Andre Koeller

Varierte fra produktpresentasjoner på en virtuell messestand til en konferanse

Phoenix Contact Dialog Days, Virtuell konferanse som overgikk alle forventninger

En av de viktigste aspektene ved Phoenix Contacts messeopptredener har alltid vært å snakke med kunder og utveksle informasjon. Etter kanselleringen av Hannover-messen var det derfor klart at et nytt format måtte utvikles. I løpet av bare seks uker ble det skapt et digitalt arrangement, hvor mer enn 8 100 nasjonale og internasjonale besøkende informerte seg om innovasjonene de siste tre ukene.

Programmet varierte fra produktpresentasjoner på en virtuell messestand til en konferanse som varte i flere dager med videoer av ekspertrunder, intervjuer og serier med foredrag. Spesialister tilgjengelig for besøkende hvor live chat fungerte som kontaktpersoner til enhver tid. Konseptet var vellykket, forventningene ble overskredet.

- Vi i Phoenix Contact Norge er veldig godt fornøyd med denne digitale messen som vi klarte å lage på så kort tid, forteller Henning Grorud. Grorud er administrerende direktør i Phoenix Contct Norge. Det ble mange spennende foredrag med interaktiv dialog med kunder i Norge og verden forøvrig via online chat funksjon. Muligheten av å besøke en digital «messe stand» ga denne formen en helt ny dimensjon som vi helt sikkert vil se mer av i selskapet fremover.

Vår slogan «Inspiring Innovations» gjelder som aldri før, ikke bare for våre produkter og løsninger, men også for våre nye kommunikasjonsveier til markedet.

David Johansen, portrait

Nyansatt Master of Science in engineering i KROHNE Instrumentation

David Johansen er 33 år og bosatt i Moss. Han skal arbeide med teknisk salg av instrumentering rettet mot KROHNE Instrumentation kunder i Olje- og Gass bransjen.

les mer...
NORD-IE5plus-Motor crop

Kostnadsreduksjon med høytytende og energieffektive motorer

Har betydelig lavere tap enn den nåværende IE4-serien

NORD DRIVESYSTEMS har utviklet en ny synkronmotor med betydelig høyere energieffektivitet (IE5+). Denne motoren er et tillegg til de standardiserte girmotorvariantene i LogiDrive-systemene og er spesielt godt egnet for å redusere antall varianter. Det betyr at IE5-synkronmotoren passer ekstra godt for bruk i intralogistikk.

les mer...
Autic edge 4transparent crop

Red Lion FlexEdge

Løser oppgaver man ellers trenger flere produkter for å løse

Red Lion Controls, som forhandles av Autic as, er spesialister på kommunikasjon, industriell automasjon og nettverksløsninger har nå lansert  FlexEdge™ Intelligent Edge Automation Platform.

les mer...
AMNYTT 03 2020 kollasj crop

AMNYTT 03 2020 er distribuert

Teknologi kan være svaret på flere av utfordringene. Automatisering og digitalisering kan løse mange av problemene vi i dag ser. Jo færre personer det er i et lokale, for eksempel produksjonshall, dess lavere er sannsynlighet er det for smitte.

les mer...