{"Keywords": "dTRANS T08, dTRANS S08, Temperaturmessumformer- und Signal-/Trennwandler-Serie, Temperature transmitter as well as signal and isolating converter series, ","notes": "","webclassification": "","view": "","ad-number": "","productgroup":

Den utprøvde målemetoden er overlegen på grunn av sin robuste teknologi

Punkt- og kontinuerlig nivå-målinger med JUMO NESOS

Ny produktserie for ulike applikasjoner.Med produktserien JUMO NESOS presenterer JUMO for første gang enheter for punktnivåmålinger ved hjelp av en flyt- og tungekontakt på markedet.

JUMO gjør også det samme for nivåmåling ved hjelp av en flyt- og tungekjede.

Til disse enhetene har JUMO allerede produsert flottører av høy kvalitet i ca. 40 år. JUMOs høye ekspertise innen målingsteknologi i kombinasjon med markedsendringer, har derfor gjort skrittet mot et komplett produkt til en logisk konsekvens. Enhetene er "laget i Tyskland" – utviklet og produsert i Fulda.

I JUMO NESOS-enhetene bruker en flottør med en integrert magnet magnetfeltet sitt til å slå en eller flere tungekontakter over til stigende eller fallende nivåer.

Den utprøvde målemetoden er overlegen på grunn av sin robuste teknologi, den kostnadsbesparende installasjonen og monteringen. Den er også vedlikeholdsfri og har et svært godt pris-ytelses-forhold. Målingen kan skje i væskemedier, uavhengig av skumdannelse, konduktivitet/permittivitet eller trykkforhold.

JUMO NESO-enheter for punktnivåmåling kan brukes i et bredt temperaturområde fra -52 til +240 °C. Enhetene skiller seg ut med en høy vekslepunktnøyaktighet på ± 2 mm. I tillegg er det også mulig å montere en temperaturbryter, samt en Pt100- eller Pt1000-temperatursensor. Vekslingen skjer kontaktløst, uten slitasje og krever ingen hjelpeenergi. Under vedlikehold betyr det valgte oppsettet av produktene at en kontroll kan gjennomføres raskt.

I tillegg tilbyr JUMO NESOS-enheter for nivåmåling et så å si kontinuerlig standardsignal fra 4 til 20 mA og et temperaturområde på -52 til +200 °C. Oppløsningen er opptil 5 mm. Valgfrie utgaver med temperaturfølerne Pt100 eller Pt1000 er tilgjengelige.

Godkjenninger for skipsbyggings- og/eller eksplosjonsbeskyttede områder samt sertifikat for trykkutstyrsdirektivet (PED) er tilgjengelige. Det betyr at produktene kan brukes i mange industri- og prosesstekniske applikasjoner.

 

 

Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
963534188

Utvider partnerskap om nettverk og Edge computing

Skal bistå bedrifter med digital transformasjon

Kyndryl og Nokia har inngått en global treårsavtale om felles utvikling og leveranser av private LTE- og 5G-tjenester og Industri 4.0-løsninger. Selskapene skal blant annet etablere en innovasjons-lab i North Carolina i USA der det skal utvikles sikre løsninger og tjenester som konvergerer IT og OT for bedrifter.

les mer...
Pepperl milliard crop

Milepæl for Pepperl+Fuchs

2022 ble året selskapet rundet 1 Milliard Euro i omsetning. Akkurat i tide til julaften kunne styret i Pepperl+Fuchs konsernet kunngjøre gode nyheter på egne vegne: For første gang i sin 77-årige historie overskred Pepperl+Fuchs terskelen på én milliard euro i globalt årlig salg akkurat denne dagen.

les mer...