Krohne OPTIMASS Bluetooth crop

Kan enten bestilles som ekstrautstyr på nye enheter eller ettermonteres,

OPTIMASS Coriolis flowmålere nå tilgjengelige med Bluetooth

KROHNE introduserer Bluetooth Low Energy (BLE) alternativ til alle OPTIMASS x400 Coriolis-flowmetere utstyrt med MFC 400-omformer.

  • Pålitelig trådløs kommunikasjon med OPTIMASS flowmålere fra smarttelefon eller nettbrett
  • I driftsettelse, verifisering, diagnostikk og overvåking med OPTICHECK Flow Mobile-app
  • SIL-sertifiserte massestrømmetere med Bluetooth-kommunikasjon

I forbindelse med OPTICHECK Flow Mobile-appen (tilgjengelig for iOS og Android), gir dette mulighet for igangkjøring av enheter, verifisering, diagnostikk og overvåking fra en smarttelefon eller nettbrett via sikker trådløs kommunikasjon. OPTIMASS med BLE er for øyeblikket de eneste SIL-sertifiserte massestrømmålerne på markedet som tillater Bluetooth-kommunikasjon. BLE-alternativet kan enten bestilles som ekstrautstyr på nye enheter eller ettermonteres, avhengig av maskinvareversjon på omformeren. Det gir mulighet for trådløs drift over avstander opp til 20 m, for eksempel for enheter installert på utilgjengelige steder. Bruk i Ex Zone 1 er mulig med passende mobile enheter.

BLEalternativet er tilgjengelig i Europa. Bluetooth er et registrert varemerke for Bluetooth Special Interest Group Les mer om OPTIMASS her: https://krohne.com/en/products/flow-measurement/flowmeters/coriolis-mass-flowmeters/

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

5G unterstützt effizient zukünftige Netzwerkanforderungen / 5G

Industrielt 5G – nettverk på industriens premisser

En sikker, fremtidsrettet kommunikasjonsteknologi er avgjørende for applikasjoner som mobile roboter, autonom logistikk og førerløse transportsystemer i fabrikker. Derfor har Siemens lansert privat industrielt 5G, en 5G-infrastruktur utviklet spesifikt for kravene til industrielle kunder.

NORTH SEA FLOW MEASUREMENT WORKSHOP 2000

Måling av hydrogen med ultralyd mengdemåling

Hydrogen antas å spille en viktig rolle i energiomstillingen, og det vil følgelig være behov for overførings- og distribusjonsledningsnett for hydrogen. I disse nettverkene er det nødvendig med målinger av gassmengden som transporteres. 

les mer...
Aquarobotics crop

Nysnø Klimainvesteringer og Skeie teknologi investerer i Aqua Robotics

Det norske selskapet Aqua Robotics leverer automatiserte og robotiserte not-vaskesystem til aquakulturbransjen. Nå investerer Nysnø og Skeie teknologi rundt 85 millioner kroner for å bidra til å realisere selskapets ambisjoner som teknologileverandør innenfor fiskehelse, fiskevelferd og bærekraft. Selskapet vil etter transaksjonen være godt posisjonert til å nå sine ambisiøse vekstplaner om å bli den ledende aktøren innen renhold av nøter.