskap fra produktseriene VX25 og VX SE.

En del av det som er lagt til er skapsystemet VX IT og IT Power. Dette åpner for bedre oversikt ved konfigurering av skap for IT-infrastruktur, overvåking og strømfordeling.

Tidligere var AX- og KX-seriene tilgjengelige for konfigurasjon. Nå er AX CP lagt til for å konfigurere operatørpaneler for Rittals bærearmsystem. Stadig flere skapserier og tilbehør samt flere funksjoner legges fortløpende til i RiPanel.

 

 

Pepperl F191 crop

Økonomisk RFID-løsning med IO-Link og høy ytelse

F191 IO-Link er et helt nytt RFID Lese/skrivehode fra Pepperl+Fuchs med innebygd IO-Link kommunikasjon. Det nye Lese/skrivehodet er beregnet for leseavstander opp til 1 meter.

les mer...
Fortescue Henning Vellene_Egil Hogna crop

Norconsult prosjekterer nytt grønt ammoniakkanlegg for Fortescue Future Industries

Skal utvikle et produksjonsanlegg med en mulig kapasitet på 300 megawatt

Fortescue Future Industries har inngått avtale med Norconsult om prosjekteringen av et produksjonsanlegg for grønn hydrogen og grønn ammoniakk i Svelgen. Fortescue Future Industries (FFI), et datterselskap av det australske selskapet Fortescue, har besluttet at deres Holmaneset-prosjekt skal videreføres.

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
Phoenix plug crop

Pluggforbindere for automatisert produksjon

Kan også velge fra et høyt antall individuelle merkinger

Den nye, krympebaserte ledning-til-kort-pluggforbinderserien Connexis for kabelkonfeksjoneringer fra Phoenix Contact optimaliserer automatisert produksjon og sørger slik for tempo og presisjon ved kretskortpluggforbindelsen.

les mer...