Parker IO crop

Parker Hannifin introduserer innovative I/O-tilleggskort for å forbedre servodriverytelsen

Parker Hannifin har forbedret tilbudet innen frittstående og fleraksede Parker-servodrivere (PSD), med et nytt I/O-alternativkort. Dette allsidige tilleggskortet, med plass til ett eller to kort per driver, introduserer en rekke tekniske funksjoner som forbedrer tilpasningsevnen og ytelsen til hele PSD-familien.

Fra bevegelseskontroll for akseinterpolasjon til tilpasning av ulike settpunktkilder, for eksempel hastighets- eller strømkommandoer – det valgfrie I/O-kortet passer for en rekke bruksområder. Den støtter også kodersimulering, trinn- og retningsinntasting.

I/O-kortet har en rekke fordeler, inkludert fleksibilitet og kostnadseffektivitet. I tillegg gir det et bredere utvalg av sensorer, noe som gir kostnadsbesparelser ved å bruke sensorer med standard grensesnitt i stedet for typisk dyrere sensorer med feltbussgrensesnitt. Direkte tilkoblede sensorer gir kortere syklustider og reduserte forsinkelser, og de forbedrer ytelsen til kontroller med lukket sløyfe. I tillegg kan små applikasjoner utføres uten behov for en ekstern programmerbar logisk kontroller (PLC), noe som forenkler den generelle systemdesignen.

I/O-opsjonskortet er kompatibelt med alle PSD1-serier og har en fleksibel utforming med ett eller to kort per driver. Den har ett kodergrensesnitt for inngang/emulering, åtte byttbare digitale innganger/utganger og fire analoge innganger.

Dette nye I/O-alternativskortet øker de potensielle bruksområdene til Parkers servodrivere og gjør dem egnet for en rekke bruksområder som desentraliserte kontrollsystemer med bevegelseskontroll og PLC-funksjon i driveren. De varierte inngangene og utgangene muliggjør direkte tilkoblinger til sensorer, intern lastkontroll eller fungerer som settpunktinnganger for strøm eller hastighet.

«Introduksjonen av våre I/O-alternativkort representerer et betydelig steg fremover når det gjelder mulighetene til våre PSD1-servodrivere, og gir kundene våre større fleksibilitet, kostnadseffektivitet og ytelse», sier Markus Gugel, Product Manager Servo Drives, Electric Motion and Pneumatic Division. 

Dette siste forbedringen bekrefter Parker Hannifins ønske om å levere løsninger som styrker bedrifter innen ulike bransjer. I/O-alternativkortet er tilgjengelig nå og åpner for en ny tidsalder av muligheter for applikasjoner innen bevegelseskontroll.

For ytterligere informasjon, vennligst besøk: www.parker.com

Ulstein crop

Ulstein Verft startar utrustinga av Olympic sin neste CSOV

Slepet av skroget til byggnummer 319, det andre TWIN X-STERN CSOV-skipet (Construction Service Operation Vessel) til Olympic, kom til Ulstein Verft 8. mai 2024 frå Crist-verftet i Polen. No startar utrustingsarbeidet. I 2022 signerte Olympic og Ulstein ein kontrakt på skipsdesign og bygging av to CSOV-ar av ULSTEIN SX222-designet frå Ulstein Design & Solutions AS. 

Lynlader crop

Norsk lynlader med Formel E teknologi

Den norske pioneren innen mobil hurtiglading, Nordic booster, har utviklet verdens første mobile og skalerbare hurtiglader med integrerte batterier - Hummingbird®. Batteriteknologien stammer fra det elektriske racing-mesterskapet Formel E. Den sikrer mulighet til å møte fremtidige behov etter hvert som den elektriske maskinparken utvikler seg.

Benjamin Doerr

Watson-Marlow presenterer den avanserte OEM-panelmonterte løsningen

Watson-Marlow Fluid Technology Solutions (WMFTS) har videreført DriveSure™ med aller nyest teknologi for å tilby en komplett peristaltisk panelmontert pumpeløsning for OEM-er (Original Equipment Manufacturers). Industriell Ethernet-kompatibilitet gjør det enklere å integrere DriveSure i avanserte distributerte styresystemer og tilbyr sluttbrukeren fjernstyrt overvåkning og kontroll.

IIRO RAUTIAINEN

Eaton møter sterk etterspørsel etter avanserte UPS-systemer med ny fabrikk i Finland

Eaton har åpnet en ny toppmoderne fabrikk i Helsinki. Dette skal øke produksjons- og leveringskapasiteten for å møte den voksende etterspørselen etter UPS-systemer. Energistyringsselskapet Eaton er en av verdens største produsenter av 3-fase avbruddsfri strømforsyningssystemer (UPS).