Pepperl vibrasjon crop

Vibrasjonssensorene har et spesielt bredt måleområde

Pepperl+Fuchs presenterer en helt ny serie vibrasjonssensorer

Uansett hvor vibrasjoner oppstår, spiller tilstandsovervåking og prediktivt vedlikehold en avgjørende rolle for å sikre personell og utstyr. For å utføre pålitelige målinger av vibrasjonshastighet og akselerasjon i lav- eller høyfrekvensområder, tilbyr Pepperl+Fuchs tre nye serier med vibrasjonssensorer.

Disse enhetene for globale applikasjoner kommer med godkjenninger for Ex-område opp til Sone 1/21 og Div. 2, samt sertifiseringer for funksjonssikkerhet SIL1/PL c og SIL2/PL d

I motsetning til sammenlignbare produkter, har Pepperl+Fuchs vibrasjonssensorer et spesielt bredt måleområde som er i stand til å måle vibrasjoner på opptil 128 mm/sekund. Med innkapslet elektronikk i et robust og kompakt hus, skiller disse sensorene seg ut på grunn av sin vedlikeholdsfrie drift og spesielt lange levetid. De er tilgjengelige i tre design med forskjellige funksjonsområder:

VIM3-sensorene er de minste vibrasjonssensorene i serien, egnet for mindre komplekse applikasjoner. På den annen side er sensorene i VIM6-serien designet for bruk i områder med høy temperatur, hvor de brukes for å måle temperatur så vel som vibrasjon. En analog utgang er tilgjengelig for hver målte verdi. VIM6-serien er tilgjengelig med dupleks stålhus og er godkjent for bruk i Ex-områder opp til sone 1/21. Mens VIM3-sensorene er sertifisert i henhold til SIL1/PLc for bruk i sikkerhetsapplikasjoner (IO-Link-versjon), er VIM8-serien nevnt nedenfor tilgjengelig med SIL2 PLd-godkjenning.

Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
963534188

Utvider partnerskap om nettverk og Edge computing

Skal bistå bedrifter med digital transformasjon

Kyndryl og Nokia har inngått en global treårsavtale om felles utvikling og leveranser av private LTE- og 5G-tjenester og Industri 4.0-løsninger. Selskapene skal blant annet etablere en innovasjons-lab i North Carolina i USA der det skal utvikles sikre løsninger og tjenester som konvergerer IT og OT for bedrifter.

les mer...
Pepperl milliard crop

Milepæl for Pepperl+Fuchs

2022 ble året selskapet rundet 1 Milliard Euro i omsetning. Akkurat i tide til julaften kunne styret i Pepperl+Fuchs konsernet kunngjøre gode nyheter på egne vegne: For første gang i sin 77-årige historie overskred Pepperl+Fuchs terskelen på én milliard euro i globalt årlig salg akkurat denne dagen.

les mer...