Danfoss enklere crop

Spar tid på igangsetting gjennom en guidet trinn-for-trinn oppsetning

Raskere og enklere igangkjøring med VLT® Motion Control Tool

Danfoss VLT® Motion Control Tool MCT 10 er oppdatert. Dette er en interaktiv software, som brukes til rask og enkel konfigurasjon og til å dokumentere innstillingene i frekvensomformere. Nå støtter også MCT10 PM motorer og applikasjoner med Condition Based Monitoring CBM

Med VLT® Motion Control Tool MCT 10 5.21 kan du overvåke hele systemet mer effektivt og redusere kommissionstiden for å gi enklere overvåkning, raskere diagnose, forbedret feilfinning (alarmer / advarsler) og bedre forebyggende vedlikehold.

Spar tid på igangsetting gjennom en guidet trinn-for-trinn oppsetning og rask verifisering av innstillinger og funksjon. 

Brukervennligheten til programmvaren er også revidert og tilpasset LCP-kontrollpanelet. En grafisk oversikt over grensene og nåværende tilstand gir klarere overvåkning og bedre feilsøking av systemanalyse. Nå kan for eksempel aktive parametre utheves i farger for å gjøre dem synlige fra inaktive parametre. Dette gjør igangkjøringen med verktøyet enklere og raskere.

Pepperl induktiv giver crop

Induktive givere med forbedrede egenskaper fra ledende leverandør

Utviklingen av den nye porteføljen var utvilsomt selskapets lange erfaring

Selv om sylindriske induktive givere har vært på markedet i mer enn 60 år er det fortsatt behov og muligheter for forbedringer. Pepperl+Fuchs har gjennomført en redesign av DC-utgaven som har medført forbedring av egenskaper som er viktige for mange kunder.

les mer...
Håland SVi3-positioner-ventilstiller crop

Ny Masoneilan SVI3 positioner

Håland Instrumentering AS presenterer ny brukervennlig digital ventilpositioner / ventilstiller for pneumatiske kontrollventiler. Den benytter samtidig avansert teknologi for pålitelig og nøyaktig ventil posisjonering.

les mer...
NORD-Cazaux-Rotorflex-Drehkolbenpumpe-crop

Driv teknologi for desentraliserte frittstående applikasjoner

Kan enkelt og lokalt styres og betjene

NORD DRIVESYSTEMS leverer også applikasjonsoptimaliserte drivsystemer for kompakte mobile maskinsystemer som pumper eller vifter opp til 22 kW. For drift med variabel hastighet på slike maskiner som ofte bare har en eller noen få drivakser, kan NORDAC FLEX SK 200E frekvensomformeren monteres direkte på motoren eller i nærheten av motoren på maskinen.

les mer...
AMNYTT 05 2021 kollasj crop

AMNYTT 05 2021 er publisert

Mange bedrifter er på god vei i å utvikle bærekraftige og lønnsomme arbeidsplasser. Men flere bør følge etter de gode eksempler. Utfordringene er muligens å ta til seg nødvendig kompetanse. Men det er det overkommelig å løse. Snakk med bedrifter som har startet den digitale reise, eller spør anerkjente utviklingsmiljøer. Vi har nødvendig kompetanse her i landet.

les mer...