NORD-IE3-asynchronous-motors crop

Kan brukes sømløst uten justeringer i alle eksisterende applikasjoner

Optimert konstruksjon for IE3-asynkronmotorer

NORD har optimert konstruksjonen av sine anerkjente IE3-asynkronmotorer. Oppdateringen av modellen går på flere forskjellige detaljer som forbedrer den elektriske motorens funksjonalitet, sammensetning og bruk.

IE3-asynkronmotorene fra NORD DRIVESYSTEMS har fått en ansiktsløftning som ikke innebærer endringer i elektriske data eller ytre dimensjoner. De kan brukes sømløst uten justeringer i alle eksisterende applikasjoner med IE3-motorer fra NORD. En optimert utforming av kjølefinnen, en forbedret vifte og en ny, moderne ventilatorhette gir bedre varmeutstråling og en bedre sammensetning. Ventilatorhetten kan enkelt monteres hvis man bruker en motormontert frekvensomformer. Den nye utformingen av kjølefinnen gir en uhindret luftstrøm rundt koblingsboksen. Den nye koblingsboksen har ingen skarpe kanter eller hjørner, og har forsterkede føtter for bedre motorstabilitet. En annen viktig detalj er den optimerte monteringen av pulsgiveren. På grunn av ventilatorhetten er pulsgiveren helt støtbestandig og utenfor luftstrømmen, noe som ytterligere forbedrer

Endress Proline Teqwave MW 500 _ 4W5B crop

Inline-måler for totalt tørrstoffinnhold

Proline Teqwave MW 300/500 er den foretrukne måleren for direkte måling av totalt tørrstoff i slambehandling av avløpsvann, ved bruk av mikrobølgeprinsippet.

Parker IO crop

Parker Hannifin introduserer innovative I/O-tilleggskort for å forbedre servodriverytelsen

Parker Hannifin har forbedret tilbudet innen frittstående og fleraksede Parker-servodrivere (PSD), med et nytt I/O-alternativkort. Dette allsidige tilleggskortet, med plass til ett eller to kort per driver, introduserer en rekke tekniske funksjoner som forbedrer tilpasningsevnen og ytelsen til hele PSD-familien.

Mongstad crop

Aker Solutions skal oppgradere renseanlegg på Mongstad-raffineriet

På det meste skal 500 personer sysselsettes i prosjektet på flere steder i Norge og i Mumbai i India, skriver Aker Solutions i en pressemelding. Kontrakten er verdt mellom 2,5 og 4 milliarder kroner, men selskapet oppgir ikke den eksakte summen.

Eliaden MW crop

Eliaden nærmer seg

Fra 28. til 30 mai åpner elektrobransjens største arrangement sine dører på Norges Varemesses lokaler på Lillestrøm. Også denne gangen har automatiseringsbransjen fått plass i hall C. Arrangementet følger samme lest som tidligere år.