VEGAMET-VEGAPULS-crop

Spesielt utviklet for måletekniskee enkle applikasjoner

Radar, en bedre ultralyd

VEGA utvider leveringsprogrammet av radarbaserte nivåmålere med prisgunstige enheter for enkle applikasjoner. For noen få år siden startet en ny tidsalder for radarbaserte nivåmålere når VEGAPULS- instrumenter basert på 80GHz måleteknologi ble introdusert.

Økt frekvens gir bedre fokusering av målesignalet. Dette gjør det enklere å skille mellom støy og refleksjon fra produktet, samt åpner for at radar nivåmålere nå kan benyttes på de fleste applikasjoner og levere et pålitelig måleresultat.

Som markedsleder for radarbaserte nivåmålere utvider nå VEGA sitt leveringsprogram med en ny serie instrumenter spesielt utviklet for målemessige enkle applikasjoner. Slike finner man bl.a. i vann- og avløpsindustrien, i småtanker i prosessindustrien og innen fiskeoppdrett. VEGA har utviklet en ny radar mikrobrikke spesielt for dette formålet. Mikrobrikken er ekstremt liten i størrelse og har lavt energibehov. Resultatet er derfor en svært kompakt sensor.

Robust, upåvirkelig og værbestandig

Den nye VEGAPULS- serien egner seg for måling på både tørrstoff og væsker og er tilgjengelig i to versjoner: Kompaktversjon med IP66/67-kapsling og IP68-versjon med direkte kabelutgang. Radarbaserte nivåmålere kjennetegnes ved at de leverer pålitelige måleresultater og ikke lar seg påvirke av prosessforhold som varierende gass, trykk og temperatur. Tilgjengelig med forskjellige utgangssignal, 4–20 mA, HART,

SDI-12 eller Modbus.

VEGAPULS- serien suppleres med VEGAMET- måleomformere. Disse har en stor grafisk skjerm hvor alle måleverdier visualiseres. VEGAMET er spesielt egnet for oppgaver i vann- og avløpsindustrien. F.eks. pumpestyring, om ønskelig med alternering, mengdemåling i åpne kanaler eller som overfyllingsvern etc. Kapslingsgraden er egnet for montering utendørs.

Enkel idriftsettelse med trådløs betjening

Både sensorer og måleomformere kan enkelt betjenes med Blåtann via smarttelefon, nettbrett eller PC. Dette gjør idriftsettelse, diagnostikk og feilsøking betydelig enklere, spesielt i røffe- eller eksplosjonsfarlige omgivelser.

Takket være robustheten, den enkle betjeningen og ikke minst prisen fremstår den nye VEGAPULS-serien som et reelt alternativ til ultralydmålere som fremdeles ofte benyttes.

Den nye VEGAPULS- serien er tilgjengelig som kompaktversjon med IP66/67-kapsling og IP68-versjon med direkte kabelutgang. (til venstre i bildet). Suppleres med VEGAMET- måleomformere med stor grafikkskjerm hvor alle måleverdier visualiseres (til høyre i bildet).

Ytterligere informasjon på www.vega.com/vegapuls

Pepperl profinet gateway crop

Remote I/O gateway med Profinet

Når du vil modernisere med PROFINET samtidig som du ønsker å gjenbruke eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayene enhetene fra Pepperl+Fuchs løsningen.

les mer...
Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
963534188

Utvider partnerskap om nettverk og Edge computing

Skal bistå bedrifter med digital transformasjon

Kyndryl og Nokia har inngått en global treårsavtale om felles utvikling og leveranser av private LTE- og 5G-tjenester og Industri 4.0-løsninger. Selskapene skal blant annet etablere en innovasjons-lab i North Carolina i USA der det skal utvikles sikre løsninger og tjenester som konvergerer IT og OT for bedrifter.

les mer...