Krohne OPTIFLUX 4300 C crop

Testprosedyren dekker bend, skruing og halvblinde flenser.

OPTIFLUX for null rettstrekk installasjon

KROHNE Instrumentations OPTIFLUX x300 elektromagnetisk mengdemåler er nå godkjent for installasjon med 0D rettstrekk på innløpsside og 0D rettstrekk på utløpsside med en måleusikkerhet bedre enn 1%.

I 2009 ble WATERFLUX lansert som første elektromagnetiske mengdemåler egnet for 0D/0D installasjon i drikkevannsapplikasjoner. På den tiden var dette en revolusjonerende introduksjon som ble meget godt mottatt i markedet. Ti år senere har markedet begynt å akseptere dette som den nye standarden og kundene etterspør andre typer av lining og ingen innsnevring av måleseksjon.

Av denne grunn har vi undersøkt muligheten for å få OPTIFLUX-serien godkjent for 0D/0D installasjon og utført forskjellige tester for å vurdere ytelsen til OPTIFLUX-sensorer med forstyrrelser ved 0D rettstrekk på innløpssiden. Selv om ikke nøyaktighetsgraden til WATERFLUX ble nådd, presterte OPTIFLUX over forventningene. Etter ytterligere undersøkelse i samsvar med OIML R49|2013 har National Metrology Institute justert strømningsprofilklassifiseringen til 0D/0D for MID- og OIML-sertifikatet for OPTIFLUX med nøyaktighetsklasse 1 (1% ved permanent mengde). OIML-testprosedyren dekker bend, skruing og halvblinde flenser.

Med disse resultatene har vi en veldig sterk 0D/0D portefølje. For drikkevannsapplikasjoner DN25 ... 600/1 "... 24" og standard trykklasser kan vi tilby WATERFLUX for høyest ytelse i bransjen. For andre applikasjoner der 0D/0D er påkrevd, kan vi tilby OPTIFLUX-sensorer med alle kjente alternativer innen lininger, dimensjoner og trykklasser helt opp til DN1800.

OPTIFLUX er en flowmåler med full boring

  • Tilgjengelig for alle miljøer; Ex områder, nedgravd, nedsenket og til alle industriområder
  • Lininger i polypropylen og hardgummi for drikkevannsertifisering
  • Væskejording utført med ringer, elektrode eller VR (virtuell referanse)
  • OIML-nøyaktighetsklasse 1 og 2 og MID MI-001
  • Optiflux har vært på markedet i over 25 år med utmerket historie vedrørende holdbarhet / pålitelighet / stabilitet
Endress bærekraft crop

Topp klassifisering for bærekraft

Fungerer som en sentral strategisk indikator for bærekraften hos Endress+Hausers

Endress+Hauser gjør det enda bedre i uavhengig EcoVadis-revisjon Endress+Hauser har fått 76 av 100 poeng i EcoVadis’ internasjonale bærekraftsklassifisering, fire fler enn i fjor. Gruppen havnet i øverste pulje for femte år på rad i 2021 og er nå blant den øverste enprosenten av selskapene som ble sammenlignet.

les mer...
A ferry boat crossing the Tagus River (Rio Tejo) with the city of Lisbon skyline on the background, in Portugal

Sikrer bærekraftig fergeturer i Portugal

Den automatiske inn- og utkoblingen gjøres unna i løpet av 20 sekunder

10 elektriske ferger som skal frakte passasjerer over elven Tejo i Portugals hovedstad Lisboa vil bli utstyrt med autonome ladetilkoblinger fra Zinus. ABB AS tildelte nylig Zinus kontrakten på leveranse av totalt 20 ladetilkoblinger av typen SWC100, som skal installeres på 10 nye helelektriske passasjerferger som skal trafikkere Tejo-elven i Lisboa.

les mer...
IOLink crop

Intelligens fra sensor til sky

Til nå er det installert mer enn 11 millioner IO-Link noder

 IO-Link kommunikasjonsplattform for IIOT applikasjoner som er både produsent og system uavhengig. IO-Link har de siste årene bekreftet sin posisjon som foretrukket kommunikasjonsgrensnitt i industrielle applikasjoner i mange bransjer. Fra en sped begynnelse med 14 firmaer i 2006 har medlemsmassen vokst til mer enn 150 ulike produsenter av utstyr.

les mer...
Krohne 20 jub crop

Mye mer enn mengdemåling

God kompetanse har hele tiden vært en viktig faktor i selskapet

I år har Krohne dobbelt jubileum. Moderselskapet fyller 100 år. Og det norske datterselskapet har 20 års jubileum. I 100 år har moderselskapet vært en innovativ kraft i instrumenteringsbransjen. Fra starten i 1921 til i dag har det vært og er instrumentering som er selskapets kjernevirksomhet.

les mer...