Krohne Yggdrasil crop

Rammeavtale for Yggdrasil og Valhall tildelt KROHNE Norway AS

Krohne Norway kan offentliggjøre at det er inngått en rammeavtale med Aker Solutions for leveranser til Aker BP-prosjektene Yggdrasil og Valhall PWP-Fenris. Kontrakten gjelder mengdemålere til prosessanlegget på plattformene Hugin A, Hugin B, Valhall PWP og Fenris. 

Leveransen består av elektromagnetiske-, ultralyd- og coriolis-instrumenter, samt VA-meter, venturi og orifice.

Vi takker ohså Aker Solutions og Aker BP for et løsningsorientert, profesjonelt og meget godt samarbeid.  Dialogen med Aker Solutions sin prosjektgruppe er allerede etablert og vi ser frem til et godt samarbeid for å få prosjektene vel i havn. Leveransene vil i all hovedsak skje i løpet av 2024 – 25. 

Kontrakt til Munin 

Det er også inngått en kontrakt med Aibel på Munin-plattformen i Yggdrasil. Kontrakten er tilsvarende i omfang som ovenfor, og på samme vis må vi takke Aibel og Aker BP for et løsningsorientert, profesjonelt og meget godt samarbeid. Tilsvarende dialog er etablert med Aibels prosjektgruppe, og vi ser frem til et godt samarbeid for å få prosjektet vel i havn.  Leveransene vil i all hovedsak skje i løpet av 2024 – 25.

Om KROHNE:

KROHNE er en komplett leverandør av måletekniske løsninger for mengde, trykk, temperatur, nivå og analyse. Grunnlagt i 1921 med produksjon av VA metere. Hovedkontor i Duisburg, Tyskland og representert på alle kontinenter med ca 4600 ansatte. Fra vårt kontor i Moss utføres salg, teknisk support, landsdekkende service, lokalt varelager, kurs og opplæring.  KROHNE står for innovasjon og høy kvalitet og er blant de ledende innen industriell måleteknologi.

itSMF SigMa crop

En viktig møteplass for AI og digital transformasjon

Signe-Marie ser frem til å ta i mot folk til workshops og på itSMF-konferansen

Vi er på full fart inn i en ny teknologisk revolusjon. Deet er ingen tvil om at kunstig intelligens er en disruptiv teknologi – som vi må forhode oss til. På itSMF-konferansen 6 vil over 30 internasjonale eksperter ta for seg både problematiske sider og de enorme mulighetene som oppstår i den digitale tidsalderen.

Emerson ASCO_327C_Group crop

Emerson-magnetventil med høy strømning øker pålitelighet og driftseffektivitet

ASCO-serien 327C magnetventil har et direktevirkende design med høy strømning for overlegen strømningskontroll og driftssikkerhet. Emerson har introdusert en ny ASCO-serien 327C magnetventil med et direktevirkende design for høy strømning som leverer et overlegent strømning/kraft-forhold sammenlignet med lignende ventiler. 

E&H Template Test

Kjetil Gulliksrud ansatt som Sales Engineer i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Kjetil Gulliksrud som Sales Engineer. Kjetil tiltrådte stillingen i februar og er lokalisert på våre kontorer i Sandefjord og Tranby.

Karsten Moholt crop

IKM KJØPER Karsten Moholt AS og Aquamarine AS

IKM Gruppen AS har signert en avtale med Remold Invest AS om kjøp av 100% av aksjene i Moreld AS med datterselskaper, herunder Karsten Moholt AS og Aquamarine AS. Moreld AS er etter salget av flere virksomheter og en omstrukturering omdannet til et holdingselskap som eier selskapene Karsten Moholt AS, Aquamarine AS, Teknisk AS, More Holdco KM AS, AO Holdco AS og More Asset AS. Disse selskapene omsatte for 470 MNOK i 2023 (ureviderte tall).