Parker_SCFF_series_HRES crop

SCFF-koblinger er veldig motstandsdyktige mot vibrasjoner

Parkers SCFF-koblinger hindrer væsketap og bidrar til å beskytte miljøet

Parker Hannifin, den globale lederen innen bevegelses- og kontrollteknologi, utvider sitt FlatFace-tilbud med SCFF-serien. Koblingene i SCFF-serien gir brukerne en rekke fordeler som strekker seg fra frakobling med lav lekkasje til unngåelse av luftbobler under koblingen.

Koblingene, som testes i samsvar med ISO 7241-2, er enkle å rengjøre og svært flate.

Enten de brukes i mobil hydraulikk, transport eller olje- og gassindustrien, er SCFF-koblinger veldig motstandsdyktige mot vibrasjoner og andre former for mekanisk belastning. Prosessene med kobling og frakobling er også raske og pålitelige: Inkludering av en ACME-tråd betyr at ingen væske forsvinner i løpet av disse stadiene. Påliteligheten til dette systemet forbedres av svivelfunksjonen sammen med den unike låsehylsen for å unngå utilsiktet frakobling.

SCFF-plugger er tilgjengelige med trykkeliminator. Takket være denne innovative teknologien er det mulig å koble koblinger i nærheten av akkumulert trykk eller rest trykk uten problemer. En miniatyrventil reduserer trykket i koblingsfasen automatisk.

Finn ut mer på www.parker.com

 

Scneider batterifab crop

Går sammen om pilotanlegg for ny batteriteknologi

Schneider Electric, ZnL Energy og Eltronic har signert en samarbeidsavtale for en pilotfabrikk som skal utvikle ny batteriteknologi i Trondheim. Partene skal kombinere sin kompetanse og erfaring for å utvikle, bygge og drive et pilotanlegg i Trondheim. Pilotanlegget skal produsere batteriseparatorfilmen ZnL-NPx i en forberedende fase for et senere og større fullskala anlegg. 

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Rittal kapsling crop

Driftsikkerhet for kapslinger

Varme er sjelden en velkommen gjest i skapsystemer. Derfor er det viktig at uønsket varme fjernes og at ytterligere oppvarming unngås om mulig for å sikre problemfri drift av installerte komponenter. For å løse denne oppgaven brukes ofte filtervifter – et kjølealternativ som ikke tidligere har fått den respekten og påskjønnelsen det fortjener. 

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner.