Adroit SDS2000X Plus PA crop

Et økonomisk oscilloskop som kan vokse med testbehovene

Oscilloskop fra Siglent med funksjonsrik standardkonfigurasjon

Siglent SDS2000X Plus, som forhandles av Adriot AS i Norge, har arvet det allsidige og brukervennlige brukergrensesnittet fra storebror SDS5000X, dette inkluderer 10” berøringsskjerm med multi-touch, ekstern mus- og tastaturkontroll samt innebygd webserver for fjernstyring, dette gjør det enkelt i bruk og reduserer læringskurven til et minimum.

SDS2000X Plus introduserer blant annet høyoppløselig 10-bit modus, opptil 200 Mpt. minne pr. kanal, funksjon for bodeplot / frekvensrespons, innebygd 50MHz signalgenerator, samt funksjon for avansert effekt/strøm analyse.

Oscilloskopet har en 10-biters modus som bruker oversampling for å oppnå høyere oppløsning, kombinert med den laveste vertikale innstillingen på 500μV / div. kan SDS2000X Plus vise de minste signaldetaljene.

SDS2000X Plus leveres med innebygd funksjonalitet for seriell bus dekoding og trigger for I2C, UART, SPI, LIN, CAN, som opsjon finnes også I2S, CAN-FD, FlexRay og MIL-1553B, samt MSO/LA med 16 digitale kanaler, signalgenerator og effekt/strøm analyse.

Software oppgradering av båndbredde og opsjoner gjør SDS2000X Plus til et økonomisk oscilloskop som kan vokse med testbehovene.

  • SDS2000X Plus leveres i 4 modeller, 2/4 kanaler med en båndbredde fra 100 – 350MHz
  • SDS2102X Plus: 2-kanals 100MHz (Kan software oppgraderes til 350MHz)
  • SDS2104X Plus: 4-kanals 100 MHz (Kan software oppgraderes til 350MHz/ 2-Kanals 500Mhz)
  • SDS2204X Plus: 4-kanals 200 MHz (Kan software oppgraderes til 350MHz/ 2-Kanals 500Mhz)
  • SDS2354X Plus: 4-kanals 350 MHz (Kan software oppgraderes til 500Mhz for 2 kanaler.)

Om Siglent Technologies:

Siglent er en ledende produsent innen elektroniske test- og måleinstrumenter som gir målinger med høy nøyaktighet, pålitelig kvalitet og et smart brukergrensesnitt til fornuftige priser.

Siglent har en portefølje med testinstrument til generell bruk, inkludert oscilloskop, signal- og funksjonsgeneratorer, digitale multimetre, laboratoriekraftforsyninger, spektrumanalysatorer og RF-signalgeneratorer.

Produktinnovasjon er viktig for Siglent, og de investerer mer enn 15% av det totale salget i FoU og innehar mange patenter for avanserte teknologier.

SDS2000X Plus serien med oscilloskop fra Siglent Technologies er nå tilgjengelig fra offisiell norsk distributør: Adroit AS. For ytterligere informasjon se; www.adroit.no

AMNYTT 04 2020 kollasj crop

AMNYTT 04 2020 er distribuert

AMNYTT har skrevet mye om digitalisering og behovet for at næringslivet har medarbeidere med gode kunnskaper innen informasjonsteknologi. I 1994 bel Reform 94 gjennomført. Målsettingen var blant annet å gi yrkesfagene høyre status, slik at flere ungdommer valgte denne utdanningsveien. Fagplaner ble utarbeidet og lagt ut på høring.

les mer...
Autic måler crop

Informasjon om eget strømforbruk direkte fra måleren

Gunstig dersom data skal benyttes til styring, maksvokting eller energirapporter

Alle nye AMS målerne  kommer med HAN, forhandles av Autic AS, (Home Area Network) port der måleren kan sende målerdata.

les mer...
Johnsen MW crop

Ny leder for systemer og løsninger hos Malthe Winje

Jim Martin Johansen(46) har tiltrådt stillingen som Manager System & Solutions i Malthe Winje Automasjon med hovedfokus på SCADA programvare fra ICONICS.

les mer...
Mitsubishi cobot crop

Ny Cobot MELFA ASSISTA med enkel håndtering

Prosessen er både tidsbesparende og intuitiv for operatører.

Mitsubishi Electrics nye kollaborative robot, MELFA ASSISTA, er utviklet for å arbeide sammen med mennesker, uten behov for vern, samtidig som den oppfyller dagens krav til sikkerhet for personell i produksjonen.

les mer...