Phoenix Lars-Woldsund crop

Phoenix Contact forsterker med Salgsansvarlig Energi

Phoenix Contact har forsterket salgsavdelingen ved ansettelsen av Lars Woldsund (43) i rollen som Salgsansvarlig Energi. I rollen vil Lars ha ansvar for alt fra konvensjonell energiproduksjon, til batterilagringssystemer, vindkraft, energioverføring og distribusjon og likestrømsnett i industrien. 

Lars er utdannet elektriker med spesialisering innen automasjon og kontrollsystemer og har bred erfaring fra faget, både on- og offshore. Lars tar også med seg flere års erfaring innen løsningssalg mot entreprenørbransjen, i hovedsak til større offentlige prosjekter. 

Det grønne skiftet og et All Electric Society gir bransjen store muligheter i tiden fremover, og vi ser allerede store endringer sammenlignet med slik det var for kun få år siden. Veien videre er ikke enkel, men heller ikke umulig. Det kreves store investeringer, endringer i infrastruktur, reguleringer og holdninger. Jeg har derfor stor tro på at et godt samarbeid på tvers av sektorer, regioner og aktører i bransjen vil gjøre at vi når målene og lykkes i fellesskap. Ikke minst gleder jeg meg til å se alle de tekniske nyvinningene som blir tenkt ut i tiden som kommer – Lars Woldsund. 

Parker IO crop

Parker Hannifin introduserer innovative I/O-tilleggskort for å forbedre servodriverytelsen

Parker Hannifin har forbedret tilbudet innen frittstående og fleraksede Parker-servodrivere (PSD), med et nytt I/O-alternativkort. Dette allsidige tilleggskortet, med plass til ett eller to kort per driver, introduserer en rekke tekniske funksjoner som forbedrer tilpasningsevnen og ytelsen til hele PSD-familien.

Mongstad crop

Aker Solutions skal oppgradere renseanlegg på Mongstad-raffineriet

På det meste skal 500 personer sysselsettes i prosjektet på flere steder i Norge og i Mumbai i India, skriver Aker Solutions i en pressemelding. Kontrakten er verdt mellom 2,5 og 4 milliarder kroner, men selskapet oppgir ikke den eksakte summen.

Eliaden MW crop

Eliaden nærmer seg

Fra 28. til 30 mai åpner elektrobransjens største arrangement sine dører på Norges Varemesses lokaler på Lillestrøm. Også denne gangen har automatiseringsbransjen fått plass i hall C. Arrangementet følger samme lest som tidligere år.

10 beste AI-generatorer for produktbeskrivelser

10 beste AI-generatorer for produktbeskrivelser

Å lage produktbeskrivelser er ofte en kompleks og tidkrevende prosess. Å finne de riktige ordene og konstruere dem på en måte som er både engasjerende og overbevisende er utfordrende, spesielt når du har å gjøre med et stort utvalg av produkter.