Pepeprl smart-ex crop

Målet i vår designavdeling er å gjøre den avanserte teknologien tilgjengelig

Pepperl+Fuchs ecom vinner tysk designpris

Den tyske designprisen deles ut årlig fra Tysk Designråd. To produkter fra Pepperl+Fuchs datterselskap ecom sikret seg juryens gunst i tildelingen av Tysk Designråds pris 2020. Både den egensikre smarttelefonen Smart-Ex® 02 og den egensikre tilhørende høyttaleren og mikrofonen RSM-Ex 01 vant prisene i kategorien Computer and Communication.

"Vi er stolte over prisen", uttaler Werner Gebert som er Vice President of R&D på ecom. "Målet i vår designavdeling er å gjøre den avanserte teknologien tilgjengelig for den mobile medarbeideren. Designet på våre produkter er optimalisert med hensyn på oppgaver i eksplosjonsfarlige områder og møter alle krevende standarder innen ergonomi."

Prisen utdeles årlig av Tysk designråd, som er den tyske hovedinstansen innen merkevarebygging og design. Tildelingsseremonien finner sted i Frankfurt den 7. Februar

mart-Ex® 02—Robust smarttelefon for Sone 1/21

“The Smart-Ex® 02 er en robust og brukervennlig smarttelefon med Android operativsystem. Den er egensikker og er bygget inn i en kompakt kapsling. Skjermen er stor og bruken er intuitiv" sier juryen i sin begrunnelse for prisen.

RSM-Ex 01—Egensikker høyttaler og mikrofon for Sone 1/21
RSM-Ex 01er designet for push-to-talk kommunikasjon i krevende industrielle omgivelser og i Ex-Sone 1/21. "RSM-Ex 01 høyttaler og mikrofon inneholder avansert teknologi som gjør den egnet til bruk i IoT-applikasjoner. Kapslingen er kompakt men inneholder store og lett ansvendelige knapper som lett kan opereres med hansker" sa juryen i sin begrunnelse.

 

VEGAMET-VEGAPULS-crop

Radar, en bedre ultralyd

Spesielt utviklet for måletekniskee enkle applikasjoner

VEGA utvider leveringsprogrammet av radarbaserte nivåmålere med prisgunstige enheter for enkle applikasjoner. For noen få år siden startet en ny tidsalder for radarbaserte nivåmålere når VEGAPULS- instrumenter basert på 80GHz måleteknologi ble introdusert.

les mer...
Eplan ny versjon crop

Ny versjon av EPLAN-plattformen

kKn fullføres raskere med masseredigering av prosjektdata

EPLAN Platform, Version 2.9, har vært tilgjengelig siden slutten av januar. Hurtig opprettede QR-koder kan lagre hyperlenker, som kan åpnes ute i felten. Lagstyring sikrer at alle endringer lagres automatisk, noe som gjør det enda enklere å iverksette firmaets standarder.

les mer...
AMNYTT kolasj 01 20 crop

AMNYTT 01 2020 er publisert

Mennesket blir ikke overflødig i den digitale hverdag, hvor kunstig intelligens og maskinlæring vil være sentrale temaer. Tvert imot. Det er de bedriftene som evner å utnytte samspillet mellom mennesket og teknologien best, som vil bli vinnere i morgendagens industri. For å kunne møte utfordringene som vil stå i kø, må det utvikles nye samarbeidsarenaer.

les mer...
Adroit SDS2000X Plus PA crop

Oscilloskop fra Siglent med funksjonsrik standardkonfigurasjon

Et økonomisk oscilloskop som kan vokse med testbehovene

Siglent SDS2000X Plus, som forhandles av Adriot AS i Norge, har arvet det allsidige og brukervennlige brukergrensesnittet fra storebror SDS5000X, dette inkluderer 10” berøringsskjerm med multi-touch, ekstern mus- og tastaturkontroll samt innebygd webserver for fjernstyring, dette gjør det enkelt i bruk og reduserer læringskurven til et minimum.

les mer...