Pepeprl smart-ex crop

Målet i vår designavdeling er å gjøre den avanserte teknologien tilgjengelig

Pepperl+Fuchs ecom vinner tysk designpris

Den tyske designprisen deles ut årlig fra Tysk Designråd. To produkter fra Pepperl+Fuchs datterselskap ecom sikret seg juryens gunst i tildelingen av Tysk Designråds pris 2020. Både den egensikre smarttelefonen Smart-Ex® 02 og den egensikre tilhørende høyttaleren og mikrofonen RSM-Ex 01 vant prisene i kategorien Computer and Communication.

"Vi er stolte over prisen", uttaler Werner Gebert som er Vice President of R&D på ecom. "Målet i vår designavdeling er å gjøre den avanserte teknologien tilgjengelig for den mobile medarbeideren. Designet på våre produkter er optimalisert med hensyn på oppgaver i eksplosjonsfarlige områder og møter alle krevende standarder innen ergonomi."

Prisen utdeles årlig av Tysk designråd, som er den tyske hovedinstansen innen merkevarebygging og design. Tildelingsseremonien finner sted i Frankfurt den 7. Februar

mart-Ex® 02—Robust smarttelefon for Sone 1/21

“The Smart-Ex® 02 er en robust og brukervennlig smarttelefon med Android operativsystem. Den er egensikker og er bygget inn i en kompakt kapsling. Skjermen er stor og bruken er intuitiv" sier juryen i sin begrunnelse for prisen.

RSM-Ex 01—Egensikker høyttaler og mikrofon for Sone 1/21
RSM-Ex 01er designet for push-to-talk kommunikasjon i krevende industrielle omgivelser og i Ex-Sone 1/21. "RSM-Ex 01 høyttaler og mikrofon inneholder avansert teknologi som gjør den egnet til bruk i IoT-applikasjoner. Kapslingen er kompakt men inneholder store og lett ansvendelige knapper som lett kan opereres med hansker" sa juryen i sin begrunnelse.

 

Pepperl profinet gateway crop

Remote I/O gateway med Profinet

Når du vil modernisere med PROFINET samtidig som du ønsker å gjenbruke eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayene enhetene fra Pepperl+Fuchs løsningen.

les mer...
Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
963534188

Utvider partnerskap om nettverk og Edge computing

Skal bistå bedrifter med digital transformasjon

Kyndryl og Nokia har inngått en global treårsavtale om felles utvikling og leveranser av private LTE- og 5G-tjenester og Industri 4.0-løsninger. Selskapene skal blant annet etablere en innovasjons-lab i North Carolina i USA der det skal utvikles sikre løsninger og tjenester som konvergerer IT og OT for bedrifter.

les mer...