Parker IO crop

Parker Hannifin introduserer innovative I/O-tilleggskort for å forbedre servodriverytelsen

Parker Hannifin har forbedret tilbudet innen frittstående og fleraksede Parker-servodrivere (PSD), med et nytt I/O-alternativkort. Dette allsidige tilleggskortet, med plass til ett eller to kort per driver, introduserer en rekke tekniske funksjoner som forbedrer tilpasningsevnen og ytelsen til hele PSD-familien.

Fra bevegelseskontroll for akseinterpolasjon til tilpasning av ulike settpunktkilder, for eksempel hastighets- eller strømkommandoer – det valgfrie I/O-kortet passer for en rekke bruksområder. Den støtter også kodersimulering, trinn- og retningsinntasting.

I/O-kortet har en rekke fordeler, inkludert fleksibilitet og kostnadseffektivitet. I tillegg gir det et bredere utvalg av sensorer, noe som gir kostnadsbesparelser ved å bruke sensorer med standard grensesnitt i stedet for typisk dyrere sensorer med feltbussgrensesnitt. Direkte tilkoblede sensorer gir kortere syklustider og reduserte forsinkelser, og de forbedrer ytelsen til kontroller med lukket sløyfe. I tillegg kan små applikasjoner utføres uten behov for en ekstern programmerbar logisk kontroller (PLC), noe som forenkler den generelle systemdesignen.

I/O-opsjonskortet er kompatibelt med alle PSD1-serier og har en fleksibel utforming med ett eller to kort per driver. Den har ett kodergrensesnitt for inngang/emulering, åtte byttbare digitale innganger/utganger og fire analoge innganger.

Dette nye I/O-alternativskortet øker de potensielle bruksområdene til Parkers servodrivere og gjør dem egnet for en rekke bruksområder som desentraliserte kontrollsystemer med bevegelseskontroll og PLC-funksjon i driveren. De varierte inngangene og utgangene muliggjør direkte tilkoblinger til sensorer, intern lastkontroll eller fungerer som settpunktinnganger for strøm eller hastighet.

«Introduksjonen av våre I/O-alternativkort representerer et betydelig steg fremover når det gjelder mulighetene til våre PSD1-servodrivere, og gir kundene våre større fleksibilitet, kostnadseffektivitet og ytelse», sier Markus Gugel, Product Manager Servo Drives, Electric Motion and Pneumatic Division. 

Dette siste forbedringen bekrefter Parker Hannifins ønske om å levere løsninger som styrker bedrifter innen ulike bransjer. I/O-alternativkortet er tilgjengelig nå og åpner for en ny tidsalder av muligheter for applikasjoner innen bevegelseskontroll.

For ytterligere informasjon, vennligst besøk: www.parker.com

Håland gasslekkasje-gassdetektor crop

Ultrasonisk kamera for å avdekke gasslekkasjer

Nytt agentur fra Håland Instrumentering AS, Distran portable kamera som gjør gasslekkasjer synlige gjennom sine ultrasoniske sensorer. Ultralyden fra en gasslekkasje fanges opp ved hjelp av en avansert sensorteknologi. Frontpanelet har 124 mikrofoner/sensorer som lokaliserer ultralyden, samt et optisk kamera.

ADV509A_EVA-crop

Advantech lanserer trådløse sensorer med LoRaWAN-teknologi for presis miljøovervåking

Advantech, en ledende leverandør av IoT-løsninger til industrien, har annonsert lanseringen av den innovative EVA-2000-serien, en ny serie med smarte, trådløse sensorer som benytter LoRaWAN-teknologi. Serien markerer et betydelig fremskritt innenfor industriell bruk av sensorer, med dataoverføring med stor rekkevidde i kombinasjon med eksepsjonell energieffektivitet. EVA-2000-serien består av diverse sensormodeller for alt fra temperatur til fuktighet og vannlekkasjer, og den er utviklet for krevende sektorer som industriell automatisering, utstyrsovervåking og miljøovervåking.

AuticAION PI_Toppbilde med produktbilde_RaspberryPI crop

AION PI er en svært prisgunstig Raspberry PI-enhet med innebygget UPS for industrielle applikasjoner

Autic har gleden av å kunne tilby en industriell Raspberry PI-enhet for det Norske automasjonsmarkedet. Med 8GB RAM, 32GB SD, COM port, 4 USB og 2 HDMI porter vil denne enheten passe perfekt til de fleste IIoT applikasjoner.  Vi kan også tilby AION PI med preinstallert Ignition EDGE, da vil man få en fullblods IIoT løsning med all funksjonalitet som Ignition har å by på. 

Phoenix avisolering crop

Avisoleringsautomat for effektiv klargjøring av ledere

Med den nye avisoleringsautomaten E.Fox S 10 fra Phoenix Contact avisoleres lederne enkelt og effektivt, og det med resultater i uforandret høy kvalitet. De spesielle V-knivene dekker et tverrsnittsområde fra 0,08 mm² til 10 mm². Med flatkniven (tilvalg) behandler den flatkabler opp til en bredde på 7,6 mm.