Adroit SDS2000X Plus PA crop

Et økonomisk oscilloskop som kan vokse med testbehovene

Oscilloskop fra Siglent med funksjonsrik standardkonfigurasjon

Siglent SDS2000X Plus, som forhandles av Adriot AS i Norge, har arvet det allsidige og brukervennlige brukergrensesnittet fra storebror SDS5000X, dette inkluderer 10” berøringsskjerm med multi-touch, ekstern mus- og tastaturkontroll samt innebygd webserver for fjernstyring, dette gjør det enkelt i bruk og reduserer læringskurven til et minimum.

SDS2000X Plus introduserer blant annet høyoppløselig 10-bit modus, opptil 200 Mpt. minne pr. kanal, funksjon for bodeplot / frekvensrespons, innebygd 50MHz signalgenerator, samt funksjon for avansert effekt/strøm analyse.

Oscilloskopet har en 10-biters modus som bruker oversampling for å oppnå høyere oppløsning, kombinert med den laveste vertikale innstillingen på 500μV / div. kan SDS2000X Plus vise de minste signaldetaljene.

SDS2000X Plus leveres med innebygd funksjonalitet for seriell bus dekoding og trigger for I2C, UART, SPI, LIN, CAN, som opsjon finnes også I2S, CAN-FD, FlexRay og MIL-1553B, samt MSO/LA med 16 digitale kanaler, signalgenerator og effekt/strøm analyse.

Software oppgradering av båndbredde og opsjoner gjør SDS2000X Plus til et økonomisk oscilloskop som kan vokse med testbehovene.

  • SDS2000X Plus leveres i 4 modeller, 2/4 kanaler med en båndbredde fra 100 – 350MHz
  • SDS2102X Plus: 2-kanals 100MHz (Kan software oppgraderes til 350MHz)
  • SDS2104X Plus: 4-kanals 100 MHz (Kan software oppgraderes til 350MHz/ 2-Kanals 500Mhz)
  • SDS2204X Plus: 4-kanals 200 MHz (Kan software oppgraderes til 350MHz/ 2-Kanals 500Mhz)
  • SDS2354X Plus: 4-kanals 350 MHz (Kan software oppgraderes til 500Mhz for 2 kanaler.)

Om Siglent Technologies:

Siglent er en ledende produsent innen elektroniske test- og måleinstrumenter som gir målinger med høy nøyaktighet, pålitelig kvalitet og et smart brukergrensesnitt til fornuftige priser.

Siglent har en portefølje med testinstrument til generell bruk, inkludert oscilloskop, signal- og funksjonsgeneratorer, digitale multimetre, laboratoriekraftforsyninger, spektrumanalysatorer og RF-signalgeneratorer.

Produktinnovasjon er viktig for Siglent, og de investerer mer enn 15% av det totale salget i FoU og innehar mange patenter for avanserte teknologier.

SDS2000X Plus serien med oscilloskop fra Siglent Technologies er nå tilgjengelig fra offisiell norsk distributør: Adroit AS. For ytterligere informasjon se; www.adroit.no

Pepperl profinet gateway crop

Remote I/O gateway med Profinet

Når du vil modernisere med PROFINET samtidig som du ønsker å gjenbruke eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayene enhetene fra Pepperl+Fuchs løsningen.

les mer...
Autic Rød crop

Autic utvider staben og ansetter ny selger

Jan-Egil Røed er fra 1. mars 2023 ansatt som ny selger i Autic System AS! Dette vil styrke Autic sin salgskapasitet, og sette ytterligere fokus på både nye og eksisterende kundeforhold. Jan-Egil vil sammen med resten av teamet i Autic, tilby markedet og sine partnere innovative produkter innen både hardware og software for automasjon.

les mer...
Goodtech Hauge crop

Goodtech leverer styringssystemer til nytt moderne renseanlegg i Hokksund med høye miljøambisjoner

Øvre Eiker kommune bygger nytt renseanlegg i Hokksund med utvidede renseegenskaper og har valgt NCC som entreprenør for utbyggingen. Goodtech bistår med programmering av styringssystemer, samt leveranse av elektrodokumentasjon, gassdetektorer og hardware med planlagt ferdigstillelse i løpet av 2025.

les mer...
AMNYTT 2023 02 kolsj crop

AMNYTT 02 2023 er publisert

Digitalisering er ikke et mål, men er reise sier en ledende leverandør. Norsk Industri følger opp med en podkast om; Digitalisering griper i dag inn i hele verdikjeden, og nye produkter, markeder og forretningsområder utvikles. Ny teknologi påvirker også i stor grad markedsmodellene, og mange bedrifter satser betydelige midler i den tjenesteytende og digitale delen av sin virksomhet.

les mer...