Andre Koeller

Varierte fra produktpresentasjoner på en virtuell messestand til en konferanse

Phoenix Contact Dialog Days, Virtuell konferanse som overgikk alle forventninger

En av de viktigste aspektene ved Phoenix Contacts messeopptredener har alltid vært å snakke med kunder og utveksle informasjon. Etter kanselleringen av Hannover-messen var det derfor klart at et nytt format måtte utvikles. I løpet av bare seks uker ble det skapt et digitalt arrangement, hvor mer enn 8 100 nasjonale og internasjonale besøkende informerte seg om innovasjonene de siste tre ukene.

Programmet varierte fra produktpresentasjoner på en virtuell messestand til en konferanse som varte i flere dager med videoer av ekspertrunder, intervjuer og serier med foredrag. Spesialister tilgjengelig for besøkende hvor live chat fungerte som kontaktpersoner til enhver tid. Konseptet var vellykket, forventningene ble overskredet.

- Vi i Phoenix Contact Norge er veldig godt fornøyd med denne digitale messen som vi klarte å lage på så kort tid, forteller Henning Grorud. Grorud er administrerende direktør i Phoenix Contct Norge. Det ble mange spennende foredrag med interaktiv dialog med kunder i Norge og verden forøvrig via online chat funksjon. Muligheten av å besøke en digital «messe stand» ga denne formen en helt ny dimensjon som vi helt sikkert vil se mer av i selskapet fremover.

Vår slogan «Inspiring Innovations» gjelder som aldri før, ikke bare for våre produkter og løsninger, men også for våre nye kommunikasjonsveier til markedet.

Pepperl F191 crop

Økonomisk RFID-løsning med IO-Link og høy ytelse

F191 IO-Link er et helt nytt RFID Lese/skrivehode fra Pepperl+Fuchs med innebygd IO-Link kommunikasjon. Det nye Lese/skrivehodet er beregnet for leseavstander opp til 1 meter.

les mer...
Knut Ivar Helland

Beckhoff Automation AS øker staben i Ålesund

Bred erfaring vil komme godt med i den videre satsingen

Beckhoff Automation AS fortsetter veksten og ser et økende behov på Nordvestlandet, så derfor har vi valgt å utvide staben vår i denne regionen. Marius Nedrelid starter den 1. april i stillingen som Applikasjonsingeniør ved vårt avdelingskontor i Ålesund.

les mer...
Palo Alto crop

Palo Alto Networks forenkler AI-drevet OT-sikkerhet

Kan enkelt aktiveres – uten å installere ekstra sensorer

Ny Zero Trust OT sikkerhetsløsning sikrer kritisk infrastruktur uten ekstra sensorer. Bruk av operasjonell teknologi (OT) vokser raskt, og det gjør også nettangrep på OT-miljøer. Angrep som forstyrrer driften og forårsaker skade som strekker seg langt utover inntekter og omdømme, menneskelig sikkerhet og kritisk infrastruktur.

les mer...
Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...