Omron oppkjøp crop

Microscan Systems er integrert i produksjonsserien med full kvalitetskontroll

OMRON slår seg sammen med MICROSCAN

Oppkjøpet av Microscan Systems gjør at over 35 år med ekspertise innen strekkodelesing, maskinvisjon og verifisering kombineres med Omrons innovative industrielle automasjonsløsninger for å sikre kvalitets-, produktivitets- og forbrukersikkerhet.

Omron Industrial Automation Europe kunngjorde at automatisk identifikasjon, maskinvisjon og verifiseringsløsninger fra Microscan Systems nå er integrert i produksjonsserien med fullstendig kvalitetskontroll og inspeksjon som følge av oppkjøpet 2. oktober 2017.

Produksjon av høy kvalitet og fullstendig produktsporbarhet er viktige faktorer for å sikre produktkvalitet og forbrukersikkerhet og for å kunne garantere kompatibilitet med bransjens regelverk, samtidig som du maksimerer produktiviteten. En fullstendig sporbarhets- og inspeksjonsløsning kan gi produsenter muligheten til å følge produkter gjennom produksjonsprosessen, registrere hvert produksjonstrinn for å optimalisere kvaliteten og sikre at eventuelle feil blir oppdaget tidlig. I tillegg kan enkelte produkter og komponenter spores i hele forsyningskjeden, fra fabrikken til sluttbrukeren.

Takket være oppkjøpet av Microscan Systems kan Omron tilby en sterk løsning for kodelesing i sine viktigste produksjonsmarkeder for å få bedre kontroll over produksjonsutstyr og produksjonslinjer ved hjelp av IoT som knytter sammen praktisk talt alle objekter på produksjonsgulvet, inkludert komponenter og maskiner. Dette gjør at fleksibel automasjon kan benyttes i produksjonen slik at man kan dekke en rekke av forbrukernes krav.

"Det å kombinere Microscans over 35 år lange erfaring innen strekkodelesere, smartkameraer og verifisering med Omrons ekspertise innen industriell automasjon er veldig spennende, sier Nico Hooiveld, Market Manager i Omron Europa. "Vi kan nå tilby en komplett løsning for bedrifter som ønsker å integrere sporbarhets- og inspeksjonsløsninger i produksjonslinjene sine, inkludert de beste kontrollerne med innebygd SQL, som kan kommunisere direkte med strekkodelesere og en sentral database."

"På et lokalt nivå vil gjeldende Microscan-kunder og -partnere fortsatt ha tilgang til kvalitetsløsningene de er kjent med, med den ekstra fordelen av Omrons omfattende salgs- og støttenettverk, lokalt kunderettet personell og et fullt spekter av produkter som er tilgjengelige fra én leverandør, fra sensorer og komponenter til kontrollere, industrielle roboter og sikkerhetsutstyr," sier Jan Nieswandt, EMEA Product Marketing Manager for Vision.

Microscan-løsninger bidra til Omrons dedikasjon for å fremskynde opprettelsen av intelligente produksjonssteder – en nøkkel til å realisere konseptet "innovative-Automation!". Ved å gjøre det fremmer Omron distribusjon og handel av "Informasjon om ting" i hele samfunnet, slik at folk over hele verden kan dra nytte av forbedret produktsikkerhet.

"Vi vil jobbe for å utvikle nye omfattende løsninger ved å kombinere maskinvare og programvareløsninger fra Microscan som leverer stabil avlesning og kontroll selv under de mest krevende forhold, takket være Omrons anerkjente kompetanse innen automasjonsløsninger, sier Jan Nieswandt. "Vi er stolte av at det første resultatet av dette fellesprosjektet nå er tilgjengelig i form av den kompakte autofokusstrekkodeleseren V430-F, som kan skilte med enestående dekoding for 1D/2D- eller DPM-koder i et robust IP67-aluminiumskabinett for produsenter av bilelektronikk, mat og råvarer og farmasøytiske produkter."

Årsmøte i Tavleforeningen

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det verifikasjonsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023.

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.