IK; Michell S8000 Integrale crop

Det intuitivt grensesnitt gjør instrumentet både lett å bruke og avlese

Redesignet S8000 Integrale fra Michell gir raskere respons og forbedret funksjonalitet

Michell Instruments, som forhandles av IKM Instrutek, har redesignet sin S8000 Integrale «chilled mirror» hygrometer for å dra nytte av forbedringer i teknologi siden introduksjonen i 200.

Rolf Kinck fra IKM Instrutek forteller at forbedringene dekker tre områder - mekanisk design for økt holdbarhet og styrke, forbedret sensorhode for raskere målinger ved lavere duggpunkt og økt enkelhet i bruk med en touch-screen grensesnitt med intuitive menyer. S8000 Integrale MKII omfatter nå mange av de funksjonene som finnes i Michell sin toppmodell S8000 RS.

S8000 Integrale MKII har et helt nytt design på sensorhodet, med forbedret integritet og tetting mekanismer. Dette betyr at Integrale nå har en raskere respons på -60 ° Cdp, forbedret sensitivitet og raskere reaksjon på forbigående duggpunktsforhold. Trykket på instrumentet er forbedret fra 17 barg til 20 barg, og enheten har fortsatt den samme nøyaktigheten på ± 0,1 ° Cdp. Samt å være mer holdbar og motstandsdyktig mot riper, foringsrør muliggjør nå lettere tilgang for vedlikehold: det er bare fire skruer for å fjerne stedet for 18 på den forrige modellen, sier Rolf.

Den nye fullfarge berøringsskjerm med et intuitivt grensesnitt gjør instrumentet både lett å bruke og avlese. S8000 Integrale tilbyr også flere alternativer for kommunikasjon. Samt Modbus RTU via USB, og tilbyr muligheten for Ethernet, RS232 og RS485.

Typiske bruksområder for S8000 Integrale inkluderer høy presisjon fuktmålinger for laboratorier og rene rom samt industrielle applikasjoner som miljøkontroll, avslutter Kinck.

Tavle årsmæte crop

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det sertifiseringsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.