Krohne OPTIFLUX 4300 C crop

Testprosedyren dekker bend, skruing og halvblinde flenser.

OPTIFLUX for null rettstrekk installasjon

KROHNE Instrumentations OPTIFLUX x300 elektromagnetisk mengdemåler er nå godkjent for installasjon med 0D rettstrekk på innløpsside og 0D rettstrekk på utløpsside med en måleusikkerhet bedre enn 1%.

I 2009 ble WATERFLUX lansert som første elektromagnetiske mengdemåler egnet for 0D/0D installasjon i drikkevannsapplikasjoner. På den tiden var dette en revolusjonerende introduksjon som ble meget godt mottatt i markedet. Ti år senere har markedet begynt å akseptere dette som den nye standarden og kundene etterspør andre typer av lining og ingen innsnevring av måleseksjon.

Av denne grunn har vi undersøkt muligheten for å få OPTIFLUX-serien godkjent for 0D/0D installasjon og utført forskjellige tester for å vurdere ytelsen til OPTIFLUX-sensorer med forstyrrelser ved 0D rettstrekk på innløpssiden. Selv om ikke nøyaktighetsgraden til WATERFLUX ble nådd, presterte OPTIFLUX over forventningene. Etter ytterligere undersøkelse i samsvar med OIML R49|2013 har National Metrology Institute justert strømningsprofilklassifiseringen til 0D/0D for MID- og OIML-sertifikatet for OPTIFLUX med nøyaktighetsklasse 1 (1% ved permanent mengde). OIML-testprosedyren dekker bend, skruing og halvblinde flenser.

Med disse resultatene har vi en veldig sterk 0D/0D portefølje. For drikkevannsapplikasjoner DN25 ... 600/1 "... 24" og standard trykklasser kan vi tilby WATERFLUX for høyest ytelse i bransjen. For andre applikasjoner der 0D/0D er påkrevd, kan vi tilby OPTIFLUX-sensorer med alle kjente alternativer innen lininger, dimensjoner og trykklasser helt opp til DN1800.

OPTIFLUX er en flowmåler med full boring

  • Tilgjengelig for alle miljøer; Ex områder, nedgravd, nedsenket og til alle industriområder
  • Lininger i polypropylen og hardgummi for drikkevannsertifisering
  • Væskejording utført med ringer, elektrode eller VR (virtuell referanse)
  • OIML-nøyaktighetsklasse 1 og 2 og MID MI-001
  • Optiflux har vært på markedet i over 25 år med utmerket historie vedrørende holdbarhet / pålitelighet / stabilitet
Pepperl profinet gateway crop

Remote I/O gateway med Profinet

Når du vil modernisere med PROFINET samtidig som du ønsker å gjenbruke eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayene enhetene fra Pepperl+Fuchs løsningen.

les mer...
Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
963534188

Utvider partnerskap om nettverk og Edge computing

Skal bistå bedrifter med digital transformasjon

Kyndryl og Nokia har inngått en global treårsavtale om felles utvikling og leveranser av private LTE- og 5G-tjenester og Industri 4.0-løsninger. Selskapene skal blant annet etablere en innovasjons-lab i North Carolina i USA der det skal utvikles sikre løsninger og tjenester som konvergerer IT og OT for bedrifter.

les mer...