Krohne OPTIMASS Bluetooth crop

Kan enten bestilles som ekstrautstyr på nye enheter eller ettermonteres,

OPTIMASS Coriolis flowmålere nå tilgjengelige med Bluetooth

KROHNE introduserer Bluetooth Low Energy (BLE) alternativ til alle OPTIMASS x400 Coriolis-flowmetere utstyrt med MFC 400-omformer.

  • Pålitelig trådløs kommunikasjon med OPTIMASS flowmålere fra smarttelefon eller nettbrett
  • I driftsettelse, verifisering, diagnostikk og overvåking med OPTICHECK Flow Mobile-app
  • SIL-sertifiserte massestrømmetere med Bluetooth-kommunikasjon

I forbindelse med OPTICHECK Flow Mobile-appen (tilgjengelig for iOS og Android), gir dette mulighet for igangkjøring av enheter, verifisering, diagnostikk og overvåking fra en smarttelefon eller nettbrett via sikker trådløs kommunikasjon. OPTIMASS med BLE er for øyeblikket de eneste SIL-sertifiserte massestrømmålerne på markedet som tillater Bluetooth-kommunikasjon. BLE-alternativet kan enten bestilles som ekstrautstyr på nye enheter eller ettermonteres, avhengig av maskinvareversjon på omformeren. Det gir mulighet for trådløs drift over avstander opp til 20 m, for eksempel for enheter installert på utilgjengelige steder. Bruk i Ex Zone 1 er mulig med passende mobile enheter.

BLEalternativet er tilgjengelig i Europa. Bluetooth er et registrert varemerke for Bluetooth Special Interest Group Les mer om OPTIMASS her: https://krohne.com/en/products/flow-measurement/flowmeters/coriolis-mass-flowmeters/

Pepperl profinet gateway crop

Remote I/O gateway med Profinet

Når du vil modernisere med PROFINET samtidig som du ønsker å gjenbruke eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayene enhetene fra Pepperl+Fuchs løsningen.

les mer...
Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
963534188

Utvider partnerskap om nettverk og Edge computing

Skal bistå bedrifter med digital transformasjon

Kyndryl og Nokia har inngått en global treårsavtale om felles utvikling og leveranser av private LTE- og 5G-tjenester og Industri 4.0-løsninger. Selskapene skal blant annet etablere en innovasjons-lab i North Carolina i USA der det skal utvikles sikre løsninger og tjenester som konvergerer IT og OT for bedrifter.

les mer...