Omron oppkjøp crop

Microscan Systems er integrert i produksjonsserien med full kvalitetskontroll

OMRON slår seg sammen med MICROSCAN

Oppkjøpet av Microscan Systems gjør at over 35 år med ekspertise innen strekkodelesing, maskinvisjon og verifisering kombineres med Omrons innovative industrielle automasjonsløsninger for å sikre kvalitets-, produktivitets- og forbrukersikkerhet.

Omron Industrial Automation Europe kunngjorde at automatisk identifikasjon, maskinvisjon og verifiseringsløsninger fra Microscan Systems nå er integrert i produksjonsserien med fullstendig kvalitetskontroll og inspeksjon som følge av oppkjøpet 2. oktober 2017.

Produksjon av høy kvalitet og fullstendig produktsporbarhet er viktige faktorer for å sikre produktkvalitet og forbrukersikkerhet og for å kunne garantere kompatibilitet med bransjens regelverk, samtidig som du maksimerer produktiviteten. En fullstendig sporbarhets- og inspeksjonsløsning kan gi produsenter muligheten til å følge produkter gjennom produksjonsprosessen, registrere hvert produksjonstrinn for å optimalisere kvaliteten og sikre at eventuelle feil blir oppdaget tidlig. I tillegg kan enkelte produkter og komponenter spores i hele forsyningskjeden, fra fabrikken til sluttbrukeren.

Takket være oppkjøpet av Microscan Systems kan Omron tilby en sterk løsning for kodelesing i sine viktigste produksjonsmarkeder for å få bedre kontroll over produksjonsutstyr og produksjonslinjer ved hjelp av IoT som knytter sammen praktisk talt alle objekter på produksjonsgulvet, inkludert komponenter og maskiner. Dette gjør at fleksibel automasjon kan benyttes i produksjonen slik at man kan dekke en rekke av forbrukernes krav.

"Det å kombinere Microscans over 35 år lange erfaring innen strekkodelesere, smartkameraer og verifisering med Omrons ekspertise innen industriell automasjon er veldig spennende, sier Nico Hooiveld, Market Manager i Omron Europa. "Vi kan nå tilby en komplett løsning for bedrifter som ønsker å integrere sporbarhets- og inspeksjonsløsninger i produksjonslinjene sine, inkludert de beste kontrollerne med innebygd SQL, som kan kommunisere direkte med strekkodelesere og en sentral database."

"På et lokalt nivå vil gjeldende Microscan-kunder og -partnere fortsatt ha tilgang til kvalitetsløsningene de er kjent med, med den ekstra fordelen av Omrons omfattende salgs- og støttenettverk, lokalt kunderettet personell og et fullt spekter av produkter som er tilgjengelige fra én leverandør, fra sensorer og komponenter til kontrollere, industrielle roboter og sikkerhetsutstyr," sier Jan Nieswandt, EMEA Product Marketing Manager for Vision.

Microscan-løsninger bidra til Omrons dedikasjon for å fremskynde opprettelsen av intelligente produksjonssteder – en nøkkel til å realisere konseptet "innovative-Automation!". Ved å gjøre det fremmer Omron distribusjon og handel av "Informasjon om ting" i hele samfunnet, slik at folk over hele verden kan dra nytte av forbedret produktsikkerhet.

"Vi vil jobbe for å utvikle nye omfattende løsninger ved å kombinere maskinvare og programvareløsninger fra Microscan som leverer stabil avlesning og kontroll selv under de mest krevende forhold, takket være Omrons anerkjente kompetanse innen automasjonsløsninger, sier Jan Nieswandt. "Vi er stolte av at det første resultatet av dette fellesprosjektet nå er tilgjengelig i form av den kompakte autofokusstrekkodeleseren V430-F, som kan skilte med enestående dekoding for 1D/2D- eller DPM-koder i et robust IP67-aluminiumskabinett for produsenter av bilelektronikk, mat og råvarer og farmasøytiske produkter."

KUKA Platform_KMP200 crop

Effektiv og fleksibel produksjonsflyt med KUKAs mobile plattform KMP 200

Kravene til kortere reaksjonstid og økt fleksibilitet blir stadig større i dagen

KUKA fortsetter utviklingen av mobile produkter som bidrar til enklere prosesser i produksjonsindustrien.  Nå lanseres den siste i rekken, den autonome plattformen KUKA Mobile Plattform 200, for bruk på produksjonssteder der det er liten plass.

les mer...
ABB smart sensor crop

ABBs smartsensorer bidrar til å løse et av industriens største problemer

Konvensjonell tilstandsovervåkning av motorer er kostbart og tidkrevende

I dag driver motorer og pumper vitale industrielle applikasjoner. Likevel er det ofte vanskelig å vurdere tilstanden til motorene. Smarte sensorer gjør det mulig å være mer effektive og produktive enn før med prediktivt vedlikehold.

les mer...
Edge computer crop

Må øke fokus på IT-sikkerhet blant små- og mellomstore bedrifter

Fremtidens trusler blir mer målrettede og at ny teknologi vil gjøre det enklere

– Siden sikkerheten hos de store bedriftene er blitt bedre, vil angrepene i økende grad komme mot mindre bedrifter. Det nytter ikke bare å sikre de store - alle må bli sikrere, om landet skal bli sikrere, avslutter Malmedal.

les mer...
Powell Nordlandsnett mast crop

Automatiserer store deler av vedlikeholdsjobben

Håper vi å kunne skape mer effektive vedlikeholdsprosesser

Powel har utviklet en programvareløsning som sanntidsovervåker strømnettet og gjør det mulig å automatisere store deler av vedlikeholdsjobben til nettselskapene. Powel Sensor Connect samler og behandler ulike datakilder i strømnettet innenfor en og samme plattform. Dette gir nettselskapene innsikt i den faktiske tilstanden i strømnettet, helt ned på komponentnivå.

les mer...