Parker_SCFF_series_HRES crop

SCFF-koblinger er veldig motstandsdyktige mot vibrasjoner

Parkers SCFF-koblinger hindrer væsketap og bidrar til å beskytte miljøet

Parker Hannifin, den globale lederen innen bevegelses- og kontrollteknologi, utvider sitt FlatFace-tilbud med SCFF-serien. Koblingene i SCFF-serien gir brukerne en rekke fordeler som strekker seg fra frakobling med lav lekkasje til unngåelse av luftbobler under koblingen.

Koblingene, som testes i samsvar med ISO 7241-2, er enkle å rengjøre og svært flate.

Enten de brukes i mobil hydraulikk, transport eller olje- og gassindustrien, er SCFF-koblinger veldig motstandsdyktige mot vibrasjoner og andre former for mekanisk belastning. Prosessene med kobling og frakobling er også raske og pålitelige: Inkludering av en ACME-tråd betyr at ingen væske forsvinner i løpet av disse stadiene. Påliteligheten til dette systemet forbedres av svivelfunksjonen sammen med den unike låsehylsen for å unngå utilsiktet frakobling.

SCFF-plugger er tilgjengelige med trykkeliminator. Takket være denne innovative teknologien er det mulig å koble koblinger i nærheten av akkumulert trykk eller rest trykk uten problemer. En miniatyrventil reduserer trykket i koblingsfasen automatisk.

Finn ut mer på www.parker.com

 

Pepperl F191 crop

Økonomisk RFID-løsning med IO-Link og høy ytelse

F191 IO-Link er et helt nytt RFID Lese/skrivehode fra Pepperl+Fuchs med innebygd IO-Link kommunikasjon. Det nye Lese/skrivehodet er beregnet for leseavstander opp til 1 meter.

les mer...
Fortescue Henning Vellene_Egil Hogna crop

Norconsult prosjekterer nytt grønt ammoniakkanlegg for Fortescue Future Industries

Skal utvikle et produksjonsanlegg med en mulig kapasitet på 300 megawatt

Fortescue Future Industries har inngått avtale med Norconsult om prosjekteringen av et produksjonsanlegg for grønn hydrogen og grønn ammoniakk i Svelgen. Fortescue Future Industries (FFI), et datterselskap av det australske selskapet Fortescue, har besluttet at deres Holmaneset-prosjekt skal videreføres.

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
Phoenix plug crop

Pluggforbindere for automatisert produksjon

Kan også velge fra et høyt antall individuelle merkinger

Den nye, krympebaserte ledning-til-kort-pluggforbinderserien Connexis for kabelkonfeksjoneringer fra Phoenix Contact optimaliserer automatisert produksjon og sørger slik for tempo og presisjon ved kretskortpluggforbindelsen.

les mer...