Adroit SDS2000X Plus PA crop

Et økonomisk oscilloskop som kan vokse med testbehovene

Oscilloskop fra Siglent med funksjonsrik standardkonfigurasjon

Siglent SDS2000X Plus, som forhandles av Adriot AS i Norge, har arvet det allsidige og brukervennlige brukergrensesnittet fra storebror SDS5000X, dette inkluderer 10” berøringsskjerm med multi-touch, ekstern mus- og tastaturkontroll samt innebygd webserver for fjernstyring, dette gjør det enkelt i bruk og reduserer læringskurven til et minimum.

SDS2000X Plus introduserer blant annet høyoppløselig 10-bit modus, opptil 200 Mpt. minne pr. kanal, funksjon for bodeplot / frekvensrespons, innebygd 50MHz signalgenerator, samt funksjon for avansert effekt/strøm analyse.

Oscilloskopet har en 10-biters modus som bruker oversampling for å oppnå høyere oppløsning, kombinert med den laveste vertikale innstillingen på 500μV / div. kan SDS2000X Plus vise de minste signaldetaljene.

SDS2000X Plus leveres med innebygd funksjonalitet for seriell bus dekoding og trigger for I2C, UART, SPI, LIN, CAN, som opsjon finnes også I2S, CAN-FD, FlexRay og MIL-1553B, samt MSO/LA med 16 digitale kanaler, signalgenerator og effekt/strøm analyse.

Software oppgradering av båndbredde og opsjoner gjør SDS2000X Plus til et økonomisk oscilloskop som kan vokse med testbehovene.

  • SDS2000X Plus leveres i 4 modeller, 2/4 kanaler med en båndbredde fra 100 – 350MHz
  • SDS2102X Plus: 2-kanals 100MHz (Kan software oppgraderes til 350MHz)
  • SDS2104X Plus: 4-kanals 100 MHz (Kan software oppgraderes til 350MHz/ 2-Kanals 500Mhz)
  • SDS2204X Plus: 4-kanals 200 MHz (Kan software oppgraderes til 350MHz/ 2-Kanals 500Mhz)
  • SDS2354X Plus: 4-kanals 350 MHz (Kan software oppgraderes til 500Mhz for 2 kanaler.)

Om Siglent Technologies:

Siglent er en ledende produsent innen elektroniske test- og måleinstrumenter som gir målinger med høy nøyaktighet, pålitelig kvalitet og et smart brukergrensesnitt til fornuftige priser.

Siglent har en portefølje med testinstrument til generell bruk, inkludert oscilloskop, signal- og funksjonsgeneratorer, digitale multimetre, laboratoriekraftforsyninger, spektrumanalysatorer og RF-signalgeneratorer.

Produktinnovasjon er viktig for Siglent, og de investerer mer enn 15% av det totale salget i FoU og innehar mange patenter for avanserte teknologier.

SDS2000X Plus serien med oscilloskop fra Siglent Technologies er nå tilgjengelig fra offisiell norsk distributør: Adroit AS. For ytterligere informasjon se; www.adroit.no

AI crop

Ny AI-dreven virtuell assistent for profesjonell bruk

Kan strukturere dataene til en bedrift og avdekke sammenhenger

Å kommunisere med datamaskiner er noe vi er vant med nå til dags. Hjemme og i bilen snakker vi for eksempel med Siri og Alexa. På grunn av konfidensielle data, er denne typen tjenester imidlertid ikke et alternativ for mange bedrifter. Semcon har ved hjelp av det nyeste innenfor kunstig intelligens utviklet en revolusjonerende, virtuell assistent for profesjonell bruk: SIA (Semcon Intelligent Assistant).

les mer...
Phoenix Hannover crop

Utnytter digital teknologien

Phoenix Contact Dialog Days, et tre dages langt web arrangement

Phoenix Contact har alltid vært godt til stede på Hannover Messe med en ruvende stand. I tillegg har selskapet også hatt besøk av mange nordmenn på verdens største industrimesse. Da det ble besluttet å utsette kjempe arrangementet kastet Phoenix seg rundt og lanserte Dialog Days.

les mer...
Krohne PR 4512 crop

Få tilgang til alle prosessdataene dine via Bluetooth – nyhet fra PR electronics

Aktiver Bluetooth-kommunikasjon og datalogging på alle PR 4000- og PR 9000-enhetene fra krohne Instrumentation. Monter 4512 i fronten av transmitterne fra PR-elektronikk, og installer PPS-appen på smartenheten din (iOS og Android). Dette muliggjør direkte overvåking av prosessdataene dine, data- og hendelseslogging og enkel programmering av enheten.

les mer...
Servi Lærdal crop

Rask utvikling av nød respiratorer – ikke bare i Norge

Det har vært inspirerende og lærerikt å jobbe så tett med FFI

Under den daglige pressekonferansen torsdag 31. mars annonsert statsminister Erna Solberg at norske bedrifter hadde utviklet en nød respirator på rekordtid. Regjeringen har bestilt 1 000 respiratorer. Også i Danmark er et liknende prosjekt kommet omtrent like langt i utvikling av nød respiratorer.

les mer...