{"Keywords": "dTRANS T08, dTRANS S08, Temperaturmessumformer- und Signal-/Trennwandler-Serie, Temperature transmitter as well as signal and isolating converter series, ","notes": "","webclassification": "","view": "","ad-number": "","productgroup":

Den utprøvde målemetoden er overlegen på grunn av sin robuste teknologi

Punkt- og kontinuerlig nivå-målinger med JUMO NESOS

Ny produktserie for ulike applikasjoner.Med produktserien JUMO NESOS presenterer JUMO for første gang enheter for punktnivåmålinger ved hjelp av en flyt- og tungekontakt på markedet.

JUMO gjør også det samme for nivåmåling ved hjelp av en flyt- og tungekjede.

Til disse enhetene har JUMO allerede produsert flottører av høy kvalitet i ca. 40 år. JUMOs høye ekspertise innen målingsteknologi i kombinasjon med markedsendringer, har derfor gjort skrittet mot et komplett produkt til en logisk konsekvens. Enhetene er "laget i Tyskland" – utviklet og produsert i Fulda.

I JUMO NESOS-enhetene bruker en flottør med en integrert magnet magnetfeltet sitt til å slå en eller flere tungekontakter over til stigende eller fallende nivåer.

Den utprøvde målemetoden er overlegen på grunn av sin robuste teknologi, den kostnadsbesparende installasjonen og monteringen. Den er også vedlikeholdsfri og har et svært godt pris-ytelses-forhold. Målingen kan skje i væskemedier, uavhengig av skumdannelse, konduktivitet/permittivitet eller trykkforhold.

JUMO NESO-enheter for punktnivåmåling kan brukes i et bredt temperaturområde fra -52 til +240 °C. Enhetene skiller seg ut med en høy vekslepunktnøyaktighet på ± 2 mm. I tillegg er det også mulig å montere en temperaturbryter, samt en Pt100- eller Pt1000-temperatursensor. Vekslingen skjer kontaktløst, uten slitasje og krever ingen hjelpeenergi. Under vedlikehold betyr det valgte oppsettet av produktene at en kontroll kan gjennomføres raskt.

I tillegg tilbyr JUMO NESOS-enheter for nivåmåling et så å si kontinuerlig standardsignal fra 4 til 20 mA og et temperaturområde på -52 til +200 °C. Oppløsningen er opptil 5 mm. Valgfrie utgaver med temperaturfølerne Pt100 eller Pt1000 er tilgjengelige.

Godkjenninger for skipsbyggings- og/eller eksplosjonsbeskyttede områder samt sertifikat for trykkutstyrsdirektivet (PED) er tilgjengelige. Det betyr at produktene kan brukes i mange industri- og prosesstekniske applikasjoner.

 

 

Lenze digitalisering crop

Undersøkelse viser at ledere ikke er omstillingsklare

Forklare hvorfor de vil endre de grunnleggende rammevilkårene

Driveren for den nåværende digitale transformasjonen og den tette koblingen til de enorme økonomiske potensialer er det evige nasjonale og internasjonale produktivitetsløpet. Det blir ikke bare raskere for de involverte parter.

les mer...
ABB konsernsjef crop

ABB utnevner Björn Rosengren til konsernsjef

Møte behovene til kundene med en portefølje av teknologi og digitale løsninger

ABBs styre har enstemmig utnevnt Björn Rosengren til konsernsjef (CEO). Han starter i ABB 1. februar 2020 og etterfølger konsernsjef Peter Voser i rollen 1. mars 2020. På samme tidspunkt vil Peter Voser gå tilbake til stillingen som kun styreleder i ABB.

les mer...
Powerbox crop

Powerbox' nye DC/DC for krevende og robuste applikasjoner

I stand til å drive et stort spekter av applikasjoner

Powerbox, en av Europas største leverandører av kraftforsyninger og en ledende aktør gjennom mer enn fire tiår innen optimalisering av kraftløsninger for krevende applikasjoner, lanserer tre nye serier med 40W til 100W kortmonterte DC/DC-omformere.

les mer...
Siemens digital crop

Ledere er ikke rustet for digital omstilling

Flere virksomheter erkjenner behovet for rask omstilling

Årlig vurderer Siemens den digitale omstillingsevnen i norsk næringsliv. Årets funn konstaterer at selv om næringslivet erkjenner viktigheten av digitalisering, er ikke mellom- og toppledere rustet for omstillingen.

les mer...