JUMO_PI_1992_LOGOSCREEN-cro

Målesignalene blir lagret i det interne minnet

Papirløs skriver med velkjent teknologi med et innovativt betjeningskonsept

LOGOSCREEN 600 kombinerer JUMO`s lange erfaring med papirløse skrivere med et helt nytt og sikkert visualisering konsept. Med et ICON-basert system, i de fleste tilfeller maks. tre "touch-bevegelser", vil displayet vise de ønskede prosessdataene.

Ulike typer av JUMO LOGOSCREEN 600 er tilgjengelig for prosessdataregistrering. Basismodellen måler ikke inngående data som inneholder mere enn 24 analoge og digitale prosessverdier som mottas fra eksterne systemer i slave eller master driftmodus via et Ethernet grensesnitt med Modbus TCP eller RS485 grensesnitt med Modbus RTU. Toppmodellene er utstyrt med tre eller seks universale analoge innganger, to analoge utganger, 12 digitale innganger og 12 individuelt valgbare digitale inn-/utganger. Det kompakte designet med en montasjedybde på 119mm (inkludert tilkoblingskontakten) gjør at skriveren kan monteres i et kontrollskap med liten dybde.

Målesignalene blir lagret i det interne minnet i henhold til grupper med en konfigurerbar minnesyklus fra 125 millisekunder opp til 32,000 sekunder. Dataene kan hentes ut ved hjelp av en USB minnepenn eller via et Ethernet-grensesnitt.

I JUMO LOGOSCREEN 600 vises de tilkoblede prosess- signalene enten som grafer (vertikale eller horisontale), søylediagrammer, som tekst eller som digitale diagrammer. I tillegg til dette kan man via setup programmet få opptil seks ulike prosesskjermer ut i fra individuelle behov.

Takket være det fleksible lagringssystemet er viktige produksjonsdata tatt vare på for fremtidige produksjonsprosesser. Det kraftfulle PCA3000 PC programmet er tilgjengelig for evaluering av data, og PCC. Kommunikasjonsprogrammet er tilgjengelig for automatisk innhenting av data.

Installasjonsprogrammet gjør denne kompakte loggeren enkel og rask å konfigurere for en hurtig oppstart.

Når du er koblet til et Ethernet-nettverk vil den installerte web serveren fungere via nettleseren.

I tillegg er det mulig å overvåke JUMO LOGOSCREEN 600 via den nye JUMODevice appen.

SINTEF_5G_7 crop

Industri 5.0 - Mennesket i fokus

Industri 5.0 handler om å løfte blikket litt. Løfte blikket ut av bedriften og ta innover seg de store samfunnsutfordringer man står oppi. – Det være seg bærekraft, et viktig element, og det vi kaller resiliens, altså evnen til å motstå alle disse hendelsene som skjer rundt oss hele tiden. Enten det er kriger eller pandemier, eller en brå slutt i forsyningskjedene, og samtidig gå i mennesket – settes i fokus på en litt ny måte, sier Bjørnar Henriksen, seniorforsker, SINTEF Digital Teknologiledelse.

Alfa Laval crop

Ny pumpehåndbok fra Alfa Laval

Alfa Laval har nettopp publisert en helt ny utgave av selskapets anerkjente pumpehåndbok. Håndboken på 375 sider er gratis og inneholder vitenskapelig informasjon om grunnleggende pumpefunksjonalitet og grundige retningslinjer for dimensjonering og valg av riktig pumpetype for optimal virkningsgrad. 

Phoenix lysstyring crop

Strømforsyning for bygningsautomatisering: Forsyne og lade opp via USB

Strømforsyningene STEP Power fra Phoenix Contact er tilpasset behovene i moderne bygningsautomatisering. Via USB-tilkoblingen forsyner de både Smart Meter Gateways, Raspberry Pis og andre Smart Home-komponenter. De kan også brukes for rask opplading av mobilt sluttutstyr og andre 5 V forbrukere.

AMNYTT 02 2024 kollasj crop

AMNYTT 02 2024 er publisert


  •  

  • Konseptet Industri 4.0 ble lansert av den tyske regjering høsten 2011. Nå har EU tatt et nytt initiativ. Industri 5.0 er lansert. I erkjennelsen av at teknologi fungerer ikke uten god og riktig involvering av mennesker rettet det nye initiativet seg mot utnyttelsen av mennesket i det totale bilde. I tillegg tar Industri 5.0 også hensyn til miljømessige forhold. 


les mer...